Dub Phase Sound System - Open Air
Júli 27-én szombaton első alkalommal szólal meg a szabadbant a Dub Phase Sound System!
A Dunaparty Megállóban építjük föl a rendszert, ahol este 8-tól miénk a terep. Nagyon jól fog mutatni az oldschool londoni buszok mellett..
Dr Analog, valamint Krama és Biggiebwoy kezdi az estét könnyed naplementéhez illő Roots-Reggae-Dancehall-Dub zenékkel, utánuk Zsolaa bontja le a Dunapartot, majd a Dub Phase Crew veszi át az irányítást - Gumilap Display Jojo Metro.
Helyszín: Dunaparty megálló - XI. Bp. Hunyadi János út 162. (Googlemapsen Panel utca és Árasztó utca sarka kb, közvetlenül a Dunaparton.
Megközelítés:
- Kocsival: Hunyadi János útról balra a Dr. Papp Elemér utcán ami beletorkollik az Árasztó útba,
- Mivel amúgyis nagyon biciklibarát hely, legkönnyebben és kényelmesebben biciklivel lehet kijönni, végig a Hunyadi János úton a Kondorosi útnál a patak után balra végig a töltésen (Árasztó út) ami egyenesen belevezet a Dunaparty Megállóba - konkrétan a bicikliúton van a hely. Kb 15perc a Lágymányositól
- 18-as villamossal Széll Kálmán tértől a Szavoya Parkig, onnan séta a Panel utcán keresztül vagy a 33-as Busszal a Móriczról a Leányka Utcai Lakótelepig, vagy a Vegyész utcáig és onnan séta.
- Taxi Móriczról sztem max 1000...?
Belépő NINCS - Free Entry, +18 only
Lineup:
Dr.Analog - Tilos Radio
Krama - Love Alliance/Tilos Radio
Biggiebwoy - Love Alliance/Tilos Radio
Zsolaa von Faktorlabor - S/M Digital Rec
Gumilap - Dub Phase
Display - Dub Phase
Jojo - Dub Phase
Metro - Dub Phase
+MC HighG
Extra: Lángos, Hekk, Hambi, pikknikk etc..

Pokrocokat hozni és kifeküdni ér
/\roots/reggae/dancehall/dub/dubstep/bass music/electronica/\