i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:43, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 473 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:15, 24-08-2007 
ujonc

.syr wrote:
,lesznek breakcore-elektronika-jungle estek is ....

Aztán legyenek is! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:00, 27-08-2007 
ujonc

Helló. Nos tőzsgyökeres veszprémiként, és mint minden buli résztvevőjeként azt hiszem van rálátásom a bassland dolgokra. Először is az állandó gond az, hogy mindenki d&b buliról beszél, amikor ez inkább volt egy electro egyveleg... (az elején hip-hop, breakbeat, majd később breakbeat, dubstep) Ezek miatt a zenék miatt volt a nagyon késői érkezés, mert mindenki inkább a d&b-re volt kíváncsi. De azt nem lehetett megoldani hogy csak d&b legyen. A másik fő gond, amit már szintén említettek, hogy buliról bulira uggyan azok a zenék hangzottak el. Az rendben van hogy kell egy rezidens dj, de már tényleg unalmas lett ez az egész. Nincs semmi gondom Numekkal, sőt azt hiszem barátomnak mondhatom, de nem kellett volna majdnem minden bulira őt hívni zenélni (ez csak 1 példa, nevezhetnék meg másokat is). Aztán meg ott volt a rinyálás a hang miatt... Bakker örüljetek hogy összejöhettek 1 helyen és olyan zenét hallgathattok amilyet szerettek! Amúgy sztem nem kell hogy szétbassza az ember fejét a hangerő. Jó volt az úgy, legalább valami szólt.
Az meg a másik dolog, hogy elég nehéz úgy partikat szervezni hogy a fő szervezők nincsenek ott, esetleg még az országban sincsenek...
'thacount-al viszont baromira nem értek egyet abban, hogy 'az egész "veszprém mássziv" magának köszönheti', meg hogy tingli tangli... pfff. Amit Te szeretnél Marci az már megint nem d&b buli lenne... Tudod nem mindneki szeretni a szarrátört breakcore-jungle témákat, sőt... Majd ha végre lesz érdeklődés a d&b bulik iránt, akkor majd lehet próbálkozni breakcore cuccokkal is...
Na mind1, Basslandnak már úgyis lőttek. Remélem azért még nincs minden lefutva itt veszprémben, és az emberek nem csak a diszkókat és a k-os bulikat töltik meg! Minden tiszteletem azoké, akik még próbálkoznak veszprémben ilyesfajta bulik szervezésével!
Na jólvan befejeztem, lehet dobálni rám a szart.

Üdv.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:18, 27-08-2007 
ujonc

100%ban egyet értek az előttem szolóval!!:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:35, 27-08-2007 
partiarc

nagy késői érkezés??? hm..ezt én nem így láttam. mi számít neked későinek? amikor sokan voltak, akkor már ment a buli 11kor. break-re is mozdult a nép. gondolj csak vissza arra amikor gumilapék voltak, milyen partit csinált utánuk sys! amikor meg amugyis kevesen voltak, akkor persze korán is kevesen voltak! :roll: :D
amiben viszont tök igazat adok, hogy sokat volt erőltetve a breakcore, ami láthatóan nem jött be annyira az embereknek! ( jó persze a szervezők nyílván a saját ízlésüknek megfelelően akarták alakítani a bulikat..csak kérdés, hogy nem e az emberek ízlését kéne mindenek előtt figyelembe venni????? persze az ízlésformálás is fontos, csak ugye az arányok.....mind1)legalább is a csajoknak tuti nem. az elején annyi leányzó volt, nekik kellett volna nyomni a liquidet kicsit jobban. hogy jöjjenek máskor is... mer azé az gondolom egyértelmű, hogy őket nem a keménykedéssel kell megfogni! meg nyílván a fiúk sem egymással akarnak bulizni... na....érthető mire akarok kilyukadni :)

akkor ez a hajó elment úgy tűnik...rem lesz még probálkozó. szerintem azé van fantázia a dologkban. az utolsó 3 buli ami nem ugy sikerült, ahogy gondolom azt vártátok, de ennek meg megvoltak az okai. előtte viszont folyamatosan növekedett a létszám!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:42, 28-08-2007 
SZIASZTOK

A hir igaz a BASSLAND hosszu idöre szüneteli fog !

Pár dolog ami az ÉN véleményem.

1. Én nem vagyok dj , hanem egy zeneszeretö ember aki magának vásárolja a lemezeit. Ebböl fakadóan azt játszom amit szertek , ebböl természetesen az következik h likvid fánk meg a többi ami nem áll közel a hozzám nem lesz a szettembe mert nincs ilyen lemezem !
2.Én úgy érzem azalatt a 5-6 alkalommal amikor játszottam minden 1es alkalommal más szettel készültem még igy is , igen voltak olyan számok amik akár 4 - 5 bulin is zóltak de hát sorry ezeket nagyon szeretem ! ez van...
3.Mivel csóró fösulis vagyok igy már kb 3 éve nem tudom követni az aktuális lemezujdonságokat , de igazából már nem is akarom mert nem tetszenek !
4.Ezeket a bulikat nem a profit vezérelte ,mert akkor eddig sem lett volna. A bevétel jobbesetben volt annyi h a következö bulira kitudtuk nyomtatni a flyereket , meg akik jöttek kaptak utipénzt .
Az 500 HUF korrekt vagy nem ? Ezen mindenki eltud gondolkozni (hogy ennyivel hozzájárul e havonta hogy legyen 1 olyan elektronikus bulisorozat ahova legalább havonte letud járni bulizni, és nem kell pestre mennie ! )
5.Igen a RETROban szar a hang , de legalább van igaz nemis üti le a fejedet mint 1 pesti buliban ,dehát ez nem pest !
Igen a RETROban szar a szellözés , de emlékszem még 2000-2002 környékén amik én a Jail be jártam bulizni semmi szellözés nem volt mégis többen voltak abba a sokkal kissebb teremben mint itt . És tudjátok miért ? Mert mindenki örülhetett h van 1 ilyen buli , fasza zenékkel ! Legszebb évek :D
6.Nagyon sajnálom h vége ,de nem lehet ugy megoldani már a buliszervezést h senki sem lakik már VP-ben. Igy még csak a flyereket sem tudjuk eljuttatni hozzátok ! :S

Minden kedves basslandernek aki minden bulin ottvolt köszönettel tartozom h támogatták a bulit , és eddig kitarthatott !!!

PISZ

metro

lehet pár dolgot kihagytam ... :D azt majd késöbb

Post subject:
PostPosted: 18:18, 28-08-2007 
souljah

Mystification wrote:
'thacount-al viszont baromira nem értek egyet abban, hogy 'az egész "veszprém mássziv" magának köszönheti', meg hogy tingli tangli... pfff. Amit Te szeretnél Marci az már megint nem d&b buli lenne... Tudod nem mindneki szeretni a szarrátört breakcore-jungle témákat, sõt... Majd ha végre lesz érdeklõdés a d&b bulik iránt, akkor majd lehet próbálkozni breakcore cuccokkal is...

Nono, nekem abbol van elegem, hogy az emberek inkabb elmennek Enikore, mert az `ingyenes`. Amikor meg kiderul, hogy nem lesz bassland, mindenkinek sir a szaja... kb ezt hallgatom ket honapja. amikor jonni kellett volna akkor senki nem jott...
az meg hogy en mit akarok az nem bsslnd topik. :D
visszuk tovabb a dolgokat. Te is benne leszel remelem!
a tingli tangli nem a zenere ment amugy.
udv stavrosbol!

Profile  

Post subject: end of the land...
PostPosted: 13:23, 04-09-2007 
ujonc

hellohello kedves mindenki!

először is metro kollégához csatlakozva köszönöm meg mindenkinek, hogy látogatta rendezvényeinket és talpával csapkodta a terem padlóját... :)
azt hiszem mystification és metro részéről mindenki teljes képet kaphatott a miért-ről, nem is ecsetelném ezt bővebben....
na de fel a fejjel zenefanatikusok!
tha count nemsoká útjára indítja számomra még nem publikus című rendezvényét/sorozatát, ahol breakcore, hardcore, jungle és más egyéb lágy, összebújós műfajok zúznak majd!! :)

respect minden zenésznek és nemzenésznek!!

peace!

Profile  

Post subject: Re: end of the land...
PostPosted: 14:14, 04-09-2007 
partiarc

>ken20ten< wrote:
tha count nemsoká útjára indítja számomra még nem publikus című rendezvényét/sorozatát, ahol breakcore, hardcore, jungle és más egyéb lágy, összebújós műfajok zúznak majd!! :)

hurrá

Profile  

PostPosted: 16:27, 04-09-2007 
souljah

stui wrote:
>ken20ten< wrote:
tha count nemsoká útjára indítja számomra még nem publikus címû rendezvényét/sorozatát, ahol breakcore, hardcore, jungle és más egyéb lágy, összebújós mûfajok zúznak majd!! :)

hurrá

egyenlõre még nem hurrá, bonyodalmak vannak expresszó körül.
reménykedjünk.

Profile  

PostPosted: 16:41, 04-09-2007 
souljah

>ken20ten< wrote:
számomra még nem publikus címû rendezvényét/sorozatát!

sajnos még számomra se az.
ötleteket várok :wink:

Profile  

PostPosted: 16:25, 05-09-2007 
ujonc

`thacount wrote:
>ken20ten< wrote:
számomra még nem publikus című rendezvényét/sorozatát!

csereljunk sapkat :fog:

Watch live girls from Szeszgyármajor now! :fog:

Profile  

PostPosted: 18:07, 07-09-2007 
souljah

DSM_pure disorder wrote:
`thacount wrote:
>ken20ten< wrote:
számomra még nem publikus címû rendezvényét/sorozatát!

csereljunk sapkat :fog:

muhahahaha

:smashlol:

(ez csak számunkra vicces ja.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:46, 03-10-2007 
ujonc

helló mindenki!

gondoltam én is leirom a véleményem...
én csak3-4 basslandre jutottam el és már június eleje óta ismét nem vagyok otthon, de mindig kontaktban vagyok csapattársaimmal, meg többször átolvastam a véleményeket...
azt látom, hogy valahol mindenkinek egy kicsit igaza van, voltak ilyen-olyan hibák, hiányosságok. de összességében mysti mondta meg a frankót: nemhogy örülne mindenki, hogy olcsón, egy egész jó kis helyen ilyen zenéket hallhat!!!
mert azért minden bulin igazán minőségi muzsikák szóltak, normálisan felvezetve, igényesen, átgondoltan miixelve!
egyszerűen mindenki igényének nem lehet megfelelni, itt csak az a lényeg, hogy ha hibákat keresünk, találunk is! én személy szerint szinte az összes zenét ami elhangzott már ezerszer hallottam, de akkor is tudtam élvezni, mert egyszerűen faszák és ennyi!!!
mindig voltak vendégek, akik új lemezekkel érkeztek és talán a buli egyharmadán szóltak olyan zenék, amiket az előzőkön is hallhattatok!
na mindegy, szóval ezzel nem értek egyet, mert nem ezen múlott...
szerintem először mindenki örült, hogy van, aztán már nem tudták értékelni...
szeretném megköszönni mindenkinek aki eljött, tett érte, hitt benne!!!
természetesen az electronic orgasm él és virul (sőt csak most igazán!!!), úgyhogy még találkozunk!
üdv mindenkinek és sok sikert a mythosos partykhoz!
sys (electronic orgasm)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 473 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24

All times are UTC + 2 hours [ DST ]