igen ez az a boney m szám,de hogy konkrétan ez lenne e?
ez nekem túl házosnak tünnik az ott felrakotthoz képest,meg volt benne szöveg bevágas (nem emlékszem) és ez az uuuuuuuhhhuuuu csak a legvégén jött be,addig fel se ismertem,h miről is van szó,pedig edit vagy re-edit volt,nem volt "eltéritve'.rettentő nagy dög volt.
egyébbként semmi flaszni nem volt a pasasnál:über discofunk.semmi electrofunk vagy kis ház,egy pszhiadelika (azt Crmisontól kaptuk meg

),semmi,csak dög diszkó.
amúgy a többség mennyire nem meri ledobni a gátlást ezekre az ekszatikus zenékre.
táncoltak,voltak is meg minden,de mintha kényszeritve lettek volna,h mozogjanak.más bulin is feltünik,de mikor olyan hipnotikus számok mennek,amire elájulni kell,nem toporogni,akkor hatalmas a kontraszk.bár ki tudja, belülről ki mit él meg,de h kifele ennek jele zero.
ha a flyerz magazin lenne,akkor azt mondhatnánk,h együtt lélegzet a közönség,de ez nem igaz.
istenem pedig olyan zenék mentek...
de ezt csak dj szemszögből boszantó,mert látom,h nagyon hosszú göröngyös ez az út,h teret nyerjenek itthon ezek a cuccok.
partyzóként meg nem igazán foglalkoztatott,mert én mocskosúl élveztem.
még csak szimplán jónnak mondott szám se volt.végig (már amedig ott voltam).végig über komoly,extázisba hajszoló muzsikák voltak.re-edit,edit hátán.