1. Calibre - Mr. Maverick SIG005 2. Random Movement - Psychedelic Drainpipe INN024EP 3. Phil Tangent & Tokyo Prose - Rearview REDSEAL013 4. D-Bridge – China Blue LQD005 5. Icicle & Switch - These Golden Days AVALANCHE09 6. Brother - Reversal FOKUZ2009007LP 7. D.Kay - Serenade BRIG004 8. Dj Marky & S.P.Y. - Mystic Sunset INN041 9. Tc1 & Stress Level - No Way 10. Back ADVR013 11. Benny Page - Turn Down The Lights SBOY003 12. UK Apache & MIR Crew - Every Man Has A Right (vocal mix) NUTTAH004 13. Benny Page - Rub A Dub SBOY005 14. Ed Solo & Deekline - Ghost Town feat. dj Concept JC008 15. Mathematics & Tactile - Rooted SOSTUD009
Véleményeket, építő jellegű kritikákat szívesen fogadok mindemellett ráadásul kérek!!! Köszönöm a hallgatást!
szia úgy írok hogy nem vagyok egy nagy dj de próbálok segíteni vannak benne kisebb -nagyobb csuszkák ,az gyakorlás kérdése azt inkább nem taglalnám , de viszont amikor ráteszed egyik zenét a másikra leginkább akkor hallani ezt a legjobban ,az első zenénél azt hittem csak ott van ez , mert általában nekem az első keverés szokott hasonló lenni a felépítésről nem szeretek igazán beszélni mert én is úgy játszok hogy éppen ami a kezembe akad ,de azért próbálok vonalon maradni vagy okosan kitekingetni, viszont itt nálam a 11.ik zenével elszállt a mix ,az számomra nem oda való már . addig viszont a számok válogatása egész jó, nekem is elég sok megvan közülük. meg esetleg még egy tanács ,gondolom lemezről vetted fel a mixet ,szerintem többet használd a sebességszabályzót , mert ahogy belenyúlkálsz a lemezbe néha az nagyon kihallatszik a mixbe is remélem nem sértődtél meg ,csak leírtam őszinte véleményem písz
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum