i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:12, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22:40, 17-08-2000 

Udvozollek titeket Barcelonabol. Idetevedtem 3 hetre es volt szerencsem meglatogatni egy dnb rendezvenyt.
A hely neve: Torre de Avilas. Egy regi toronyban volt. 3 emeletes, de csak legalul lehetett tancolni. A tancter kb akkora volt, mint az anno O utcai Tilos klube. Az est vendege egy Dj Uzi nevezetu angol dj volt, de o nem jatszott nagyon sokat. Inkabb a helyiek hasznalatak ki az alkalmat, hogy megmutassak mit tudnak. Amikor megerkeztem, eppen egy klasszikus Bad Company szamot jatszottak. The Pulse, azt hiszem.. Nem vagyok nagyon otthon a zene nevekkel.
Na de. Beszeltem az egyik dj-vel. Megkerdeztem tole mi a helyzet itt Barcelonaban a dnb elettel. Azt mondta, hogy ez az egyetlen hely, ahova lehet menni. 2 havonta kell valtogatniuk a helyszint, es hetente egyszer van csak buli. Voltunk kb 30an, akik tancoltak, de tenyleg ez volt a max.
A zene nem volt rossz, volt csomo ismeros szam, amiknek megorultem. Kis otthoni party feeling volt. Maga a keveres nem volt tul jo. Jo zeneket raktak fel, de ossze vissza..
Kepzlejetek el azt, hogy van kb 10 ember, aki ert a dnb-hez Barcelonaban. Mert ennyien voltak, akik szerveztek az egeszet. Szetszivott arcok voltak. Hehe.
Na es a tobbi ember. Barcelonaban nem ugy megy, hogy ha Nike old school cipo van rajtad, akkor biztos, hogy underground zenet hallgatsz. Ez mar nyugat Europa. Nem az oltozkodes hatarozza meg az izlest. Ami vegulis nem gaz. Persze, hogy nem az. Csak ugye picit szokatlan az en magyar fejemnek. Legtobben kis szandalokban nyomtak. Most a pasikra gondolok. A lanyok meg divatoztak, mint mindenhol.
Buszkek lehetunk a magyar dnb eletre. Huu, de mennyire. Nem gondoltam volna itt ez lesz, de ezek szerint.. Itt inkabb a kis beulos barok mennek ilyen jazzes, latino beutesu zenevel.
Vagy, masik hely ahol voltam.. Hely neve La Teresa. Ez egy szabadteri terasz, es house zenet jatszanak. Par perc utan olyan erzesem volt, mintha egy eklub vagy ilyesmi helyen lettem volna. Az emberek mindenhol ugyanugy viselkednek, ha be vannak rugva. Ja, van meg egy kul. Az, hogy minden masodik ferfi vagy buzi vagy tranzvesztita..
Na mindenkinek kivanok jo partykat Budapesten. Nem is tudom, hogy mik lesznek most. A 26-i paraderol tudok, es azt sajnalom is, hogy nem leszek ott. De Grooveriderre mar otthon leszek. Ehhe. Alig varom!!
Szegeny spanyolok..nem tudom, hogy mikor fog nekik beindulni itt ez a szena. De persze, lehet, hogy nincs is ra igenyuk, mert jol elvannak a tuc tuc-cal.
Oruljetek magyarok, hogy megadodik a lehetoseg arra, hogy bulizhatunk erre a zenere!!
Adios Barcelonabol
..magyar ekezet nincs, sorry

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:55, 18-08-2000 
impulsecreator.hu

kosz, hogy gondoltal rank, es megosztottad velunk elmenyeidet!
jeee :))

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:02, 18-08-2000 
ujonc

Érdekes.
Én azt gondoltam, hogy ha közelebb van a fészekhez (UK), akkor könnyebben lehet
zenékhez hozzájutni.
Ezek szerint a spanyoloknak nincs erre igényük.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:55, 18-08-2000 
ujonc

nice holiday !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:59, 18-08-2000 
ujonc

jo nyaralast !

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]