BLADERUNNAZ wrote:
Bladerunnaz pres. Pendulum
2007. október 13.
volt BED Club (III. ker. Reményi Ede u. 3.)
belépő:
Szept. 30-ig 2500 HUF
Okt. 13-ig 3000 HUF
Helyszínen 3500 HUF
VIP 5000 HUF.
Kedves BLADERUNNAZ!!!Azért írok ide, mert tudom, hogy olvassátok a fórumot.
Próbálok nem ordenáré lenni, habár szívem szerint jóval csúnyább szavakkal illetnélek, és küldenélek el titeket Kukutyinba zabot hegyezni.
A fent idézett szövegben láthatjuk, hogy a 2500ft-os jegyárakat szeptember 30-ig tüntettétek fel.
Kíváncsi lennék, hogy akkor szeptember 30-án MIÉRT NEM LEHET SEHOL SE MEGVENNI ezeket a jegyeket?
Kérdésem csupán azért érdekes, mert a 3000ft-os jegyeket viszont meg lehetett venni a mai napon már mindenhol. (a jegy ugyan az)
Tudom, hogy a mai világban az emberek nem élnek ígéreteik szerint, és nincsenek elveik sem, vagy az is lehet, hogy nem vagytok tisztában a magyar nyelvetek helyesírási szabályaival és azért vétetek folyamatosan ellene. (megjegyzem ez az eset sajnos nem először esett meg)
Tehát ha az ígéret az, hogy szeptember 30-ig lehet meg lehet venni a jegyet, az azt jelenti, hogy 30-a 23:59. percéig vagy az üzlet nyitva tartásának időintervallumában MÉG MEG LEHET VENNI a jegyet.
Ne ígérjetek hamisan, és nem kell a hazugság
Akkor inkább egy ára legyen a jegynek, mint hazugságra kényszerítetek magatokat.
Van bőr vastagon az arcotokon tudom, de azért ez akkor is durva
(Megjegyezném azért, nem az 500ft a lényeg, hanem az elv, az igazságosság, az őszinteség. Mert kellene, hogy ezek fontosak legyenek.)
Üdv.
Andi