|
Valdi: Menj Te a 'csába!
Már megbocsátasz, hogy ily nyersen, vonnegutosan szólok be e remek internetes orgánum ezen megbecsült vezetőjének, Neked. Ha tényleg nem tudtad, amit mindenki tud - tudniillik a Usual S. parti legkevesebb, közvetve Blade-es szervezés - akkor mit is keresel a fent említett 'újság' vezetői közt?
És tudod, ez megint felszínre hozza azon egyre erősödő gyanúm, hogy ti, impulsosok a kákán is csomót kerestek a Jailhouse-szal kapcsolatban.
Leszögezem, a Jailhouse kollektíva (dj-zésben leggyengébb) tagja valék, tehát elfogult is lehetnék akár, de nem. (3. évemet fogom nyomni kommunikáció szakon és tudom, megtanultam hogyan kell független maradni a véleményformálásnál.)
Érintettségem okán - zene, újságírás - olvasgatom az oldalt egy ideje és néha igen jó cikkekkel találkozom (Common, legutóbb), azonban megakadok rendszeresen egy-egy Jailhouse-szal kapcsolatos cikken.
Nem vagyok paranoiás, de olybá tűnik nékem, a drumandbass.hu 'szerkesztőség' dolgozói olykor a sorok közé rejtve (talán szánt szándék nélkül) jelenítik meg ellenséges érzelmeiket a klubbal, s szervezőikkel, a Reketye fivérekkel kapcsolatban. Viszont elfogultságot sejtek a másik oldalon.
Pl. a Nowsound egészséges evoluciója néktek a 'kezdeti botladozásokkal szemben...', és hasonlók. Ha a Zoli jól játszik, említésre sem érdemes, ha rosszul, akkor 7-kolumnás vezércikk.
Ellenben a Bladerunnaz-fiúk nem tudnak hibázni. Leszögezném, a Balt és az Ozont a legjobbak közé sorolom már 3 éve. A 'srácok' által szervezett bulikon kerültem testközelbe a stílussal (sokan lehetünk így, a Nine-t még meg is vettem! Én!), a Vigadó-beli Matrixért örök hála (I was in deep love), szuperlativusz. Köszönöm, ismét.
De. Azért írjuk már meg egyenesen, hogy a Fields of Joy szervezése úgy volt szar, ahogy volt. Csak azért nem fulladt botrányba, mert az angolok hozták a formájukat. (jómagam a hiphopért, breakért mentem ki, csak elfelejtettek venni linóleumot...)
Az újság szerint a Bal-Safair duett csak remekbe szabott szettet prezentálhat, pedig láttam én már őket - magukhoz képest - szarul játszani.
A Jailhouse-osok olyan büdösek. Milliomoscsemeték Csillaghegyről, akik még 5 éve 'rokkos csávók' voltak, mit keresnek itt? Hogy lehet?
Úgy, kérem szépen, hogy piszok jól csinálják, amit csinálnak. Mármint a partszervezést, a klubot. A Midlow Zolit is izekre szedik a stílusa miatt, oszt nem gondolnak bele, hogy anélkül a Jail angol kapcsolata nem is létezne. Nem hagyták a Kareszék, hogy 'Athos and Friends' diktáljon, monopolizáljon, ilyesmi. És ez így volt jól. Fasza csávók, na.
És ha valakinek ez fáj, netán féltékeny, hogy vannak szülők (respect to Reketye Parents), akik áldoznak a gyerekeikre, mert megtehetik, akkor morogjanak csak magukban. És ezt a Jail=drog témát is jó lenne ejteni, tudtommal a Bladerunnaz tagjai sem apácák e téren (és még finom voltam). Én leszarom, absztinens lennék, vagy mi. Szánalmasak vagytok, drog-felhasználók!
Arról, hogy milyen szánalmas állapotban is van a magyar d'n'b-szcéna a lap hallgat. Mert széthúzás van rendesen. És ez, nem a Karesz érdeme, mert ha vmi gond van, ő az első, aki telefonál és boronálni próbál (becsülöm kitartását)
És most indul csak a Jungle War, amikor a 'Runnaz is nyit egy klubot (a Jail büdös, mint már említettem), partit szervez 'közeli dátummal' megbuktatandó a N!-ot.
Aljasságokat, érdekbarátságokat (a Karcsinak egyre több a haverja...), ármányt látok mindenütt.
Sem patetikus, sem teátrális nem szeretnék lenni, de legyen már béke. Nagyon jó ötlet megosztani a piacot, kenyértörésre vinni a dolgot, de szerintem hosszú távon megbosszúlja magát. Nem kérés, tanács csupán. A vége az lesz, hogy a Karcsi majd jól megunja ezt a szart és elkezd hiphop partikat szervezni Nekem. Úgyis kurvára elegem van a d'n'b-ből (bocs, Zoli, de tudod...) Hehe
Kultúrált módon kérem felelni reá, az ilyen 'megleszeltalálva'-dolgokból nem kérek. Hangsúlyozom, nem sarat dobálok. Tényeket közlök.
Nem kitörölni sziveskedjék, Valdi Úr!
PzB (O&O)
|