i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:36, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 106 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02:08, 02-12-2008 
droid

SNY wrote:
Volko wrote:
Köszönöm a részvételt, jó buli volt nagyon! Jó volt a hang is, a sör is nagyonjóvolt :D

SNY ne haragudj, hogy végül nem raktam a Cut you into little pieces-t szoritott az idő és így is kihagytam csomó zenét amit fel akartam rakni.
Tudom ganéjság volt tőlem pedig beleirtam a top10be is mindenkitől elnézést kérek, ha még lesz alkalmam felrakom :)

Migu! kurvajól szólt a releasethepowerultimatedestructtechno! a szetted meg meseszép volt!! :sor:

Numek és Mysti jó volt megint látni titeket igazi rotamenek vagytok Hellalujah! :sawisthelaw:

nehogymár te kérj bocsánatot :D:D tény hogy szivesen hallottam volna, de eléggé ment a haknizás meg az extrém terrorozás anélkül is :D:D

Örülök hogy teccett, mégegyszer kösz mindenkinek aki ottvolt meg figyelt. 8)
Igen a classics azok még mindig őrzik azért a karakterüket öregsuli nem vén suli :D 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:12, 02-12-2008 

Migu wrote:
Remek buli volt. A nagyterem kezdeti hangparái végül megoldódni látszódtak, ment a döngölés rendesen. Jó volt látni a sok-sok embert, rég nem volt ilyen tömeg hardcore bulin. A pass Magic-es, HKK-s megoldása: :shock: Soha nem szerepeltem még kártyajátékban :D Volko új zenéi rokkoltak, szép radírozás volt, Xeno live hozta az elvárható színvonalt.

Örülök, hogy bejött. A pass kinézete pedig stílszerűen a Call of Cthulhu kártyajáték lapjainak koppintása. Kicsit fanatikus vagyok (vagy inkább a "határozottan eszelős" a találó kifejezés? :D), többen is mondták már, végülis a flyer képi világa is erre vezethető vissza. De amennyire láttam, bejött az embereknek, szóval szerintem megtartjuk ezt a csápos-lovecraftos vonalat. :D

Amúgy ha érdekel, hogy milyen lapot kaptak a többiek, itt megtekinthető a teljes kollekció:
http://yithian.freeblog.hu/archives/2008/11/25/Passing_the_Final_Checkpoint/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:31, 02-12-2008 
ujonc

Mi is köszönjük a meghívást, jól éreztük magunkat!

Épp Amit Swastika-jára érkeztünk Migu prezentálásában. 8)

Sajnos Miguból nem hallottunk sokat a ruhatár és a pultnál álló sor miatt.

Migu után következők mind remekeltek, és még nálunk is lelkes volt a közönség, pedig erősen hajnalodott már.

Úgyhogy még1szer köszönjük és csak így tovább Hardcore Explosion!

A lexikális tudás hiánya gondolkodásra ösztönöz.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:58, 02-12-2008 
black hoe rec.

mercenary wrote:
Migu wrote:
Remek buli volt. A nagyterem kezdeti hangparái végül megoldódni látszódtak, ment a döngölés rendesen. Jó volt látni a sok-sok embert, rég nem volt ilyen tömeg hardcore bulin. A pass Magic-es, HKK-s megoldása: :shock: Soha nem szerepeltem még kártyajátékban :D Volko új zenéi rokkoltak, szép radírozás volt, Xeno live hozta az elvárható színvonalt.

Örülök, hogy bejött. A pass kinézete pedig stílszerűen a Call of Cthulhu kártyajáték lapjainak koppintása. Kicsit fanatikus vagyok (vagy inkább a "határozottan eszelős" a találó kifejezés? :D), többen is mondták már, végülis a flyer képi világa is erre vezethető vissza. De amennyire láttam, bejött az embereknek, szóval szerintem megtartjuk ezt a csápos-lovecraftos vonalat. :D

Amúgy ha érdekel, hogy milyen lapot kaptak a többiek, itt megtekinthető a teljes kollekció:
http://yithian.freeblog.hu/archives/2008/11/25/Passing_the_Final_Checkpoint/

Tehát egy darkos proli geci vagyok. Jóvan. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:50, 03-12-2008 
souljah

kaptal te mindent, nem tudtak eldonteni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:30, 03-12-2008 

Migu wrote:
Tehát egy darkos proli geci vagyok. Jóvan. :D

:oops: Ezt alapvetően a hc dj-kre értettem, a titeket ilyetén módon nem tudtam rendesen belőni, csak hasraütésszerűen. Hope you don't mind. :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 106 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

All times are UTC + 2 hours [ DST ]