i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:47, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: Tengerparty Karácsony 2. DEC. 26. @ A38
PostPosted: 16:19, 02-12-2004 
ujonc

elektronikuszene.hu és az A38 hajó bemutatja:

Tengerparty Karácsony 2.

DECEMBER 26. Vasárnap 21h

Fellépők:

Koncertterem:

STEPHUNK T (Cz) /live atc/ www.stephunkt.com
SECTA SOUND SYSTEM /live act/ web.axelero.hu/bobekbobek
PEDRO
FINE CUT BODIES (KEVIN)
SECAM

Sun set Café room:

SUEFO&NAFTA&KONRAD
TANGO&CRASH
BERGI
SERGIO

Vetítés: elektronikuszene.hu
Fény: ToTo

Belépő: elővételben az A38-on 1500Ft-helyszínen:2500Ft

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 02-12-2004 
ujonc

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:59, 02-12-2004 
ujonc

A Secta Sound System egy három tagú formáció, mely a progresszív party-hangzást house és break beat elemekkel szinesíti. Tagjai: Jutasi Tamás, Bara Balatu és Sab Mutu. A sound system az ősi reggae, illetve dub mintájára mc-vel, dj-vel, analóg szintetizátorral illetve egy samplerrel dolgozik. A progresszív műfaj (tudomásunk szerint) egyelőre nem ismer ilyen, – a Secta Sound System által megvalósított – csaknem zenekari felállást. A sound system azért több, mint egy sima dj produkció, mert a különböző hangszerek segítségével az aktuális pillanatban, a helyszínen alakul ki az adott dal végső formája. Ez egyes fellépésenként változik, változhat. Így mutatja meg ugyanannak a produkciónak mindig más, mindig új oldalát. Az aktuális, progresszív stílusban a Secta Sound System egy merőben új próbálkozás, mely ötvözi a klasszikus könnyűzenei gyökereket az aktuális, mainstream hangzásvilággal. Sab Mutu és Bara Balatu nevét az ínyencek már a Secta Chameleon nevű formációból ismerhetik – a dirty pop elnevezésű, új műfaj kitalálóiként. A dirty pop általuk megkreált sajátosságai ötvöződnek – ebben a formációban – Jutasi Tamás több mint 20 éves (több zenei irányzatot is érintő és befolyásoló) dj tapasztalataival. A deep house, a techno, a break beat és az epikus hangzások garantálják e kísérleti formáció sikerét.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 02-12-2004 
ujonc

BBJ (Bara Balatu J.)

1990 óta zenél, szólógitárral kezdte, majd később bass gitárra váltott, amin azóta is játszik. Kezdetben pár metál banda ,garázszenekar ,majd egy-két jazz és funk év.
96-ban csatlakozott a Fű alatt nevü funk-rock csapathoz, ami késöbb Free Positive néven koncertezett és demókat készített. Kaptak pár ajánlatot is,de nem tudták megfelelően kihasználni. Egy megjelenésük volt egy SZIGET válogatáson de a grupp nem sokkal később feloszlott. BBJ PC-t vett és társult Munkácsi Pistivel akinek volt egy Hard disk recordere és mindemellett nagyon jó gitáros is. Így készültek az első Mystical Plants ötletek 1998-ban. Itt ismerkedett meg a zeneszerkesztés gyakorlatával.
Eközben SAB elhívta basszusgitározni az Unfit Ass.-ba, ami végül összehozta őket zeneileg, müködése közben viszont lassan lemorzsolódott a többi tag és ettől kezdve ketten határozták meg saját zenei irányvonalukat. ...lassan kellet egy név is: Secta Chameleon.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:01, 02-12-2004 
ujonc

Jutasi Tamás

A Secta Sound System egyik frontembere közel húsz éves dj. múlttal rendelkezik. A méltán népszerű dj. Jutasi 1982 óta áll a lemezjátszók mögött. Akkoriban a legnépszerűbb magyarországi klubokban játszott, olyanokban, mint az Old Firenze, a Randevú vagy a Hully Gully később pedig a Bangkok Hilton. Az ő nevéhez köthető az első magyarországi Rave Olimpia megrendezése is. Írt filmzenét a „Techno – az egyén diadala” című – a kilencvenes évek elején robbanásszerűen megjelenő elektronikus-zenei irányzatról, a technóról szóló – dokumentumfilmhez. Egyéni első helyezést és a szakma különdíját nyerte el az 1992-ben első alkalommal megrendezett DMC-n (Disco Mixing Championship). Jutasi eddig öt, más és más műfaj legjobbjait felsorakoztató dj mix albummal büszkélkedhet – mind a house, mind a lounge területéről. Az utóbbi években a 2000-ben létrejött Sunset Cafe vezetőjeként maradt a legnépszerűbb dj-k egyike. Az azonos című, 4 órás rádióműsor hallgatottsága, valamint a szintén Sunset Cafe címet viselő, csak magyar előadók szerzeményeiből összeállított dj.válogatás sorozat eddigi darabjainak népszerűsége is igazolja őt. A nyári fesztiválok forgataga után, mostanában a Secta Sound System nevet viselő formációban aktivizálja magát a pult mögött. A Secta Chameleon tagjai és Jutasi Tamás most egy progresszív projecttel áll a közönség és a szakma elé.

Eddig megjelent Dj mix lemezei:
Palace Club Mix Vol. 1. (1999)
Napfogyatkozás – Solar Eclipse (1999)
Sun-set Cafe 1. (2000)
Good Morning Hungary! (2002)
Sunset Cafe 3. (2003)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:02, 02-12-2004 
ujonc

SAB (Sab Mutu)

15 éve alakította első mocskos rock csapatát (Prisoners), 14 évesen énekes-ritmusgitárosként. Ezt folyamatosan alakítgatták, egyre csak modernebb lett, de soha nem forrott ki egy lemez kiadásához. A 90-es évek közepén csatlakozott énekes és zeneszerzőként az Unfit Assbe, amivel kiadtak egy nagylemezt (Trottel records) Pulse címen, ami kiváló kritikákat kapott, de nem volt benne annyi reklámerő, hogy piacilag is érvényesülhessen. Ez később feloszlott, de rövid pihenő után megalkottak a fiúk egy jóval elektromosabb új U.A. felállást SAB vezényletével, amibe BBJ-t hívta basszerolni. Ez a project igazán nem került bemutatásra(pár koncertet kivéve), de jó alkalom volt arra, hogy kialakuljon BBJ-vel kettejük közös zenei világa ,melynek végeredménye a Secta Chameleon nevű project lett.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:54, 03-12-2004 
NinjaBreakz

Tavaly nagyon jó volt!
Az idei program is rendkívül izgalmas!
Mindenképpen megtekintem 8) Éljen a karácsony a tengerparton :lol:
Úszógumikat meg pálmafákat akarok :!: :D

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:17, 03-12-2004 
ujonc

Ha minden igaz jönnek ők is :smileslayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:46, 04-12-2004 
ujonc

jónak tűnik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:11, 04-12-2004 
*

[color=blue][size=9]Nagyon jó kis party volt a múltkor is, úgyh megyünk megint ünnepelni, Miki :sor:
Már várom, csak a tengerparti szörfös pasik se maradjanak otthon 8)[/color][/size]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:38, 24-12-2004 
ujonc

jegyet mikor lehet kapni? mert en voltam szerdan es akkor meg nem lehetett.... 25en nyitva van az a38? mert gondolom akkor mar csak lehet venni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:43, 26-12-2004 
*

májk wrote:
Tavaly nagyon jó volt!
Az idei program is rendkívül izgalmas!
Mindenképpen megtekintem 8) Éljen a karácsony a tengerparton :lol:
Úszógumikat meg pálmafákat akarok :!: :D

Uszógumi szerintem most mindenkin lesz egy ici-pici :wink:
Csak az a kár, h én nem biztos, h ott leszek... :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:44, 26-12-2004 
ujonc

MA ESTE :slayer:

21:00 SECAM
23:00 STEPHUNK T (Cz) /live atc/
00:30 SECTA SOUND SYSTEM /live act/
03 00 PEDRO
04:30 FINE CUT BODIES (KEVIN)

23:00-ig a belépés 1500Ft

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]