|
Look'em!
A Wanted egy atlagos rockfesztival volt eros elektronikus felhanggal,u.hogy akinek nem jon be az "alteros" kozonseg,meg a lepattant ka-
szarnya(posztkommunista utoerzet,hideg viz
stb.)az biztos csalodott egy kicsiket...amig el
nem tevedt a Dance avenue-ra keresztelt egykori kazanhaz(?)fele.Az epulet mellett,kis szabadteri szinpadon rophattunk,kora delelottol mindenfele tort utemekre,egesz reggelig,akkor is,ha benn a magyar overground
szolt.Az epulet feelingje uresen es csendesen oriasi volt:lepattant falak,oszlopokkal elvalasztott hatalmas ter,a placc kozepen egy vaskazan+vilagitott "melygarazs",alulrol feltoro
fenyekkel."Allat"-mondtam,csak mikor beindult
a Tilos-party kiderult,hogy nem zenere talaltak
ki:legalabb haromszor lehetett hallani egy-egy utemet.Amikor meg lassan megteltunk a paras levegoben fulladozhattunk.Ugyhogy maradt a kissator.Ennyit a kornyezetrol,lassuk a zenet!
ins emlekezete tokeletes!A line-up egy az egyben igy nezett ki,a tobbi meglepetesvolt,egy programfuzet sem tartalmazta.A foepuletben pentek este Tilos party 2-tol Palotai es Cadik ,elotte Titusz.utobbirol lemaradtunk,a paros pedig hozta a jol megszokott formajat(Igy szoktatok irni:-) labjegyzet:nem tudom mashol hogy van
de en iden egy parszor hallotam oket,-hozzateszem Pesten kivul- es mar hallottam toluk zuzos dolgokat de ezen az esten csak
a jol ismert szamokat hallottam,semmi extra.
Publo meg borzaszto-unalmas szovegeles,es
minden bulin ugyanaz,ugyanarra a szamra,
szoval valodi freestyle...Raadasul a nagyszin-
padon az ASS koncertbe is beszallt,idegesito volt!Pont.)Maradt tehat a kissator,plane,hogy szombaton Sterby vette at a nagytermet.
Ozont sosem hallottam eddig: a legjobb volt
egyedul o vallalkozott arra,hogy a hely valoban chill legyen(a MInimal Headz-t nem hallottam),a tobbiek "csupasz" d'n'b-vel tancoltattak.Masnap Dexter es a Random
Soundz alkotott igazan maradandot.A live act
szamomra hihetetlen elmeny volt,hiszen egy pohar sor mellett bologathattam vegig ugy hogy a szimpadon mindent lathattam.A Freee-
:-)valogatason szerepelt szamnal jobbakat is tudnak a sracok,neha iszonyatos volt:-)
Idom elfogy,u.hogy egy gyors nevsor kieg.:
P.volt meg IMMC, Ozonnal Erka,Sz.delutan Chuck&Slow,nekik kulon respect a delutani
heat'n'bass-ert :-)
|