ah, milyenvolt
plaid nekem is jobban tetszett most, mint a grazi szettjük anno, sokkal változatosabb, sokszinűbb, "plaidesebb" volt, az elektronikus zene szinte teljes spektrumát felvonultatták, minden egyes szám egy másik világ, másik buli, másik bolygó... a vizuál csakugyan lényegesen gyengébb volt a grazinál, de jól volt ez így, mert nem azért mentünk.
mellesleg milyen zenéket raknak ők így a liveok során? mert lehet én vagyok roppant lemaradva jelen munkásságuk terén, de se most, se tavalyelőtt nem nagyon rémlik hogy olyan zenébe futottam volna, amit valaha is hallottam tőlük. (ez pedig persze tovább fokozza az "anyád, miez" életérzést, amikor vesénrúgnak egy kvázi-dubstep barna hangjával, vagy mikor 5 perc veretés után beúsztatnak egy olyan dobot amitől aritmiás rohamot kap az ember mielőtt sikítozni kezdene)
elhallgattam volna még őket egy darabig, mi tagadás...
a live után a kode9 szett egy egyszerű, billegős-bólogatós levezetésnek tűnt csupáncsak, mely korántsem kellemetlen ugyan, de lényegesen ingerszegényebb... leginkább a szettje közepetájt éreztem ezt a kontrasztot (a thugged out bitch remix is mókás ugyan, de a fékezett habzás tapintható volt "történjen már valami!!") szerencsére a végére rácáfolt a dologra, mert amit az utolsó 20 percben művelt az frenetikus volt, a táncparkett felrobbantásának tipikus esete.
c0pék nyitózenéje is patent volt, raktak még ők is jókat , de addigra már jórészt kidülöngéltük magunkat, ugyhogy belőlük nem sokat...
a hang pedig külön gyönyör volt, néha hátra kellett menjek levegőért, illetve a telefon kijelzőjét is csak elmosódva láttam ha megszólalt

nagy köszönet ezért a buliért
amin én is el voltam képedve mellesleg, hogy egy ilyen lineup ennyi embert volt képes megmozgatni mindössze. persze jó volt, hogy volt hely ugrálni, de ha ez nem érdemelt teltházat, akkor semmise...