|
Yo!
Hat a dolog mar tuti, es az, hogy melyik buli milyen lesz az egy dolog, szerintem mind a kettore erdemes lesz elmenni, mert tuti, hogy hallani fogunk erdekes dolgokat mindket helyen. A digital nationt tegnap este volt szerencsem vegighalgatni minidiscen, es arra a megallapitasra jutottam, hogy ezt sem fogom valoszinuleg megvenni, ugyanugy, ahogy az inside- ot is kihagytam, de ez megintcsak egy maganvelemeny, teny, hogy hogy a bulikon nagyon jol tudnak mukodni azok a zenek, de szerintem ez nem eleg ahoz, hogy valamibol feltetlenul jo zene legyen... na mindegy... de nem is ez a lenyeg....
A szilveszteri dolog egyenlore szervezes alatt, meg nem akarok elkiabalni semmit, de ha osszejon, akkor nem lesz rosz ;-))))
A Nowsoundi tomegnyomorrol meg annyit, hogy nem hiszem, hogy ez gaz lesz, de azert majd igyexunk moderalni valahogy az eladhato jegyek szamat.
Erdemes elovetelben megvenni a jegyet (ugy olcsobb is) meg ugye tuti, hogy ott leszel.
60Hz-en lehet majd jegyeket nyerni, mint naskor is, meg szerinterm az estfm-en is a 60Hz-en kivul.
Na Pisz mindenkinek, ha valami kerdes van meg, akkor szoljatok nyugodtan, itt valaszolok minden felvetodo kerdesre :-))))
Ansvermachine! :-DD