Tudod mit várok?Tudod mit szeretnénk elérni?Azt ,hogy hagyjanak békén.Ne engem okoljanak azért,mert a héten összeszedet feszültséget nem tudják ki adni,mert nem olyan zene megy amire ő megszokta,hogy erre tud "üríteni".
Mert bárki bármit mond,nem azért járnak az emberek 99%-a buliba,hogy átadják magukat a táncnak és a zenének.Mert én még a legjobb,legőrültebb buliban is nagyon ritkán látok olyat,hogy valaki nem a feszültségét vezetné le.Ez idáig rendben is van.De könyörgöm,ha ezt arra a zenére nem tudja megtenni,amit az adot dj játszik,akkor annyi választási lehetőség van!
De nem!A legfájobb az,hogy rosszindulatot gondolnak az ember mögé.Azt hiszik,hogy valami perverz vagyok,aki azon élvezkedik,ha a közönség nem táncol vagy csak kinlódik.Olyan hangnemet engednek meg egyesek,úgy nyomják rád a feszültséget (mivel ezt a arra zenére amit játszok,nem meri/tudja megtenni),hogy belesajog a gyomrod is.Valahol a gőznek távoznia kell.
És tudod mikor kapnak vérszemet?Ha próbálod kiszolgálni őket.Két számonként stilust váltasz,kinlódsz,vakarod a fejed most mit?A Hooligansos példa akkor fajult el,amikor felraktam egy olyan ismert funkosrockot,amit a hölgy szeretetet (inkább ismert,igy a helyes!).Vérszemet kapot.Mindezt egy olyan helyen,ahol a kutya se figyelte,hogy milyen zene szól (de szar is olyankor játszani).Ha gépről megy észre se veszi,de mivel ott álltam (zavarta a jelenlétem?),volt kire és látszólagos oka tenni a szart.De olyan hangnemben,hogy csak az tudja elképzelni,aki próbált már valami különlegest játszani.Ki se tudod védeni,mert megfog,nézd már nem zavar,hogy senki nem táncol?Miközben tánctér sincs.Te dj vagy,neked tudnod kell,hogy mit szertnek az emberek.Hát persze.Vegyük a Merlines bulit.Hát nem újjongtam ott fent amikor Chromeo-tól kezdeve Todd Terjéig mindennel próbálkozatam és (tisztelet a kivételeknek,mert azért olyan szerencsére mindig van) semmi reakció.Viszont nem üritetem a parketett,de igeny vérszegény hangulat volt.Akkor hozzá nyúltam,ahhoz ami mindenhol (még a lagymatagságukról híres bécsiek is örjöngtek),minden szinten mindig möködik.Az egyik legnagyobb disco foolfiller-hez a Voyage Voyagehoz.Semmi.Hát mit játszon már az ember ami itt most disco-ként funkcionál?Oké mondom,itt ma semmi nem fog müködni (van ilyen),akkor hallgasanak valami tényleg olyat,ami nem sok buliban hangzik el.Ezért raktam az ucsó kétszámnak jó füledet pszhihadelikus középtempos gyöngyszemet.Hát nem tudom Sarkadkeresztúron elhangzik e valaha a Dolly Parton-Jolene (Peter Visti Re-edite).Kötve hiszem.
És ezt miért mondom el nyilvánosan?Azért,hogy hátha lesz olyan ,aki elgondolkozik azon a dj is ember (nem mindig szadista

) és néha kurvára nem úgy müködik ám a dolog,ahogy a parketről egyesek elképzelik!