L.A.S. wrote:
Flanker wrote:
ki sértődött meg? ki lesz javítva ha ráér a percy...
addig meg olvassátok így vagy ne olvassátok...ha nem bírjátok...
csak egy tanács: legközelebb ne tegyétek ki addig, amíg nem ér rá a percy, megkímélitek magatokat a "rosszindulattól". igazán várhatott volna estig a szöveg szerintem

yah, le is akartam szedni csak szétment a hálózat a melóhelyen, most meg már..
Igazatok van h. elsiettem, de alig van időm és minél hamarabb közé szerettem vna tenni. A SZIN ICE szilveszteri bio-iban nem lesznek hibák.
Sz*r az h. az ember dolgozik valamivel és "leszarozzák" . Továbbá a bio-t sem magamnak csináltam. lehetett vna sokkal normálisabban is közölni az észrevételeket. Még mindig erősen érzem ezt a "rugjunk beléjük" felfogást.
Azrael óta ez van, ami szintén nem rajtunk múlott a Solarcube ugyanúgy sz*pta adolgot de mégis szép sarazás lett belőle kizárólag ránk nézve.
Az h. 2 éve egész SZIN/SZIN ICE sorozat dnb részét mi szervezük továbbá, Implex, Spor , Munk, Numek illetve hamarosan Crossfire illetve Masheen is vendégünk lesz az persze semmit nem jelent.
Sok érdekes véleményt hallottam olyan ember szájából aki nem is ismer minket, pl h. minden adott nekünk semmit sem kell csinálnunk bla bla és nem tudom ezek honnan erednek. Saját kézzel vágom a flyerekem cipelem a hangfalakat , sorolhatnám még, de lényegtelen mert szivesen csinálom csak azt nem értem honnan ez a sok f*szság.... viccc ez az egész.