MangaFairy wrote:
shatar wrote:
...Mellesleg minimum két embert ismerek akik nevenincs tizen huszon évesek és jobb bulit csináltak volna...
...
és miből? milyen zenei anyagból csináltak volna jobb bulit? hol csináltak volna jobb bulit? milyen műszaki cikkeken adták volna ezt elő az ismerőseid?:D te szervezted volna? nem semmi csávó vagy te, de a harcsa gyerek sem:D azt se tudom hogy honnét veszitek azt hogy ekkora területen az amúgy nagyszámú közönségnek hogyan kellett volna a ti kényetek kedvetek szerint ideális módon koncentrálódnia, hogy ott mindíg pont annyian legyenek és olyan sűrűen ahogy te szereted... én őszintén szólva csak U.P szettjét hallottam (mert most nem én vezettem és a sofőr menni akart :-(...), azt sem teljesen végig de összesen 1 hibát hallottam, az is egy ártatlan megugrás miatt volt amiről a dj nem tehetett. azt a kollega egyből le is húzta. a másik ami megragadott valaki hozzászólásából hogy nem csak az ütemet kéne figyelni hanem a hangokat is, és ezzel teljesen egyet értek. mivel a zenében van szabályosság (mivel gépzene) ezért valószínű hogy az ütem sokszor ugyanaz csak más hangokból készül el más szerkezettel. de te ettől úgy látszik olyan távól állsz mint makó jeruzsálemtől. ez a "végig ugyanaz volt az ütem" duma tipikus x-er attitűd. én a magam részéről boldogan fizettem ki azt a 3ezret azért hogy szabad levegőn hallgathattam hangos dnb t a világ legjobb dnb kiadójának producereitől akiket Te hozzáértő dnbs laci egy mozdulattal leszaroztál a sablon dumáddal. szerintem az ilyen embereknek inkább a spanyolviasz bizniszben kéne komolyabb babérokra törni. a renegade hardware-nél pedig biztos mindenki hülye és két amatőr dj producer mánkit is foglalkoztatnak akiket a te haverjaid simán odab**znának. érdekes elmélet. aki elégedetlen volt a bulival annak tényleg inkább a mokkát ajánlanám, mert az talán tényleg jobban hozzájuk való... annak is megvannak az előnyei, és is le szoktam menni 2-3 hónapba egyszer, de olyankor általában a helyi kocsma is komoly versenyben van, hogy hol is töltsem el az adott szombat estét...szerintem a különbség itt van... az is megfordult a fejemben hogy aki fikázza garancsot és most a mokkát félyezi hogy milyen jó volt, az is inkább jött volna garancsra ha megtehette volna, bár ez meg az én részemről egy elmélet. de szerintem benne van a pakliban ez is. na mindegy, a világ ilyen és talán már ilyen is marad...az okos ember mindíg nagyon okos marad, a tömeg eloszlik, a dj-k meg csak kevergetnek...de jó ez így