i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:27, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 94 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:02, 27-05-2007 
ujonc

sleyah wrote:
°Piece° wrote:
Hát nemakarok lehúzkodó kritikát írni,deee...
Én meglepődtem sokmindenen,pl emcé minek kellett?Nemkevésszer volt az az érzésem hogy jaj ember fogd már be... :) :roll:
A másik,hogy olyan hamar semmi előkészítés nélkül elkezdtetek csapatni,hogy igazából semmi hangulata nem volt az egésznek(és akkor már a dobhártyakiller hangerőt meg a folyamatos mixelési hibákat nem is akarom megemlíteni :) :? )mindenezek mellett nem volt rossz,de én azért jobban vártam
azt láttam hogy ti azért jólérzitek magatokat :lol: :wink: na peace

most jo volt vagy nem volt jo ennyi kritika mellett? :D vagy nem volt rossz de jo se volt kierti en nem

Hát első party a nyári idő óta,meg néhány olyan zene ami tényleg ütött,de összeségében nemigazán(és ez nem csak az én véleményem volt) 3kor már senki nem volt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:17, 27-05-2007 
ujonc

°Piece° wrote:
sleyah wrote:
°Piece° wrote:
Én meglepődtem sokmindenen,pl emcé minek kellett?Nemkevésszer volt az az érzésem hogy jaj ember fogd már be... :) :roll:
A másik,hogy olyan hamar semmi előkészítés nélkül elkezdtetek csapatni,hogy igazából semmi hangulata nem volt az egésznek(és akkor már a dobhártyakiller hangerőt meg a folyamatos mixelési hibákat nem is akarom megemlíteni :) :? )mindenezek mellett nem volt rossz,de én azért jobban vártam

most jo volt vagy nem volt jo ennyi kritika mellett? :D vagy nem volt rossz de jo se volt kierti en nem

Hát első party a nyári idő óta,meg néhány olyan zene ami tényleg ütött,de összeségében nemigazán(és ez nem csak az én véleményem volt) 3kor már senki nem volt

hadd reagaljak par dologra:

a vendegekkel kapcsolatban felelosseget soha nem tudunk vallani, ok hoztak a sajat MC-t, valoban nem volt tul jo, ez van, majd legkozelebb nem lesz; az hogy mixelesi hibak voltak a szettjukbe, pedig szinten olyan dolog, hogy az vesse rajuk (vagy rank) az elso kovet, akinek nem csuszik be olykor egy hiba
masodik bulink volt a helyen, meg voltunk elegedve, nemsokara feltoltom a kepeket, mindenki dontse el az alapjan, hogy milyen volt a hangulat
nagyon sajnalom, hogy neked es a "ez nem csak az én véleményem" embereknek nem tetszett, mi igyekeztunk 100%-ot kihozni a lehetosegekbol, am azt azert gondolom Te is tudod, hogy videki kisvarosokban korantsem olyan konnyu szervezni, masak az aranyok
en nagyon orultem a par mareknyi lelkes embernek, es ok is nekunk, mas nekem nem szamit

Profile  

Post subject: _
PostPosted: 21:33, 27-05-2007 
souljah

°Piece° wrote:

hm..bizony kell a kritika...de abból az 5 meberből aki mc_zett abból mi 1et hívtunk meg és Ő szerintem és a nagyérdemű szerint is kiválóan tolta.....a másik h kinek nem inge....én a magam részéről szépen felépítettem a settemet arról nem tehetek ha másnak nincs érzéke ahhoz h mikor liquidáljon és mikor zúzzon....
amúgy mi nagyon jól éreztük magunkat és ahogy láttam az odatévedt násznép amenyasszonnyal és a vőlegénnyel is találtak maguknak szeretnivalót a bulin :lol: ..és ahogy láttam aközönség nagyobbik részének sem volt semmi panasza a műsorral.....de ki hogy látja. :wink:
..és akármeddig is tartott a buli amíg voltak emberek azok addig nagyon jól érezték magukat .csaknem viccelésből áradoztak utána..aztpedig sajnálom h Te ennyi negatívumot láttál benne.

growvinyl

Dry But Funky # Facebook
dry but funky # Soundcloud

http://www.kalimarimusique.info/#!KALIMARI

Last edited by NRBRT on 21:41, 27-05-2007, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:39, 27-05-2007 
ujonc

:wink:

na az az egy emcé tényleg jól nyomta!Az volt az est legjobb része kb

Profile  

Post subject: Re: _
PostPosted: 21:42, 27-05-2007 
ujonc

kenshin wrote:
..és akármeddig is tartott a buli amíg voltak emberek azok addig nagyon jól érezték magukat .csaknem viccelésből áradoztak utána..aztpedig sajnálom h Te ennyi negatívumot láttál benne.[/size]

:wtf:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:45, 27-05-2007 
ujonc

mit nem ertessz? fogadtuk a kritikat, reagaltunk ra, ennyi

szivesen latunk legkozelebb is, talan az jobban fog tetszeni, nem rajtunk fog mulni

Profile  

PostPosted: 21:55, 27-05-2007 
souljah

so so

mindazoknak akik ottvoltak és jólérezték magukat és mc suprának is köszönjük a részvételt ..mi is nagyon jól éreztük magunkat és mivel van rá nem is kicsi igény hamarosan jön a következő Ajkai origami x

growvinyl

Dry But Funky # Facebook

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:56, 28-05-2007 
NewCityBass

Ajkai party-rol irjatok mar valami bovebet legyszi (sokavoltak?milyenvolt?akarmi?) vagy fotokat esetleg lehet latni valahol ? :D vagy barmit kivancsi vagyok! koszonom!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:24, 28-05-2007 
ujonc

sokkal tobben voltak, mint az elso probalkozasnal, a tancter eleg aktiv volt, foleg a fiatalabbak reszerol
a boxokban is uldogeltek kevesbe tancos labu/piazgatos emberek, jo hangulat volt
a meghivott vendegeink vegyesen jatszottak breaket es dnbt, nem feltetlenul jol felepitve, bar arra is volt mozgas; mi fel 1-kor vettuk at, akkorra mar tele volt a tancter
kepek delutan felkerulnek a honlapra, rakom ki ide is a linket

koszonjuk az erdeklodest :wink:

Profile  

PostPosted: 12:42, 28-05-2007 
souljah

....és ne feledkezzünk meg mc supráról sem aki messzemenően nagyonjó alakítást nyújtott és következő partynkon is aktív résztvevő lessz!!

growvinyl

Dry But Funky # Facebook

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:22, 30-05-2007 
ujonc

Pikcsörz? :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:23, 31-05-2007 
ujonc

akadt nemi gond a honlappal, ha holnapra sem sikerul meghegeszteni, akkor feltoltom rar-ban

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:50, 15-06-2007 
ujonc

Image

A jövő hétvégi menü!Mivel a májusi időpont törölve lett anno,így a plakát maradt :oops:

Profile  

PostPosted: 12:49, 18-06-2007 
souljah

http://v3.drumandbass.at/board/showthre ... adid=24614

microforms_masheen _ kano _ kenshin 07.06.09.

growvinyl

Dry But Funky # Facebook

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 94 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

All times are UTC + 2 hours [ DST ]