i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:33, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: flag mixek
PostPosted: 19:37, 01-12-2009 
impulsecreator.hu

irkaltam par gondolatot a mix hallgatasa kozben - ez inkabb ilyen nagypapa mesel maganak hangulat, tobbnyire a szamokrol szol, es nem annyira a mixedrol, de halovany emlekeim szerint ilyen megkozelitesben meg ugysem dolgoztam, ugyh lassuk, hatha ez is erdekes valakinek

desimal munkassaga es konkretan e szam koruli hype szamomra mindig erthetetlen volt [szembe megyek az elottem megszolalokkal], de nem akarnam bantani az uriember emleket. a nekem nem kedvezo intro utan viszont rohamosan jon felfele a mix. a tekicses decoder 12", igazi megunhatatlan-sosemmegykiadivatbol nyers sound (nekem is a gyujtemenyben figyel :>) a capsule+backdoor kombora szuper mod raereztel. phace nekem egy kategoria desimallal :x (ugy latszik nem tudok megbaratkozni a nemet neurosokkal... akkor meg mindig inkabb a hollandok de leginkabb talan az uj-zelandiak) szerintem a kovetkezo orokervenyu Gridlok filthiness tokeletesen erezteti is felsobbrenduseget mind hangzas mind hangulat tekinteteben :fog: (elnezest ha ez kicsit eros volt, de gridlokkal szemben bevallottan elfogult vagyok, de facto ugy tekintek ra, mint a producerre, aki kepes nekem barmi izgalmat okozni teki vonalon). on the ansontol mindig szinte egy "out there" lelki allapotba kerulok - EVEKIG allt egy belole a deepben a polcon, Longmannel nem gyoztunk szomorkodni rajta, h az emberek hujek. ha nem is az igazi aranykor volt, ezredfordulo kornyeki moving shadowval annyira nagyot nem lehet tevedni, meg akkor sem, ha konkretan ez a technical itch+ice minus bennem melyebb nyomot nem hagyott. azon viszont kiakadtam kicsit, h a follow the leader 5 EVE jelent meg :o calyx+teebee kozoskodesekbol azt hiszem nekem ez az all time fav, calyx ezt koveto szolo albumat meg kb. ereztem, de az anatomy mar kicsit sok volt... hopp, elkalandoztam. ram trilogy chapter-eket es a molten beats lp-t en nagyon sokaig nem ertettem/ereztem, lelektelen daralasnak talaltam [az evolution/mindscan rmx volt a kivetel], de mai fullel vegighallgatva, lehet, h egyszer potolnom kell ezeket. uprock pont mult het elott kerult a kezembe [shameless plug: jatszottam is az airbagben], hatalmas - logistics szuper, de ha csak erre a soundra koncentralna [murderation!] minimum egy nagysagrenddel szuperebb lenne. splash step se nem tobb, se nem kevesbb, mint barmelyik break :> x-men szamomra mint future cut-intalex kooperacio jelent apro mufajtorteneti izgalmat - egesz idotallo a hangzasa, bar a kovetkezo dillinja ubereli, yeah, twothousand baby! rhythm killat vajon kivel irta goldie? korai UP zenek milyen hibatlanok voltak mar. ez a tease nagyon kis alattomosan olvad a teljes hangkepbe. atlag kanadabasshez kepest ennek a stranjah szamnak a temaja mar regen is kicsit "bohocosnak" hatott, no de nincs ezzel baj. zaro break felhivja ra a figyelmemet, h meg kene hallgatnom a symmetry album cd verziojat.

olvasva a szamok listajat orias kerdojel volt bennem, h hogyan allnak ezek ossze egy szette, de eleg szepen megoldottad. ha vki egy eloado/kiado hangzasara, egy szuk hangzasvilagra kivancsi, akkor szerintem ugyis levadassza adott szerzo podcastjat/studio/radio/elo mixet. ugyh en abban hiszek (onismetles), h a "hagyomanyos" djk azzal tudnak erdekeset nyujtani, ha eloadoktol, kiadoktol, hangzasoktol, megjelenes evszamatol minel inkabb fuggetlen, minel szelesebb spektrumot lefedo elvezetes szelekciot szallitanak. az meg ebben a mufajban kb. evidencia, h legyen pontos a mix, ugyh szamomra sokkal erdekesebb, h nem csak ezt, de az elobbi feltetelt is szepen teljesited.

bonusz marketing tipp: ne altalanos cime legyen a topiknak, hanem [az elso post targyanak atirasaval] mindig frissitsd az aktualis cimmel, ha van uj hangzoanyag

worrior.

Profile  

Post subject: Re: flag mixek
PostPosted: 05:31, 03-12-2009 
partiarc

kösz a mesélgetést :thumbsup:
azért nem vagy még olyan "nagypapa"...

Profile  

Post subject: Re: flag - feelings
PostPosted: 12:43, 03-08-2011 
partiarc

a napokban rögzítettem egy mixet, lágyabb rollerek, aki érzi magában az erőt...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]