PAZAR zenék!!
sáfár nagyon királyul bemelegített, majd jött icicle fél óra, nymfo egy óra, b2b fél óra
icicle ilyen kevés idő alatt sztem nem tudott kibontakozni, dögös zenével kezdett, most nem tudom fejből, de a 2. szám a call girl volt. mintha nem nagyon mert volna liquidebbet nyomni, mondjuk én majdnem hazaszaladtam mikor láttam h csak lézengenek a kívánságlistás dj-mre. jól hallottam h a so close-nak egy remake-je pörgött? atyaég. és miket rakott utána, én mondom baromi jó ízlése van ennek a nyúrga fiúnak
nymfo első fél órában nagyon odapörkölt (ekkor már kifejezetten sokan voltak), volt 2-3 jungle is, krvjó volt (ismét pangás). nymfo összes zenéje is abszolúte kedvemre tett, sok magyar zene, loxy és társai... szval zeneileg csillagos ötös minden, beleértve gammáékat is (a back like that nélkül nem is megyek haza

)
a közönség, hát nem tudom. egyszer kézenfogva tánci, zsebben kézve ácsingózás, máskor hurrikánként betörő tömeg, nem tudni mire, egy-két csőcselék első sorban esik-bukik (az egyikük nymfo előtt vetkőzött félmeztelenre), engem is 2 percenként mindig vki piszkál... mintha úgy éreztem volna h nem sokan vannak tisztában h kik is játszanak a pult mögött (mit várok amúgy) biztos csak én vagyok most kritikusabb vagy ilyen kis tánctéren mindent észre lehet venni, húzok is aludni (így is már qrvasokat írtam)
köszi a dj-knek és a krúnak, ahogy láttam a színpadon nagyon jó hangulat volt

(a hollandok zárásig maradtak, még táncikáltak is)