i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:43, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 130 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:25, 24-10-2007 
metalhead

jaaaaaa :fog:

a legjobb mix amiben tort is van meg egyenes is :D felteve ha nekem bejon :D
na de no offolas. reszemrol :chillpill:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:28, 24-10-2007 
original nuttah

Hypnosis wrote:
Ha valaki azt mondja, nem tetszett egy dj szettje, mert nem volt húzása, hiányzott belőle a pozitív energia, rossz volt az illető technikája, unalmas az előadásmódja, stb. az elfogadható kritika. Ha valaki panaszkodik, hogy nem elég brékes vagy épp ellenkezőleg, de képtelen észérveket melléfűzni, azt hajlamos vagyok szűklátókörűségként értelmezni. Ez itten megint stílusvita, ami mindig is értelmetlen dolog volt. Van jó, meg rossz zene, ami mindenkinek más, de felejtsük már el ezt a sznobizmust!

(Ezzel speciel nem védem mondjuk Dylan Rhymest, mert én sem élveztem a sablonossága, az egysíkusága és az általa kedvelt elektrohauz-válfaj számomra agymosó prüntyögése miatt.)

nem is számítottam brékre, szal nem csalódtam ezügyben. nekem egyébként dylan rhymes is bejött. meg a te szettedben sem hallottam bréket grass, de az uccsó fél órád amit elkaptam a legjobb volt sztem egész este.

persze a vendégek kezét biztos megkötötte a lemezfelvétel ténye, de az egysíkúságot én is aláírom. még a főhentes esetében is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:28, 24-10-2007 
ujonc

Főhentes és Ház-kontra-Brék ide vagy oda, szerintem hatalmas volt a party :!:

Zárásig maradtam persze, Hús Kati csalódást ismételten nem okozó szettjét a vizuálosok alatt ülve hallgattam végig, mert Dylan Rhymes után kővé váltak a lábaim (rakott a vége felé 2 :pogo: trekket egymás után, amik egy az egyben meghatározták az estét számomra, annyira fenomenálisak voltak - akkor csak annyit tudtam mondani: "Ilyen nincs!').
30Hz szettje elég eklektikusra sikerült, nagyon buliztatott az egyyébként végtelenül szimpatikus és lelkes srác, 04:58-kor is alig akarta abbahagyni :) Egyébként szerintem iszonyat jó légköre volt az egésznek abban az értelemben, ahogyan Mr. Rhymes az épp mixelő 30Hz-el karöltve ugráltak a dj-pult mögött üvöltve :lol:
Gergő szettjét a Cosa Nostrától hallottam, valaki említette, hogy 'slágergyanús' szelekció volt, egyetértek, jó kis felhúzós facsarás (ld. ZZT Justice remix) :)
Az új Metric remix is nagyot ütött a végén!

Tökéletes zenei kavalkád 5 órán keresztül. (Bár egy épelméjű ember nem bír annyit végigzúzni, de ez már apróság...)
Egyszóval: eddigévbulijanálam :love:
Really lookin' forward to the mixtapes :roll:

1105 TMX+Kovary@U26
1106 Concrete!@Pálmaház
1112 LavaLava@U26
1204 Concrete!@Pálmaház

Last edited by STER on 23:28, 24-10-2007, edited 3 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:13, 24-10-2007 
original nuttah

dj*ster wrote:
ZZT Justice remix

:smileslayer: :slayer: :pogo: :loveslayer: :yee:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:27, 24-10-2007 
ujonc

S-Pekt wrote:
dj*ster wrote:
ZZT Justice remix

:smileslayer: :slayer: :pogo: :loveslayer: :yee:

Ja, kb. ez azoknak a "fázisoknak" a sorrendje, amik az első hallgatásnál érik az embert :lol:

1105 TMX+Kovary@U26
1106 Concrete!@Pálmaház
1112 LavaLava@U26
1204 Concrete!@Pálmaház

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:44, 25-10-2007 
droid

:) sztem nem nehez zarasig maradni a hajon. foleg, h meat katie meg rhymes utan kivancsi azert az ember mit rak 30hz :) es amugymeg 5kor shut down ami egy vicc mert sztem pont a hajo lenne a legjobb hely a 0-24oras partizasra. ha reggel 5ig nem ebresztett fel senkit a visszahang akkor azutanse nagyon fog :)
aki koran lelepett az mind sissy :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:24, 25-10-2007 
original nuttah

diab wrote:
laca wrote:
sztem legtobben itt a dobkepletrol beszelnek.

igy van

tisztában vagyok vele.egy személyes véleményt fejtettem ki.
azért nem is írtam lacának
:hippi:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:16, 26-10-2007 
ujonc

Érdekes beszélgetés alakult ki break témában, így engedelmetekkel megkérdeztem 30HZ kollégát, hogy ő mit gondol a dologról. Márcsak azért is, hogy halljuk a véleményt a másik oldalról is. :)

" I think that there is always a place for breakbeat in the world and in music, but that the definition of what breakbeat is has become too narrow and restricting. The vast majority of popular music over the last 40 years has had some sort of brekbeat in it, so I don't think the concept of the breakbeat will ever be irrelevant. What feels the most relevant at any given time is what drives electronic music. I choose and write tracks based on what I'm inspired by. Our company runs dubstep labels, a techno label and a breaks label and I'm surrounded by artists making a very wide range of music so I am constantly hearing different ideas and vibes being thrown around and this filters into my music.

I think people confuse the sound of breakbeat with the "breakbeat scene". All a scene is a community of people with similar tastes and mindsets who go to the same sort of events. I think keeping an artificially limited aesthetic as the totem for a scene is only going to bring stagnation. Any healthy scene or community will welcome new ideas and concepts and these will drive innovation and freshness. "

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:40, 31-10-2007 
original nuttah

Itt a bulin készult video. enjoy :)

the bird is the word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:31, 31-10-2007 
breakbeat.hu

30Hz elég korrekt véleménnyel bír. :thumbsup:

HypnoBlog / Facebook / MySpace / Twitter

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 130 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

All times are UTC + 2 hours [ DST ]