1. nap:
c0p nagyon jokat jatszott az elejen, aztan burbuja erdekes volt de tetszett. mdla nagyon jo bulit csapott, aztan digital 21 tenyleg inkabb szorakoztat volt, de fel ora utan inkabb lementem pihenni. aztan vogel meg.. teljesen egyetertek az elottem szoloval, zsenialis volt. az meg hogy a vegen 10-20 ember lehetett talan osszesen.. elhallgattam volna meg reggelig.
2. nap:
infra ghandi olyan komoly warm upot csinalt hogy az mar nem is warm up volt

az egyik legjobb szett amit hazai eloadotol hallottam. aztan pulsinger eleg jol vette at, jobbnal jobb lemezek jottek tole is. majd christian prommer's drumlesson

Hat kapasbol az eddig nem hallott Around the world-del nyitottak, aztan jott sorjaban az osszes muzsika az albumrol, a vegen a Strings of life.. enyhen őrultem meg

Majd az eddig szinten nem hallott hi tech jazzel jottek vissza.. Nem tudom mikor porogtem ennyire utoljara mint szombaton. Remelem olyan visszajaro banda lesz mint parov stelarek

Majd jott Peter Kruder, tole nem vartam sokat mivel az eddig hallott felvetelek nem igazan tetszettek tole (marmint dorfmeister nelkul), de itt is kellemesen csalodtam, nagyon finom zeneket jatszott. Sajnos a puhany tarsasag miatt nem maradtam a vegeig, de abszolut tokeletes estevolt.
Elotte kicsit sajnaltam hogy kimarad Apparat, de most mar a legkevesbe sem erdekel
Egyebkent a hang sem volt veszes, a hely tetszett (foleg a kiallitas resze meg az also szint), illetve annak is orultem hogy bennt nem lehetett dohanyozni
Boldog szuletesnapot az A38nak, es hasonlo programokat a jovoben is