i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:27, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 106 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:53, 01-08-2001 
poszthumusz

A 13 balszerencses szam.De azert remelem jol fogtok szorakozni!En sajnos csak Bp.paradera erek haza.Nem tudja vki kik lesznek a meghivottak?A 12-vel elegge magasra emlekedett a merce!Ennel lejjebb ne adjatok lanyok,fiuk!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:03, 02-08-2001 
partiarc

nem fogják.

hehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:22, 04-08-2001 
son of nitrous

Nowsound! 13
2001.aug.17 Home Club
Marly Marl (Metalheadz London UK)
Dj Red (Stealth rec. TOV True Playaz)
MC Wrec (STEALTH/ DREAD/ DISTORTION UK)
Palotai
Longman&Bratwa
MidLow (bocsi derton)
yeah szeretettel várunk mindenkit!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:21, 04-08-2001 
poszthumusz

Reg volt mar Palotai Nowsoundon!Most miert penteken les NS?Megint lesz luffee?:)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:11, 05-08-2001 
son of nitrous

na,lufi aztán nagyon kell a jó bulihoz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:05, 06-08-2001 

a pokémonoknak a sima jó zene már nem új, nekik loofee kell! :) (gáááz)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:06, 06-08-2001 

a pokémonoknak a sima jó zene már nem új, nekik loofee kell! :) (gáááz)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:06, 06-08-2001 

bocccsss... amúgy ki az a Marly Marl??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:39, 06-08-2001 

plastik: feltételezem azért mert 19én (vasárnap) usual suspects.
need some time to relax

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:00, 06-08-2001 

http://www.metalheadz.co.uk/

djs/mcs

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:32, 06-08-2001 
ujonc

Marly Marl tiszta!
de ki az a Red&Wrec??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:10, 06-08-2001 
partiarc

néhány info-
kedves spyder+snowbird: a 12. partin osztogatott lufik nem azzal a bizonyos gázzal, hanem szimplán héliummal voltak töltve, és ajándékként (tehát ingyen) kaptátok az első születésnap alkalmából. ha megfigyelted volna még NS!12 felirat is volt rajtuk, tehát kis pluszként funkcionáltak, nem pedig legális "drogként" árultuk 400 forintért.
acetic acid megfejtése nem teljesen igaz, ugyanis az előző NS!-on közöltük sokakkal (igen,a Bladerunnaz krúval is),hogy 17.én lesz a party, ami után 2 nappal bejelentették, hogy lesz Usual S. Ehhez inkább nem fűznék kommentárt, lényeg, hogy a Home kérésére lett péntekre téve a buli.
Marly Marl: dj Flight,Bailey és TeeBee szakmai véleménye és ajánlása alapján meghívott dj 13 éves kora óta zenél, '93 óta aktív résztvevője a d'n'b színtérnek és a Metalheadz csapatnak, Randall támogatásával indult, 5 éve rezidens a Metalheadz bulikon és biztosak lehetünk benne, hogy kifogástalan produkciót nyújt majd.
dj Red és mc Wrec a Stealth Recordings Tour keretében érkezik Budapestre és bár sokaknak esetleg ismeretlen a nevük, jó pár Red zenére táncoltatok már a partykon.
A turné eddigi európai állomásai közé tartozott Belgium, Svájc, Hollandia, Svédo., Németo., Spanyolo., Franciao. djRed zenéi többek között a saját Stealth labelén, a Trouble On Vinyl, True Playaz és az Underfire lemezkiadóknál jelentek meg.Legújabb munkái pedig a Playaz 4 Real és a Champion Sounds albumokon hallhatók. Rezidensként zenél a londoni Fabric-ben. more info: www.true-playaz/2001/red.html
mcWrec 6 éve sikeres mc Angliában, részt vett a Movement, Renegade Hardware, Ram, Virus, Groove Connection turnékon, olyan nevek mellett, mint Ray Keith, Marky, J.J.Frost, Grooverider, Fabio, Adam F, Afrika Bambaata és djCraze. Mindemellett djRed állandó mc-je, valamint a Stealth recordings és a Dread rec. tagja.
more info:www.distortionuk.com/wrec.html
bármilyen kérdéssel bizalommal forduljatok dr. erkához a Nowsound! és a Jailhouse infovonalán : 0630 9894905

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:47, 06-08-2001 
son of nitrous

külföldi út miatt nem tudtam résztvenni a
N12-n,ezért volt a félreértés.sajnos a bulikról ez a szar(mármint nem héliumos lufi) jut eszembe,visszagondolva ezt megelőző(más) partykra

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:51, 06-08-2001 
poszthumusz

Nem a lufi miatt fogom jol erezni magam de savazzatok nyugodtan spyder&snowbird.
Csak jopofa volt hogy m1ek a folyoson es az emberek 5oktavval feljebb beszeltek.
Dj Red akkor egy hajoban evez DJ Hype-al?
Hype-ot nagyon szivesen latnam mar Mo.-n.
Red-et is csak nem leszek itt NS13 idejen.SUX!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:59, 06-08-2001 
poszthumusz

Nem a lufi miatt fogom jol erezni magam de savazzatok nyugodtan spyder&snowbird.
Csak jopofa volt hogy m1ek a folyoson es az emberek 5oktavval feljebb beszeltek.
Dj Red akkor egy hajoban evez DJ Hype-al?
Hype-ot nagyon szivesen latnam mar Mo.-n.
Red-et is csak nem leszek itt NS13 idejen.SUX!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:12, 07-08-2001 
poszthumusz

1*er akartam bocs

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:19, 07-08-2001 
son of nitrous

nembaj valdi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:03, 14-08-2001 

Valdi: Menj Te a 'csába!
Már megbocsátasz, hogy ily nyersen, vonnegutosan szólok be e remek internetes orgánum ezen megbecsült vezetőjének, Neked. Ha tényleg nem tudtad, amit mindenki tud - tudniillik a Usual S. parti legkevesebb, közvetve Blade-es szervezés - akkor mit is keresel a fent említett 'újság' vezetői közt?
És tudod, ez megint felszínre hozza azon egyre erősödő gyanúm, hogy ti, impulsosok a kákán is csomót kerestek a Jailhouse-szal kapcsolatban.
Leszögezem, a Jailhouse kollektíva (dj-zésben leggyengébb) tagja valék, tehát elfogult is lehetnék akár, de nem. (3. évemet fogom nyomni kommunikáció szakon és tudom, megtanultam hogyan kell független maradni a véleményformálásnál.)
Érintettségem okán - zene, újságírás - olvasgatom az oldalt egy ideje és néha igen jó cikkekkel találkozom (Common, legutóbb), azonban megakadok rendszeresen egy-egy Jailhouse-szal kapcsolatos cikken.
Nem vagyok paranoiás, de olybá tűnik nékem, a drumandbass.hu 'szerkesztőség' dolgozói olykor a sorok közé rejtve (talán szánt szándék nélkül) jelenítik meg ellenséges érzelmeiket a klubbal, s szervezőikkel, a Reketye fivérekkel kapcsolatban. Viszont elfogultságot sejtek a másik oldalon.
Pl. a Nowsound egészséges evoluciója néktek a 'kezdeti botladozásokkal szemben...', és hasonlók. Ha a Zoli jól játszik, említésre sem érdemes, ha rosszul, akkor 7-kolumnás vezércikk.
Ellenben a Bladerunnaz-fiúk nem tudnak hibázni. Leszögezném, a Balt és az Ozont a legjobbak közé sorolom már 3 éve. A 'srácok' által szervezett bulikon kerültem testközelbe a stílussal (sokan lehetünk így, a Nine-t még meg is vettem! Én!), a Vigadó-beli Matrixért örök hála (I was in deep love), szuperlativusz. Köszönöm, ismét.
De. Azért írjuk már meg egyenesen, hogy a Fields of Joy szervezése úgy volt szar, ahogy volt. Csak azért nem fulladt botrányba, mert az angolok hozták a formájukat. (jómagam a hiphopért, breakért mentem ki, csak elfelejtettek venni linóleumot...)
Az újság szerint a Bal-Safair duett csak remekbe szabott szettet prezentálhat, pedig láttam én már őket - magukhoz képest - szarul játszani.
A Jailhouse-osok olyan büdösek. Milliomoscsemeték Csillaghegyről, akik még 5 éve 'rokkos csávók' voltak, mit keresnek itt? Hogy lehet?
Úgy, kérem szépen, hogy piszok jól csinálják, amit csinálnak. Mármint a partszervezést, a klubot. A Midlow Zolit is izekre szedik a stílusa miatt, oszt nem gondolnak bele, hogy anélkül a Jail angol kapcsolata nem is létezne. Nem hagyták a Kareszék, hogy 'Athos and Friends' diktáljon, monopolizáljon, ilyesmi. És ez így volt jól. Fasza csávók, na.
És ha valakinek ez fáj, netán féltékeny, hogy vannak szülők (respect to Reketye Parents), akik áldoznak a gyerekeikre, mert megtehetik, akkor morogjanak csak magukban. És ezt a Jail=drog témát is jó lenne ejteni, tudtommal a Bladerunnaz tagjai sem apácák e téren (és még finom voltam). Én leszarom, absztinens lennék, vagy mi. Szánalmasak vagytok, drog-felhasználók!
Arról, hogy milyen szánalmas állapotban is van a magyar d'n'b-szcéna a lap hallgat. Mert széthúzás van rendesen. És ez, nem a Karesz érdeme, mert ha vmi gond van, ő az első, aki telefonál és boronálni próbál (becsülöm kitartását)
És most indul csak a Jungle War, amikor a 'Runnaz is nyit egy klubot (a Jail büdös, mint már említettem), partit szervez 'közeli dátummal' megbuktatandó a N!-ot.
Aljasságokat, érdekbarátságokat (a Karcsinak egyre több a haverja...), ármányt látok mindenütt.
Sem patetikus, sem teátrális nem szeretnék lenni, de legyen már béke. Nagyon jó ötlet megosztani a piacot, kenyértörésre vinni a dolgot, de szerintem hosszú távon megbosszúlja magát. Nem kérés, tanács csupán. A vége az lesz, hogy a Karcsi majd jól megunja ezt a szart és elkezd hiphop partikat szervezni Nekem. Úgyis kurvára elegem van a d'n'b-ből (bocs, Zoli, de tudod...) Hehe
Kultúrált módon kérem felelni reá, az ilyen 'megleszeltalálva'-dolgokból nem kérek. Hangsúlyozom, nem sarat dobálok. Tényeket közlök.
Nem kitörölni sziveskedjék, Valdi Úr!
PzB (O&O)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:51, 14-08-2001 

Yooo +mondta!
1-@értek.
De azé' písz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:26, 14-08-2001 
original nuttah

(O&O) kultútrált modon dobálja a sarat! :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 106 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]