|
Szomorúság és egyes pillanatokban felvillanó düh az amit érzek. Maximálisan pozitív hangulatban, optimistán - bizakodva indultam neki a rendezvénynek. Hogy na most, végre történik valami, és kezdetét veszi egy új dolog.
Ehelyett agyatlan, eszetlen és fékezhetetlen audiovizuális terrorba csapott át az este. Óriási köszönet ezért a sapkás úriembernek és a hosszú hajú úriembernek, azért, hogy ezt a remek estét - Aura Fresh kiváló játékát beleértve - okádék és minősíthetetlen szarkupaccá degradálták. Minden gratulációm a tietek srácok, remélem azóta a halláskárosultak körét gazdagítjátok.
Ja, hogy miért? Azért, mert füldugón keresztül is széttépte a hallójárataimat az a mértéktelen és túlhajtott - általam kedvelt - hangrendszer, amit egymást váltogatva tekertetek az egekbe, generálva ezzel egy torz és élvezhetetlen hangképet, és a hallásra teljes mértékben káros hangnyomást. Ezért nem lesz soha itthon semmiféle kultúra, mert az emberek zenét hallgatni mennek, nem torz sátáni zajt - legalábbis mi voltunk páran akik erre vágytak, és ezért távoztak inkább megkímélve magukat a további szenvedéstől és halláskárosulástól - megjegyzem újra, füldugóval.
Nagyon, nagyon büszkék voltatok, hogy tudtatok még tolni a rendszeren, hogy még szarabbul szóljon, láttam az önelégült vigyort a képeteken - és külön tetszett, hogy a system előtt ráztátok a fejeteket, ezzel is még közelebb kerülve a süketséghez, de legalább majd hallás híján eltávolodtok az ilyen dolgoktól, és talán olyanok kerülnek egyszer oda, akik ésszel és nem ész nélkül csinálják.
És természetesen jöhet a sav, hogy ha nem tetszik ne menjünk, meg jól szólt az - és társai. De mielőtt ezt bárki leírná gondolkodjon el egy kicsit.
(A leírtak Aura Fresh játéka alatti részre vonatkoznak, tovább sajnos nem bírtuk, remélni tudom csak, hogy ezek után hozzáértő kéz állította be a hangot.)
|