i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:42, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 116 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:07, 27-07-2007 
ujonc

Jah... ha megbántottalak...leszarom... 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:31, 27-07-2007 
mindscape

nem árt előtte utánanézni, h milyen zene várható

és minimum kettőt? na az már nem semmi :fog:

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:27, 28-07-2007 
droid

MangaFairy wrote:
shatar wrote:
...Mellesleg minimum két embert ismerek akik nevenincs tizen huszon évesek és jobb bulit csináltak volna...
...

és miből? milyen zenei anyagból csináltak volna jobb bulit? hol csináltak volna jobb bulit? milyen műszaki cikkeken adták volna ezt elő az ismerőseid?:D te szervezted volna? nem semmi csávó vagy te, de a harcsa gyerek sem:D azt se tudom hogy honnét veszitek azt hogy ekkora területen az amúgy nagyszámú közönségnek hogyan kellett volna a ti kényetek kedvetek szerint ideális módon koncentrálódnia, hogy ott mindíg pont annyian legyenek és olyan sűrűen ahogy te szereted... én őszintén szólva csak U.P szettjét hallottam (mert most nem én vezettem és a sofőr menni akart :-(...), azt sem teljesen végig de összesen 1 hibát hallottam, az is egy ártatlan megugrás miatt volt amiről a dj nem tehetett. azt a kollega egyből le is húzta. a másik ami megragadott valaki hozzászólásából hogy nem csak az ütemet kéne figyelni hanem a hangokat is, és ezzel teljesen egyet értek. mivel a zenében van szabályosság (mivel gépzene) ezért valószínű hogy az ütem sokszor ugyanaz csak más hangokból készül el más szerkezettel. de te ettől úgy látszik olyan távól állsz mint makó jeruzsálemtől. ez a "végig ugyanaz volt az ütem" duma tipikus x-er attitűd. én a magam részéről boldogan fizettem ki azt a 3ezret azért hogy szabad levegőn hallgathattam hangos dnb t a világ legjobb dnb kiadójának producereitől akiket Te hozzáértő dnbs laci egy mozdulattal leszaroztál a sablon dumáddal. szerintem az ilyen embereknek inkább a spanyolviasz bizniszben kéne komolyabb babérokra törni. a renegade hardware-nél pedig biztos mindenki hülye és két amatőr dj producer mánkit is foglalkoztatnak akiket a te haverjaid simán odab**znának. érdekes elmélet. aki elégedetlen volt a bulival annak tényleg inkább a mokkát ajánlanám, mert az talán tényleg jobban hozzájuk való... annak is megvannak az előnyei, és is le szoktam menni 2-3 hónapba egyszer, de olyankor általában a helyi kocsma is komoly versenyben van, hogy hol is töltsem el az adott szombat estét...szerintem a különbség itt van... az is megfordult a fejemben hogy aki fikázza garancsot és most a mokkát félyezi hogy milyen jó volt, az is inkább jött volna garancsra ha megtehette volna, bár ez meg az én részemről egy elmélet. de szerintem benne van a pakliban ez is. na mindegy, a világ ilyen és talán már ilyen is marad...az okos ember mindíg nagyon okos marad, a tömeg eloszlik, a dj-k meg csak kevergetnek...de jó ez így

>nem az a mogyoró vagyok akit megtörhetsz<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:24, 28-07-2007 
ujonc

Üdv!
1:nem én mondtam ezt a dumcsit.
2:nem akartam fikázódni meg a NAGY beszólást megírni egész egyszerűen nem értem ezt az egészet:van egy buli(most ez) meghírdetik elmegy aki elmegy és (ami bassza apici csőröm) lefikázza merthogy ez meg az...így volt negatív ugy volt negatív.könyörgöm mi a tetves jó fenének jön el az ilyen.tudhatta mire jött.nem?Amugy az este folyamán csak tetszettek a szettek egy két megszakítással.TEHÁT pozitív volt a buli.jo helyen jo zenék.és amondo vagyok a hely miatt már megérte(egyéni vélemény).
Más:ikszelés:semmi bajom vele csak amikor azt látod amit írtam és már mindenhol az már geci uncsi.és idegesítő.
amugy csinálja csak ha neki ez a ...
szóval:ha már tizedik éve volt csak van valami--->mi a gecinek kell fikázni mikor nem kevés arc egész este a tűznél küldte.de minek gyün oszt minek fikázza le a mulatságot?
Ennyi a bajom és nem akatűrok zeneistent meg NAGYMEGMONDÓT játszani.
ÜDV

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:23, 30-07-2007 
droid

jóvan jóvan...én nem is állítottam hogy te voltál, a hozzászólásomból is úgy nagyjából kiderült hogy nem tudtam megjegyezni pontosan hogy ki mit mondott. csak gyarsan átfutottam és a nekem nem tetsző mondatokra írtam meg én is a véleményemet, de hogy melyik mondat vagy állítás kihez tartozott egészen pontosan azt nem annyira tudom. aki mondta csak az vegye magára. én azér kezdtem el írni mert már ilyen f**zkalapozás meg barmozás kezdett kibontakozóba lenni azok irányába akik a garancsot választották. azért akkora baklővés meg nem volt az a buli :wink: a lényeg az hogy béke van, ne oltsuk egymást amiatt hogy ki hova ment szombaton szórakoznii, mert mindenkinek másmilyen a jó buli. ha egy hajléktalan lennék akkor lehet hogy nekem a legjobb időtöltés a Négy Cimbora italbolt előtti hosszas és nedves fetrengés a no1, és akkor senki nem tud úgyse meggyőzni. akkor meg úgyis vita lesz:) szóval take it easy:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:59, 30-07-2007 
ujonc

nem értelek titeket. miért kell vitázni hogy ki hogy táncol, mit szokott meg, milyen helyre megy stb.
A partival semmi gond nem volt, elmondhatom ilyen helyen is voltam egyszer életemben... O.o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:07, 31-07-2007 
ujonc

Hihetetlen hogy ennyire nehéz felfogású legyen valaki...
1)...nem először voltam U.P sem és V.C. sem...nem tudom miért akkor tragédia hogy a mostani bulin nem tetszett a produkció...
nem fogom elásni magam mert részt vettem a két isten egy nem túl jó buliján...
2) pontosan tudtam mire számíthatok..és pont ezért csalódtam...

jah és szerintem tök mind1 hogy hány olyan embert ismerek aki jobb bulit csinált volna...írhattam volna ezret is...(akkor is belém kötsz...) akkor se leszek se több se kevesebb ettől...

jah és nem vagyok se laci...se fiú... 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:55, 31-07-2007 
droid

MangaFairy wrote:
jah és nem vagyok se laci...se fiú... 8)

akkor már teljesen világos hogy miért vagy ennyire hozzáértő :lol:
szíved joga hogy véleményt nyilváníts, ha nem tetszett a zene akkor ez van. itt senki nem fog pisztolyt a fejedhez, hogy MÁRPEDIG JÓ VOLT!!! :lol: csak ha még 129x leírod hogy szerinted szar volt akkor lehet hogy pár ember aki kevésbé kultúráltan vitaképes mint én azt fogja mondani hogy dugd fel a véleményedet és te leszel a legjobban megsértődve, holott te vagy az aki bejött ide negatívkodni. úgyhogy próbáljunk meg pontot tenni a dolog végére, szerinted szar volt, szerintem jó volt, és kész. szóval megnyugodhatsz, még puszit is küldök :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:57, 31-07-2007 
NinjaBreakz

miért nem kéred el inkább a számát?

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:08, 31-07-2007 
droid

mert a bolygót pontos j-vel írja :wink: toom, toom ettől még másban lehet jó. amúgy is csak összevesznénk minden bulin :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:10, 31-07-2007 
NinjaBreakz

nem mondtam h járjatok :]

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:20, 31-07-2007 
droid

valóban nem :lol: na jól van, befejezem a parasztkodást elvégre mégiscsak egy hölgyről van szó :pokemon:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:58, 01-08-2007 
ujonc

Tegyünk pontot...igazad van...
De ne is haragudj ha lány vok akkor én már nem érthetek a zenéhez vagy mi?
Ezt nem értem...jah és feltétlenül kislány vagyok mi?
(kis butus :D )

(mellesleg nem vagyok egy sértődős típus...csak azt nem szeretem ha valaki látatlanban okoskodik...holott azt se tudja kivel mivel szemben...ebbe nehogy beleköss, mert nem azt jelenti hogy valamivel is több lennék nálad, vagy te nálam)

És tessék...én is küldök egy puszit ...így jó...? 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:31, 01-08-2007 
son of nitrous

Egy újabb mókás topic ... :lol:
De mértnem privátba háborúztok? :lo3: :lo4:

Last.FM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:58, 01-08-2007 
droid

MangaFairy wrote:
Tegyünk pontot...igazad van...
De ne is haragudj ha lány vok akkor én már nem érthetek a zenéhez vagy mi?
Ezt nem értem...jah és feltétlenül kislány vagyok mi?
(kis butus :D )

És tessék...én is küldök egy puszit ...így jó...? 8)

ajjj máááá. vicc volt, kis szurkapiszka, ártatlan kis csipkelődés. tényleg szent a béke! becsszó! szóval reméltem is hogy jön az a puszi!! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:59, 04-08-2007 
ujonc

Helyes...! :sor:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 116 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

All times are UTC + 2 hours [ DST ]