i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:48, 22-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 282 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:10, 17-12-2006 
ujonc

Ez tényleg egy nagyon jó buli volt, az emberünk "hazajött", ezt látni kell, de félretéve a tipikus közhelyeket azért volt egy-két negatívum itt is bőven...
Elsősorban az unintelligens lökdösődés, ami az utóbbi idők trendjévé vált. Megfordultam már pár hasonló buliban és állítom 2004-ben tudtak kultúráltan ugrálni Snares bácsi hasonlóan szédületes mutatványára. Mostanában úgy veszem észre, ha felszólal az amen, elkezdődik az agyatlanság. Miért?
Megfigyeltem (mivel elől álltam, gondoltam ezt közelről kell szemlélni), hogy volt egy kopasz 120kg-os totál részeg majom, aki vitte a népet és próbált mindenkit belevonni a lökdösődésbe az agressziójával. Többször is rászóltak, hogy nem kéne de hát... Hol marad a zene? Mit figyelt meg abból? Ő ezért jött? Biztos vagyok benne, hogy járja a hardcore bulikat és azt nézi, hol tudja a legdurvábban kiélni önmagát.
Ennek semmi értelme, szégyen néhol, hogy nem tudunk egy intelligens közönséget formálni. A sznobizmus meg a 16éves egyenraszta rákfenéje erre a területre is már rég rátették több tonnás mancsukat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:26, 17-12-2006 
ujonc

Szerintem egy lájtos jumpin-lökdösődés belefér egy ilyen buliba - mondjuk úgy értem, hogy az első 2-3 sor tomboljon csak nyugodtan. Ezt nagyon jól sikerült megvalósítani Otto-ékon legutóbb, nem volt életveszély és azért mégis rendesen beleizzadt az ember a mulatozásba :)

Ami most ment az tényleg sok volt, és nagyon sajnálom hogy a két oda nem illő személy a táncolni vágyóknak rendesen elronthatta a kedvét. Nem tudom honnan kerültek elő, szerintem inkább bong-ra-ról hallottak, mint Venetianra, passz. Én is szóltam a kopasz arcnak, hogy azért nem kéne a színpadról beleugrálnia a tömegbe, mert az nem igazán való... csak megvonta a vállát is csinálta tovább... mondjuk minek is hallgasson olyan arcra aki negyedakkora mint ő és ráadásul még nem is kopasz...

Namind1, ez nekem is betett egy kicsit... egy kis lightos pogo azért szerintem belefér, de ez túlzás volt, na...

Tudom most jönnek majd a beszólások, hogy hogyha nem tetszik akkor menjek hátra... hát elöl nem egy embert láttam meglepett arccal, ha mindenki hátrament volna, akinek nem tetszik, akkor max 5-en maradtak volna az első pár sorban...

Pont
.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:45, 17-12-2006 
pokemon

...kopasz meg a tini nindzsa haverja tényleg durva volt...de velük legalább lehetett "bulizni"...
...elöl álltak ojjanok is akik egy laza lökésre felbaszták magukat...hisztiztek...és ott vágták a besérült fejet...nah attól megy el az ember yo kedve...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:48, 17-12-2006 
droid

chronotype wrote:
Szerintem egy lájtos jumpin-lökdösődés belefér egy ilyen buliba - mondjuk úgy értem, hogy az első 2-3 sor tomboljon csak nyugodtan. Ezt nagyon jól sikerült megvalósítani Otto-ékon legutóbb, nem volt életveszély és azért mégis rendesen beleizzadt az ember a mulatozásba :)

Ami most ment az tényleg sok volt, és nagyon sajnálom hogy a két oda nem illő személy a táncolni vágyóknak rendesen elronthatta a kedvét. Nem tudom honnan kerültek elő, szerintem inkább bong-ra-ról hallottak, mint Venetianra, passz. Én is szóltam a kopasz arcnak, hogy azért nem kéne a színpadról beleugrálnia a tömegbe, mert az nem igazán való... csak megvonta a vállát is csinálta tovább... mondjuk minek is hallgasson olyan arcra aki negyedakkora mint ő és ráadásul még nem is kopasz...

Namind1, ez nekem is betett egy kicsit... egy kis lightos pogo azért szerintem belefér, de ez túlzás volt, na...

Tudom most jönnek majd a beszólások, hogy hogyha nem tetszik akkor menjek hátra... hát elöl nem egy embert láttam meglepett arccal, ha mindenki hátrament volna, akinek nem tetszik, akkor max 5-en maradtak volna az első pár sorban...

Pont
.

igazad van

errol ennyi azt a kopax fax -ot szeritnem most engetek ki a bunjijumpin edzoiskolabol azert ugralt de nagyon elvette a kedvemet (unket) szoval olyan hogy amr nem is a zenere figyeltem hanem h nehogy ramessen valaki :box2:

de szerencsere nem votam egyedul jott a felmentosereg

4 boc >>> mi van ??????? sorocske johet ?? :sor:

http://www.ccx.sk/hu/itallap.php > nezzetek korul a partyfotokon :P

aug 30 - aquabeatz
London Electricity, Dom and Roland, Baron

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:43, 17-12-2006 
souljah

ezeket a túlhajtott embereket le kell kötözni és akkor nem életveszélyesek. vagy ellépni onnan amikor ugrik és csak kitöri a lábát
:fog:

különben burokként vettük körbe a pogózókat, úgyhogy már a közepe sem érzett semmit belõle.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:38, 17-12-2006 
East Radiance

hayee wrote:
...kopasz meg a tini nindzsa haverja tényleg durva volt...de velük legalább lehetett "bulizni"...
...elöl álltak ojjanok is akik egy laza lökésre felbaszták magukat...hisztiztek...és ott vágták a besérült fejet...nah attól megy el az ember yo kedve...

na vegre ! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:55, 17-12-2006 
original nuttah

nos, hát nagyszerű volt, bár a gatyám nagyon csúnyán szétszakadt :lol: bongra nekem fél óra után már kicsit unalmassá vált, venetian meg hozta az elvárt szintet, bár nekem emlékeim szerint az első alkalommal jobban teszett

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:49, 17-12-2006 
syrup.hu

:Csapos wrote:
nos, hát nagyszerű volt, bár a gatyám nagyon csúnyán szétszakadt :lol:

pont így?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:11, 17-12-2006 
original nuttah

hat most felrohogtem :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:43, 17-12-2006 
original nuttah

partyösszegzés

http://pulzar.hu/asdf/gallery2.php?gall ... ian_Snares

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:22, 17-12-2006 
original nuttah

.syr wrote:
:Csapos wrote:
nos, hát nagyszerű volt, bár a gatyám nagyon csúnyán szétszakadt :lol:

pont így?

pont, sőt mire hazaértem mégjobban :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:11, 17-12-2006 
son of nitrous

hayee wrote:

igaz igaz kopasz muki kitörhette volna a nyakát nyugodtan:D
asszem utána legalább mindeki puhára esett volna mert segítséget felesleges lett volna neki hívni.egy kis pogo meg kell sztem nem mónagy csak kicsi kultúrált fajta mert lehetne ezt úgyis csinálni...de ha az ember szeret elsősorban lenni hajlamos megvédeni magát mint én még ha nem is akarok lökdösődni...muszáj mert én ugyan nem akarok hátra menni szeretem a látványt és dj-k sóóját mert ez arról is szól kicsit sztem :edz:

Last.FM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:52, 18-12-2006 
droid

Mondtam, h nemcsak a keverõs effekteket használja a tag... :P

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:02, 18-12-2006 
droid

köszi mindenkinek aki ott volt. mint az egyik képen látszik :-) próbáltam a kopaszt lecsillapítani. egyébként kedves figura volt, csak nem volt tisztában a termetével. egy idő után hívtunk is őröket és akkor emlékeim szerint ( hehe ) leállította magát.

másnap mentem elszámolni, és a fogyasztásunk 4 üveg jack daniels volt:-)))))))

tudom, hogy örök harag, meg most mindenki felhördül de az enduser bong ra európa turné eljön pestre is a rewind keretein belül januárban. vigasztaljon hogy ingyenes lesz...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:26, 18-12-2006 
NinjaBreakz

fucktothemusic wrote:

:smileslayer:

amúgy kurvajó buli volt :wink:

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:30, 18-12-2006 
droid

fucktothemusic wrote:

tudom, hogy örök harag, meg most mindenki felhördül de az enduser bong ra európa turné eljön pestre is a rewind keretein belül januárban. vigasztaljon hogy ingyenes lesz...

aaaah,megbaszok mindenkit! remelem szeged es debrecen massive megint kepviselteti magat!

Last edited by kobra-khan on 02:39, 08-01-2007, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:11, 18-12-2006 
droid

kobra-khan wrote:
fucktothemusic wrote:

aaaah,megbaszok mindenkiiiiiit! remelem szeged es debrecen massive megint kepviselteti magat es meg tobbet iszunk!!!

lesz megint " nem fizet, kap " akció jack daniels-el.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:12, 18-12-2006 
metalhead

fucktothemusic wrote:
köszi mindenkinek aki ott volt. mint az egyik képen látszik :-) próbáltam a kopaszt lecsillapítani. egyébként kedves figura volt, csak nem volt tisztában a termetével. egy idő után hívtunk is őröket és akkor emlékeim szerint ( hehe ) leállította magát.

No regő bepótoljuk..lecsattogunk és stédzsdájvingolhacc kedvedre :D
tudtam én h nem kell ezt elsietni :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:20, 18-12-2006 
souljah

ott is ugyanolyan szar a hang :(

geci idegesítő volt hogy sztereóban hallom ultrafos minőségben
meg a technikai bakik :S

engem amúgy zavarnak az ostobára bebaszott raszta tinik akik csak dülöngélnek és értelmetlen szavakat mormognak vagy kiabálnak az orruk alatt meg el kell ugrani előlük a wcben nehogy lehányjanak, de nagyon remélem, hogy ez csak kivételes alkalom volt, év vége meg minden, örökre kiábrándulnék az ilyen bulikból, ha legközelebb is ilyen arcok tennék tiszteletüket

voltak viszont jó nők
és amit reza tolt az sem volt szar

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:11, 18-12-2006 
Misspent Music

es essen szo cadikrol is, sajnalom h csak a veget hallottam

http://www.impulsecreator.hu/icr
http://www.facebook.com/icrmusic

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 282 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]