SZIASZTOK
A hir igaz a BASSLAND hosszu idöre szüneteli fog !
Pár dolog ami az ÉN véleményem.
1. Én nem vagyok dj , hanem egy zeneszeretö ember aki magának vásárolja a lemezeit. Ebböl fakadóan azt játszom amit szertek , ebböl természetesen az következik h likvid fánk meg a többi ami nem áll közel a hozzám nem lesz a szettembe mert nincs ilyen lemezem !
2.Én úgy érzem azalatt a 5-6 alkalommal amikor játszottam minden 1es alkalommal más szettel készültem még igy is , igen voltak olyan számok amik akár 4 - 5 bulin is zóltak de hát sorry ezeket nagyon szeretem ! ez van...
3.Mivel csóró fösulis vagyok igy már kb 3 éve nem tudom követni az aktuális lemezujdonságokat , de igazából már nem is akarom mert nem tetszenek !
4.Ezeket a bulikat nem a profit vezérelte ,mert akkor eddig sem lett volna. A bevétel jobbesetben volt annyi h a következö bulira kitudtuk nyomtatni a flyereket , meg akik jöttek kaptak utipénzt .
Az 500 HUF korrekt vagy nem ? Ezen mindenki eltud gondolkozni (hogy ennyivel hozzájárul e havonta hogy legyen 1 olyan elektronikus bulisorozat ahova legalább havonte letud járni bulizni, és nem kell pestre mennie ! )
5.Igen a RETROban szar a hang , de legalább van igaz nemis üti le a fejedet mint 1 pesti buliban ,dehát ez nem pest !
Igen a RETROban szar a szellözés , de emlékszem még 2000-2002 környékén amik én a Jail be jártam bulizni semmi szellözés nem volt mégis többen voltak abba a sokkal kissebb teremben mint itt . És tudjátok miért ? Mert mindenki örülhetett h van 1 ilyen buli , fasza zenékkel ! Legszebb évek
6.Nagyon sajnálom h vége ,de nem lehet ugy megoldani már a buliszervezést h senki sem lakik már VP-ben. Igy még csak a flyereket sem tudjuk eljuttatni hozzátok ! :S
Minden kedves basslandernek aki minden bulin ottvolt köszönettel tartozom h támogatták a bulit , és eddig kitarthatott !!!
PISZ
metro
lehet pár dolgot kihagytam ...
azt majd késöbb