i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:59, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: 2010.07.29-08.01 BEERTOK @ KISMAROS HUF
PostPosted: 10:11, 03-08-2010 
droid

1200 vendég volt aszondják és az útikat is fizetik.

köszönet amúgy a lelkes közönségnek, akik azt kiabálták, hogy vinetu ;)

Profile  

PostPosted: 21:25, 03-08-2010 
ujonc

banyek wrote:
Quote:
Néhány költői kérdés a tegnap épphogy túlélt Beertok fesztivál kapcsán:
1. Olyan helyszínre miért szerveznek többnapos fesztivált, ahol nincs térerő és nincs camping rész (de ha van onnét is inkább a művészek laptopjait lopják)?
2. A művészekkel miért nem foglalkozott senki? (a művészeken kívül)
3. Nekem ki fogja kicsengetni az útiköltséget (ha már gázsit nem kapott senki - gondolom a Palotai sem)?
4. Mit keresett egy szutyvadék fankizenekar a breaks helyszínen?

Gondoljátok meg kétszer srácok…
http://soutiengorge.hu/magyar/2010/08/01/ennyit-beertunk/

csak mert konstruktív fiú vagyok és érzékeny lelkű is...

1, Terero nelkul nincs elet, buli meg semmikeppen. Miert is? Miert a terero hatarozzon meg egy bulit? Wifi nem kene? T-mobile arena?
Ez egy jo helyszin volt, ezt talaltak, kesz. Majd a kedvedert a godorbe szervezik, hogy mindenhez kozel legyen.
Campingnek ott volt eleg hely, keresni kelett csak. Nem csak a buli 50 meteres korzeteben lehet keresni. Aki keres az talal. Szar poen, de ideillik. Ja es a lopas. Mi a francot lehet csinalni? De tenyleg? Hogy akadalyozzak meg? Varom az otleteket, szerintem a szrvezok is olvassak. Minden fesztivalon van lopas, szerintem nezik a partykat es mennek direkt ezzel a cellal.
2, Muveszeknek szopkodjak a micsodajat? Vagy mire gondolsz? Buksisimogatast kersz? Jo voltal fiam, igy tovabb? Nem lattad, hogy jobb dolguk is volt, mint hogy vallon veregessenek. Kb egy orat aludtak ejszakankent. Es nem azert mert buliztak. Es nem azert, mert szetkerestek magukat. Orulnek, ha egy gorbe estet csaphatnak a nyeresegbol (5en toltak). Szoval muveszkem, a dicseretre a kozonsegtol szamits, ha toluk nem kapsz, gondold at mennyire is vagy jo!
3, Megkerdeztem, akinek megigertek es elkerte az megkapta. Oda kell menni es elkerni. Rohanjanak utanad, hogy az erzekeny lelkedet megkenegessek az utikoltseggel? Akinek tenyleg szuksege van ra, az kepes erte keresni egy szervezot.
4, Milyen jogon szutyvadekozol le masokat? Ez a muveszek egymassal valo foglalkozasa? Nem tudok velemenyt alkotni, mert nem voltam ott azon a koncerten, e egy fokkal finomabb megfogalmazast is el tudnek kepzelni egy erzekeny lelektol.

Remelem a sracok nem gondoljak at 2x, hogy elhivjanak-e teged legkozelebb. Csok a kicsi erzekeny lelkedre. Ha kell fizetem az utikoltseget, hogy szemelyesen atbeszeljuk.

Profile  

PostPosted: 21:33, 03-08-2010 
impulsecreator.hu

kicsit el vagy tévedve, ember. a fellépőnek kell keresgetnie a pénzét birtokló szervezőt? mióta? szerintem egy magára valamit is adó promoter a szett végén odamegy a dj-hez és odaadja neki a járandóságát. nem a djnek kell szaladgálnia a szervező után. nem voltam a beertok-on, amúgy csak jókat hallottam róla, de amit te írsz, az hatalmas faszság.

paci wrote:
2, Muveszeknek szopkodjak a micsodajat? Vagy mire gondolsz? Buksisimogatast kersz? Jo voltal fiam, igy tovabb? Nem lattad, hogy jobb dolguk is volt, mint hogy vallon veregessenek. Kb egy orat aludtak ejszakankent. Es nem azert mert buliztak. Es nem azert, mert szetkerestek magukat. Orulnek, ha egy gorbe estet csaphatnak a nyeresegbol (5en toltak). Szoval muveszkem, a dicseretre a kozonsegtol szamits, ha toluk nem kapsz, gondold at mennyire is vagy jo!
3, Megkerdeztem, akinek megigertek es elkerte az megkapta. Oda kell menni es elkerni. Rohanjanak utanad, hogy az erzekeny lelkedet megkenegessek az utikoltseggel? Akinek tenyleg szuksege van ra, az kepes erte keresni egy szervezot.

Profile  

PostPosted: 13:42, 04-08-2010 
droid

térerő nélkül nincs élet ja, pl a szervezők se tudnak összehangoltan tevékenykedni. a taxis srácnak fogalma se volt egynéhány dologról, és maga is panaszkodott, hogy gáz, hogy nem ért el senkit a szervezők közül.
"jobb dolguk is volt" - aha. akkor ezt kb bármire tudnád mondani ami nem sikerült vagy tojtak reá. :)
eléggé nem tudod, hogy szerveznek egy rendezvényt - egy többnapos fesztivált -, ha "buksisimogatás"-ról írsz, meg ilyenek... az útiért hova is kellett odamenni? ja nem volt térerő. :)

a szervezők is elismerték, hogy átgondoltabb koncepció kell jövőre. én konstruktív vagyok, te meg anélkül, hogy tudnád, hol játszottam már meg milyen tapasztalataim vannak, meg hogy éltem már át húzósabb helyzeteket, inkább terelsz és lebunkópestizel a szokásos kötekedő stílusban. úgyhogy a többire nem reagálnék. egy fankizenekar meg tényleg nemtudom mit keresett a breakbeat dnb színpadon. amúgy a közönség is nagyon "örült" neki, egyszer nem tapsolták meg őket, várták a végét. :)

campinget meg őrizni szoktak fesztiválokon ill. a művészeknek van külön megőrzője. (bár amb cuccát múltkor valamelyik artist így is ellopta, elismerem, lopás van).

de nem kell védekezni kétségbeesetten meg oltogatni, van aki egyszerűen elteszi azt, amit mond az ember, sírásrívás meg személyeskedés nélkül. vagy nem :)

paci wrote:
banyek wrote:
Quote:
Néhány költői kérdés a tegnap épphogy túlélt Beertok fesztivál kapcsán:
1. Olyan helyszínre miért szerveznek többnapos fesztivált, ahol nincs térerő és nincs camping rész (de ha van onnét is inkább a művészek laptopjait lopják)?
2. A művészekkel miért nem foglalkozott senki? (a művészeken kívül)
3. Nekem ki fogja kicsengetni az útiköltséget (ha már gázsit nem kapott senki - gondolom a Palotai sem)?
4. Mit keresett egy szutyvadék fankizenekar a breaks helyszínen?

Gondoljátok meg kétszer srácok…
http://soutiengorge.hu/magyar/2010/08/01/ennyit-beertunk/

csak mert konstruktív fiú vagyok és érzékeny lelkű is...

1, Terero nelkul nincs elet, buli meg semmikeppen. Miert is? Miert a terero hatarozzon meg egy bulit? Wifi nem kene? T-mobile arena?
Ez egy jo helyszin volt, ezt talaltak, kesz. Majd a kedvedert a godorbe szervezik, hogy mindenhez kozel legyen.
Campingnek ott volt eleg hely, keresni kelett csak. Nem csak a buli 50 meteres korzeteben lehet keresni. Aki keres az talal. Szar poen, de ideillik. Ja es a lopas. Mi a francot lehet csinalni? De tenyleg? Hogy akadalyozzak meg? Varom az otleteket, szerintem a szrvezok is olvassak. Minden fesztivalon van lopas, szerintem nezik a partykat es mennek direkt ezzel a cellal.
4, Milyen jogon szutyvadekozol le masokat? Ez a muveszek egymassal valo foglalkozasa? Nem tudok velemenyt alkotni, mert nem voltam ott azon a koncerten, e egy fokkal finomabb megfogalmazast is el tudnek kepzelni egy erzekeny lelektol.

Remelem a sracok nem gondoljak at 2x, hogy elhivjanak-e teged legkozelebb. Csok a kicsi erzekeny lelkedre. Ha kell fizetem az utikoltseget, hogy szemelyesen atbeszeljuk.

Profile  

PostPosted: 03:59, 07-08-2010 
original nuttah

Gondoltam írok egy rövid beszámolót a fesztivállal kapcsolatban azoknak, akik nem voltak ott.
A pénteki napon vettünk részt..
Kora este indulás vonattal, majd érkezés sötétedésre. Vonat, taxi, séta, jó társaság, jó hangulat, így hamar repült az idő.
Kezdetnek felmarkoltuk a karszalagokat, és szétnéztünk a helyszíneken, ki – merre - hogyan
Sok sátor, helyszín még csak akkor kezdett kialakulni, épülni, így még mi is ráértünk az első - drum and bass szettünkkel, ami utolag kiderült nem volt annyira okos döntés mert a kezdés előtt 5 perccel szembesültünk ,hogy nincs lemezjátszó a legtöbb helyszínen, és nem is annyira könnyű kettőt keríteni (ugyanis mi csak vinyl-t vittünk, nem akartunk a cd mizériával küszködni, gondoltuk inkább cipekedünk de legyen masszív a szett)
Szóval néztek ránk furán, hogy vinyl? Miért? Nekem kellett magyarazkodni, hogy ja, azért..
Aztán a chill sátorból az egyik szervezőt meggyőztem, hogy erre van szükségünk, és ha vége majd max visszavisszük.
Fél óra késéssel el is kezdtük, közben szerelték a fényeket (olyan emberek akik elvileg nem is szervezők, de mégis magukénak érezték a dolgot és segítkeztek – max respect nekik is)
Roppant rossz volt a hang beállítás az elején, elment a fél oldal néha, halk is volt, és a fények is bezavartak, de mi mit sem törödve a részletekkel, töretlenül pakoltuk a lemezeket. Megérkezett a váltás időben : CJ Ice, Siet, MC Fedora és MC Blu-ID személyében akikkel kiegyeztünk egy rövidke csúszásban (korrektek voltak), és átadtuk a terepet az időnk lejártával.
Amit hallottam tőlük az roppant massziv és buli orientált szett volt, a miénk kicsit mélyebbre sikeredett és össze-visszára, de úgy érzem sikerült felcsigáznunk az embereket így is.
Majd lepakoltuk a cuccainkat a chill részre és elmentünk felfedezni a fesztivál többi helyszínét is, itt kiemelném a goa helyszínt ami egy eldugott helyen volt, mintha egy külön fesztivál lett volna. Részemről ez tünt a legötletesebb, legnagyobb helyszínnek, voltak is érdeklődők rendesen.
Majd később elindultunk megkostolni a fesztivál vacsora kínálatát.
Volt lecsó, solett, marhapörkölt, sültkolbász, körözött a sok sok italon kívül, és ezek annyira finomra sikeredetek, hogy mindet meg is kostoltam. Ha ez nem lett volna, lehet nem írnék ilyen pozitívan, de nagyon nagyon finom volt, itt köszönném meg a szakácsnak a dupla adagokat, szólítom én is barátomnak ☺
Majd ismerkedés, vizuál nézegetés, és jött a vihar..
Úgy gondoltuk ezt a fél órás vihart (az előrejelzésekből gondolva) megvárjuk a chill résznél, mindenki ott maradt ahol éppen a vihar érte.
Sok sok embert meghallgattunk, de a hatalmasra, több órásra sikeredett vihar idővel mindenkinek a kedvét szegte – mellesleg rizikós volt a dolog mert kezdett beázni a ponyva, de ez szinte senkit sem zavart és nem is lett belőle gond.
Fejben készültem már a reggel 5 órás chill szettemre, amihez szintén csak vinyleket vittem, de a következő kép csak annyi, hogy 6 órakor ébredek, szinte sehol senki, és megkérdezték akarok – e még játszani? Mondtam persze, gimme da playaz.
Jött is a reakció, akkor hozzam fel a hegyoldalon a sártengeren kersztül és mehet a menet..
Én pedig fogtam magam és álmosan hazaindultam, ezt már így nem vállaltam be.
Megköszöntem a részvételt, a kuponokat elszörpöztem, és minden jót kívántam mindenkinek, aki még ottvolt, és azoknak is akik már nem.
Rosszat nem tudnék írni, mert ott lehettem, játszottam, jól laktam, jól is éreztem magam, bár hiányosságok tényleg voltak ahogy azt már elöttem leírták, de azok inkább csak szörszál hasogatások, bízom abban, hogy jövőre még összeszedettebb lesz a brigád és hasonló lelkesedéssel fogják megrendezni a fesztivált itt vagy máshol.

Kismaros, Beertok, köszi!

Profile  

PostPosted: 15:50, 09-08-2010 
original nuttah

paci wrote:
blablabla

vallald az eredeti usered a forumon, vagy atirjam en? : )

Profile  

PostPosted: 16:20, 09-08-2010 
szupercella

linda wrote:
paci wrote:
blablabla

vallald az eredeti usered a forumon, vagy atirjam en? : )

hm...kihúzod a gyufát... :fog:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours [ DST ]