no, akkor a péntekről:
kezdésnek c0p, fantasztikus zenéket rakott, csak épp nem lehetett hallani a tmobile teraszról átdübörgő zenétől semmit, és úgy egyébként ez számomra messze a legnagyobb negatívuma a balatonsoundnak: minden nyamvadt sátorból üvölt a zene, így mindent csak akkor hallasz, ha van mély és a hangfal előtt állsz.
rainer trüby: a nap bulija, óriási house szett volt. ráadásul korrekt hely az a mastercardos színpad, csak a hangot ne kellett volna lehúzni folyton, mert olyankor nem csak nem volt elég hangos, de még hallani is lehetett a szomszéd helység zenéjét. a végén a big fun remix naplementekor hatalmas volt, meg úgy egyébként ritkán táncolok végig két órát ilyen vidáman, itt éreztem először, hogy kapok valamit a pénzemért, de hogy hogy nem érdekelt ez több embert? (költői kérdés) azért átnéztem big boi-ra másfél szám erejéig, de mivel ilyen tesco gazdaságos fellépés volt, mentem is vissza.
mika teljesen jónak tűnt, csak nagyon nem az én zeném; a két szupercsinos dubstep lemezlovasnénk jobb alternatívának minősült.
tízkor jött az, amiért mentem, amiben nagyon nem szerettem volna csalódni, amire már elég sok éve vártam ahhoz, hogy akár jobbnak is minősítsem, mint amilyen, de azt hiszem a legtöbb olyan ember aki nem a prémium dj hamvain bulizott napközben egyetért velem abban, hogy a portishead kibaszottul jó volt. nem hiszem, hogy ki tudnám fejezni szavakkal azt amit kaptam, egy valóra vált nagyon gyönyörű és nagyon szívszorító álom volt.
magnetic man kellemes meglepetés, bár fel se tudom fogni, hogy skream hiányát hogyan pótolták a négy laptop mögött ketten

a végére azért már kezdtem unni, de fesztiválra tökéletes.
trolley snatcha jól kezdett, de hamar olyan irányba ment át amit nem nagyon tudok élvezni, úgyhogy aeroplane nudisco-house-valami modernizált szintipop-szerűségén éltem ki magam, szintén kellemes meglepetés, jót táncoltam.
matt-u hibátlan, bár csak olyan háromnegyed órát hallottam belőle, de ő abszolút a kedvenc hazai dubstep dj-m, hihetetlenül jól válogatja össze ezeket az energikus, igen csak kemény zenéket. mc blend
ricardo villalobos meg hát.. kétszer álltam ott 15 percet, egyszer piszok jó oldschool house-t tolt, egyszer meg valamilyen minősíthetetlen blokkba futottam bele, majd 4 és 6 között szinte végig jelen voltam (madd miatt ugrottam csak át egy negyed órára, szuper volt, de napfelkeltekor jobban szeretem a négynegyedet). igazából jó zenék voltak, de nekem ez a 8-10 percenként mixelés nem igazán fekszik, még akkor sem, ha általában tényleg kiváló lemezeket rak (és igen, szinte végig lemezek), bár ő csinálja jól, mások megszenvednek a sok munkával a pult mögött, ő meg 6 perc után áthúzza a crossfadert egy pillanatra a túloldalra és olyan ovációt kap, mint éppen négy lemez szólna egyszerre

egyébként nagyon jó hangulatot teremt meg minden, ráadásul jól is mixel, szóval nem volt rossz, sőt, csak elájulni se tudok ettől.