i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:24, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:12, 02-05-2008 
ujonc

zakson ha ott lettél volna nemhiszem hogy ezt kérdeznéd?:D ekkora katasztrofalis hangrendszerrel még sehol sem találkoztam,még a tavalyi jungel drummer-es mokkás buli is türhetöbb volt pedig azsem volt piskóta.... azon is jokat röhögtunk mikozben skc alatt egyfolytaban elszallt két hangszoro dj mögött amit maga dugdosott egyfolytaban össze és láthatoan szenvedett és szörnyen halhato változás volt észlelhetö a szar ésa a mégszarabb között de körbenézve a közönségnek ez fel se tünt.. meg háát könyörgöm a mélyet hogy lehet igy tulhangositani:D:D:D:D de legjobb az ablakok rezonalasa volt a mélyre:)
nah jolvan de én nem folytatom itt a monologot nemhiszem hogy itt magyarazkodni kéne.... ez halhatoan ritka szar volt..... de a dj-knek télleg respekt hogy nem jöttek le...........

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:33, 06-05-2008 
cop.underground.hu

meyer audio hangcucc volt das melyladakkal, ami mind helyi, mind orszagos viszonylatban tokeletesen megfelel, viszont a nagy belmagassag, a sok uveg, a nagy ter miatt elveszett a minoseg (kompromisszumra volt szukseg: a tancter szolt normalisan, a hely viszont kongott). vagy tobb lada kellett volna vagy tobb nap/het kitalalni/tesztelni a megfelelo behangositast (errol nem zakson tehet, hisz o egy napra odavitte a varosban fellelheto legjobb technikat). en sem hallottam ilyen rossz hangot eddig pecsett, de szerintem erre egy gyogymod van: a labornak idot (es penzt) kellene szannia a hangtechnika optimalizalasara, bar velhetoen sosem lesz csucs a terem adottsagai miatt. a meyer audio-t is csak erre az alkalomra allitotta be zakson, alapbol szarabb van.
en inkabb azon csodalkozom, hogy cirka 100 ember jon el egy minosegi line upra. nem eloszor es nem csak a laborban fordul elo... hol van a 20k egyetemista es a ~200k pecsi lakos? minek veszodunk egy uj klub nyitasaval? :roll:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]