double d wrote:
pici wrote:
Rossz fények, rossz hang, rossz épület konstrukció. Nem erre lett ez tervezve, ez és ehez hasonlók már a Club nyitópartijának a topikjában kilett fejtve... blablabla
ezt kérlek fejtsd ki bővebben engem érdekelne. Mert, ha jól tudom előtte is szórakozóhely volt.
Rosz fények főként a teknikus emberkének köszönhető, mert imádja vadul nyomogatni a gombokat olykor zenétöl eltérően, rendszertelenűl.
Az egy dolog hogy vak sötét van, de amikor arra jön be a strobi és folyamatosan percekig...nekem mindíg hasogatott a fejem tőle.
'Rosz fények' még...alap világitási hiányosságok. Had ne törjem már a lábam...
De ez saját soc problémám.
Elötte is szórakozó hely volt, de más elrendezéssel, ami értelmesebb/logikusabb volt.
A "Nem erre lett tervezve" -vét meg arra értettem hogy mikor újra felkarolták a helyet, úgy alakították hogy emitt koncertek is lebonyolithatóak legyenek...etc.
Aztis mesélték nekem hogyan, mondjuk, úgy nézve logikusnak tűnt, bár furcsa elgondolás az is, de mint mondtam ez kilett filézve eléggé a club nyitóbulijának topikjában.
Hang meg... egész 1xűen rossz. Azon kívűl hogy van hangerő meg bass, semmi más.
Leghátul az emelvényes részen ráz a bassz...bevan nyomva josok hangfal oda...legelöl a dj-nél meg csak simán hangos. Lent meg a kettö keveréke.
Én ezt ugykönyveltem el hogy rossz a hang ebben a klubban.
Szóval nekem nem tetszik a Diesel Club. (De ez én vagyok és ennyi.)
:]