i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:32, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:54, 13-03-2002 
ujonc

A produkció résztvevõi különbözõ mûvészeti ágakban tevékenykednek, most azonban közösen kevernek egy mágikus és szórakoztató összmûvészeti koktélt néhány számukra lényeges dologról: szabadságról (ne fintorogj, te is szereted), vonzásokról és választásokról.

Az elõadás színházi formába öntött gondolkodás a szabadságról, a kommunikációról, az egyén világban elfoglalt helyérõl; törekvés egy új minõség létrehozására a különbözõ médiumok egymásra hatása által. Többféle mûfaj (zene, film, színház, tánc) együttmûködésével próbálják az "élettér", a polisz központjává formálni a történéseket, energiát adó, energiát áramoltató helyzetté emelni a színpadi aktus és a közönség kapcsolatát. A kommunikáció témáját több oldalról vizsgálják: mi van, ha a kommunikáció sikeres, ha sikertelen, ha nevetséges, ha veszélyes, ha értelmetlen, ha végérvényes. A projektumot a résztvevõ alkotóknak a közösségbe, a humánumba, az egymásra figyelés értelmességébe vetett hite hozza világra.

Tegnap néztem meg az előadást és eléggé sokféle véleményt hallottam utána.Igaz, h. voltak benne kissé oda nem illő részletek, de (szinte) minden belefért egy ilyen eklektikus "darabba". Szkreccsmaster Mango eszméletlenül jól nyomta és a vizuál is nagyon tetszett, meg a hatalmas bambuszrudak, melyeket mozgatva az egész nézőtér berezonált..összességében egy kedves, családias hangulatú színház volt ez a tegnapi..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:31, 15-03-2002 
ujonc

ez tok jo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:26, 16-03-2002 
ujonc

komolyan mondom, a bambuszrudaktol teljesen lehidaltam, annyira tetszett...
meg eleve nagyon vicces volt, hogy kulonbozo hosszu rudakat tologatva milyen hangokat lehet kelteni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:28, 16-03-2002 
ujonc

ja es a vizual is jo volt (medence csoport)
az eloadas elott (amikor meg nem tudtam, hogy mire kell szamitani), kicsit idegesitett, hogy miert kell a djpultot annyira eloterbe helyezni, azt gondoltam, hogy ez csak amolyan kiegeszito/alafesto zenelgetes lesz. de aztan raebredtem, hogy jol van ez igy.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]