i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:19, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 358 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Next
Author Message
 Post subject: Re: THERAPY SESSIONS @ Csepel művek 10.júl.10.
PostPosted: 01:33, 13-07-2010 
souljah

cloudjunkie wrote:
Köszi az infot Samulkow, valaki végre reagált a kínzó kérdésre.

Negatív: furcsállotam ez ajtóban ezt a Tech Itch dolgot, és nem örültem a dögszagnak sem.
A mosakodási lehetőség tényleg hiányzott, mert 2 óra után mart a saját izzadságom. :> Ásványvízben mosakodni kissé költséges.
A büfé nem tudom kinek a sara, akinek nem inge, ne vegye magára, de az hogy f2-kor már egyáltalán nem volt víz (és még f4-kor sem) az nagyon veszélyes.
Ennyi folyadékveszteséget nem lehet 2 deci gyümilével, energiaitallal vagy húgymeleg sörrel pótolni. (talán hányás-akna sem lett volna annyi...) Egy büfét feltölteni készlettel az éjszaka közepén nem mission impossible. Szívesen kibattyogtam volna magam a benzinkútra vízért akár, ha kiengedtek volna, de karszalag sem akadt vagy 2 órán keresztül. Így nyeltem tovább a sós izzadtságot, és befogtam a számat. Nem azért mentem végül is, hogy mérgemben hörögjek.

Pozitív: zeneileg teljesen kielégültem, köszönöm mindenkinek, akit érint! CV bevallom nekem új volt, a zenék is mind, de így ütött igazán. Vagy 6 éve nem voltam dnb bulin, az is TS volt, Dylan + Tech Itch.
A helyszín perfekt, mást el sem tudnék jobban képzelni. Valamivel több vizuál elfért volna.
A strobi meg a füstgép alap, szerintem pont kevés volt, ekkora térbe kellett volna még 2 legalább. :D

Összességében az eredmény az, hogy ha másra nem is, Therapy Sessions-re járni fogok. :villa:
Legközelebb viszont komplett túlélőkészlettel jövök és 2 napi ivóvízzel. És ha a fogdmegek netán megpróbálják elvenni a bejáratnál, savat köpök rájuk és pokolra küldöm a lelküket. morrrr :twisted:

már erről a képről megismerlek, és kötve hiszem hogy akár 3 éve partyzni jártál volna:SD:A:SAsa

(amúgy én tudtam vizet venni bármikor)

Profile  

PostPosted: 02:12, 13-07-2010 
ujonc

.: Péstéé :. wrote:

már erről a képről megismerlek, és kötve hiszem hogy akár 3 éve partyzni jártál volna:SD:A:SAsa

(amúgy én tudtam vizet venni bármikor)

Honnan ismersz, original nuttah? Ha ezzel a 3 évvel arra célzol hogy seggemen a tojáshéj, bóknak veszem! (és valamit nagyon benéztél) :D
Ha gondolod - sőt inkább - küldj pü. thx.

Víz: szerencsés voltál, én meg peches. Akkor sem oké így, rengeteg víznek kellett volna lennie, nem a szerencsén kéne hogy múljon. Fél 2-kor nem volt, fél 4-kor sem volt.
Amit leírtam, építő jellegű kritikának szántam. Gondolom nem olyan egyszerű rendes infrastruktúrát szervezni erre a helyszínre. Az ilyen jellegű véleményekre is szükség van, hogy a szervezők legközelebb tudják, mire számítsanak.
Ez a lényegen nem változtat semmit, CV és a hazai srácok kitettek magukért, én pedig végigpattogtam vidáman jópár órát. :)

Profile  

PostPosted: 07:34, 13-07-2010 
Zegression Beats

cloudjunkie wrote:
...Vagy 6 éve nem voltam dnb bulin, az is TS volt, Dylan + Tech Itch...

ien TS Magyarországon nem is volt, vagy én vok a hülye és lemaradtam!? Pláne nem 6 éve... :lol:

ritmusérzéket küldök postán hátha odaér addig.

Profile  

PostPosted: 07:51, 13-07-2010 
metalhead

reduktor wrote:
cloudjunkie wrote:

ien TS Magyarországon nem is volt, vagy én vok a hülye és lemaradtam!? Pláne nem 6 éve... :lol:

az a38-as dylan + tech itch-re gondol és bár nem TS-nek hívták zeneileg az volt..sőőt :D
Bár ekkor még normálisabb volt zeneileg Dylan bácsi, mint mostanság :fog:

Profile  

PostPosted: 09:01, 13-07-2010 
original nuttah

Fuzz wrote:
reduktor wrote:
cloudjunkie wrote:

az a38-as dylan + tech itch-re gondol és bár nem TS-nek hívták zeneileg az volt..sőőt :D

azmég nekemis tetszet :D

Profile  

PostPosted: 10:43, 13-07-2010 
ujonc

Fuzz wrote:
reduktor wrote:
cloudjunkie wrote:

Ígyígy, a38 2004, bocs hogy nem néztem utána, lehet hogy akkor még nem TS-nek hívták. Utána még elmentem a Citadellára, ott is Dylan volt, az talán 2005. Ez a 2 volt az utolsó, köztük meg egy sem.
Változtak a zenék, szerintem jókor tértem vissza. Azt hittem ez a műfaj már nem fejlődőképes, de ennyi idő után érzem a különbséget. :D
Dylan sosem volt normális. Ezért is voltak mindig a kedvenceim. :D Most ez a junglegabbertechnoaciddubstep kombó a bulin nagyon megfogott.
TS-re jövök még. :villa:

És megtanulom a jumpstyle-t, hogy a gabber részeknél még jobban ugrálhassak. :D

Profile  

PostPosted: 12:37, 13-07-2010 
ujonc

a38 : Dylan vs. Tech Itch. de szép is volt. 4 és fél órás szett!!! :twisted: néha még simán előkaparom és meghallgatom újra az egészet. (a part. 2 a legjobb :D )

de Tech Itch jó volt még 2002-ben home-ban + 2005-ben pacha-ban és 2006-ban citadellán. a 2007-es (asszem az 1. ts volt) at kimaradt sajna.

Profile  

PostPosted: 14:29, 13-07-2010 
ujonc

Tim Eliot, pont annyira gyűlöllek, mint amennyire Current Value-t imádom...időhúzás, másfél órás hakniszett(1 hónapja UAF-on teljesen ugyanez volt), 10 perccel korábbi váltás... :pfft:

Viszont a hazaiak azért elég szépen pakolták a pakolnivalót. :thumbsup:

Pótlásnak kérünk egy Dylan/Donny partyt (fokozás nem elítélendő) :badthumbs:

Profile  

PostPosted: 14:47, 13-07-2010 
son of nitrous

mit vártál? minden zenéje ugyanolyan, nem fog 1 hónap alatt teljesen más szettet rakni, a saját zenéiből, mert kb csak azokat játsza, azért mert te uaf-on már láttad hallottad, általában az ilyen főleg producerkedéssel híressé vált művészek ilyen rövid intervallumon belül nem sok változtatást tesznek a szettjeikbe, de szerintem ezt már te is megfigyelhetted volna.

no offense

Last.FM

Profile  

PostPosted: 16:43, 13-07-2010 
ujonc

Ejj, hát jól sejtettem én, hogy Savage volt az én emberem! Imádlak te drága! :pusz: Ennyi mocskos hácét pakolni, anyám, alaposan kihakkéztam magam! Köszönet!
Amúgy semeddig se láttam el, mert a strobi szemből jött, agresszíven, sokáig. Beletelt egy darab időbe mire már levehettem a kezemet a szememről... picivel több füst és felülről érkező strobi barátságosabb lett volna számomra.
A helyszín tökéletes lehetett volna, a szag nélkül. Sajna igen érzékeny az orrom, ezért ez bántott nagyon...
CV és Savage adta, s nemtom ki volt az, de valaki masszívan tolta alám a hardtekes egyeneseket, hát az megolvasztott teljesen. CV rakott valami igen kövér dubstepet, annál estem ki a cipőmből, headbenges atyaúristenség volt.
Aztán gyártelepen mászkálás, leücsörgés (a dögszagtól távol), tűzlétrára mászás, felülről körbenézés...

Fasza volt! Kb csak azért mentem el, mert a Csepel művekben volt, s mióta várom, hogy valaki csináljon oda valami gigatechnot vagy bármi ilyesmit. Ezért is hálaköszönet!
Tekics meg a bébi valamiét nem izgat. De a szervezők heyében többet nem hívnám őket...persze vágom, hogy ez uszkve lehetetlen...

Jah, a sör tényleg meleg volt és éjfélkor már elfogyott a cigi, s a közeli benzinkúton se volt ("nincs se cigink, se papírunk" - kösz), viszont a pultban ténykedő fiatalembernek maximális respekt a fürge kiszolgálásért. Hagytam is borravalót rendesen...

Folyt köv. talán. Ha lesz Savage.:) (L)

Profile  

PostPosted: 17:38, 13-07-2010 
ujonc

theszmolarR wrote:
",ami viszont hiányzott szerintem nem csak nekem az a vizuál volt :(
MÉG TÖBB ILYEN MÉSZÁRLÁST :villa: :twisted:

Hát igen. A szokásos therapys vizuált én is nagyon vártam volna... :nemtom: Egyébként még jóval a benzinkút előtt (a helyszíntől kb. 2 percre) volt egy kis bolt ahol 190 forintér kaptad az ászokat.(aránylag hidegen) Én mindig onnan hoztam be a buliba a söröket. Ez mondjuk pozitívum. :)

Profile  

PostPosted: 19:18, 13-07-2010 
freak recordings

Hello All!

I'm so sorry, I'm reading back through and think this was posted by the promoters themselves somewhere back here but just to reiterate from myself...

So!! Let me extend my own sincerest apologies about last weekend...basically, I last minute had to cancel my dates as was only two dates anyway, Holland and Budapest, (which would allow me to fly from USA etc), but the Holland venue went bankrupt very unexpected and shut down, so I simply couldn't afford to come out for one date when the flight to get there was about twice price of the fee etc etc....

THEN, the day of the event, Tech Itch had some "episode", which is really all I can say right now because all I really know (I'm in process of getting bits and pieces of info), but basically he sent me an email on the day of the event without calling or letting me know via sms etc as we have for emergencies, that he needed to cancel all dates and was quitting djing and it was all too much etc etc...something he has since taken back two days ago, but by then too late to replace anyone or book any hotels or everyone was booked who we could have had cover...we tried still but it was almost 5 or 6pm and very few flights or travel options were even available...

Trust me, as much as love my guys and all, I'm very upset and tearing Tech a new asshole about it, may even make him post or get a personal apology from him, as we would and always do have replacements for our artists, as well as this was a date we were all looking forward to, he knew my situation and how I couldn't be there, and knew that him pulling something silly would result in only poor Current Value holding up the forte. Its still something I'm sorting out as still its a bit unsure what happened and why...once I have more explanation I will most definitely pass that on, and hopefully reschedule Tech as I know we want him before he does eventually stop playing out perhaps. Anyways, sorry for the weird answer, I know, trust me I was like WTF myself that morning, so I'm only telling you honestly what I know, which I know sounds a bit insane LOL

The promoters (and myself) worked so hard for this date and we all had this all done in advance and organised and just sucks when this happens and it wasn't in any way their fault, (or really mine for that matter) and artists can just be hmmmm "artistic", I mean to be completely honest..we also try different venues and this and that and you know, sometimes it works, sometimes it doesn't, but as a team we have to keep moving and trying new things or you never know what does work or what will be better...the worst is just staying in same place forever and not progressing...so bear with us...sometimes we get it right, sometimes we need to tweak it again for next time..but it always comes from best intentions for the ravers/fans/clubgoers...

arrrrgh so yeah, thats the story morning glory..again I am so sorry that we only had one soldier but please stay with us and will make it up to you...you know the industry we're in, there's nothing else one can say except that artists are not known all the time for their reliability or sense LOL and can be just nuts or maybe its a very big personal or medical reason, I don't know, but will find out and update...in meantime bear with us and accept my personal apology anyways and on behalf of the crew and trust us, this is eve more an issue to us and we;re scrambling around to make it right, BP style ;)

cosi and I wish so much could have been there, I had my Balaton mini holiday planned for after and all my lovely hungarian friends to see ;) hopefully back in few months for part 2 ;)

much dark and dirty love xx

Profile  

PostPosted: 19:38, 13-07-2010 
ujonc

What a wall of text :D
Shit happens, we all know it. But at least you actually care about a mistake and that's something...and I think the presence of Yourself/Donny/Tech Itch/Dylan/etc could help us forget everything (even tho it wasn't a bad party) :twisted:

Big upz, keep it real, etcetc :villa: :D

Profile  

PostPosted: 20:52, 13-07-2010 
partiarc

szerk.
köszi muted :wink:

Profile  

PostPosted: 23:45, 13-07-2010 
droid

Chaos@AngerUK wrote:
Hello All!

I'm so sorry, I'm reading back through and think this was posted by the promoters themselves somewhere back here but just to reiterate from myself...

So!! Let me extend my own sincerest apologies about last weekend...basically, I last minute had to cancel my dates as was only two dates anyway, Holland and Budapest, (which would allow me to fly from USA etc), but the Holland venue went bankrupt very unexpected and shut down, so I simply couldn't afford to come out for one date when the flight to get there was about twice price of the fee etc etc....

THEN, the day of the event, Tech Itch had some "episode", which is really all I can say right now because all I really know (I'm in process of getting bits and pieces of info), but basically he sent me an email on the day of the event without calling or letting me know via sms etc as we have for emergencies, that he needed to cancel all dates and was quitting djing and it was all too much etc etc...something he has since taken back two days ago, but by then too late to replace anyone or book any hotels or everyone was booked who we could have had cover...we tried still but it was almost 5 or 6pm and very few flights or travel options were even available...

Trust me, as much as love my guys and all, I'm very upset and tearing Tech a new asshole about it, may even make him post or get a personal apology from him, as we would and always do have replacements for our artists, as well as this was a date we were all looking forward to, he knew my situation and how I couldn't be there, and knew that him pulling something silly would result in only poor Current Value holding up the forte. Its still something I'm sorting out as still its a bit unsure what happened and why...once I have more explanation I will most definitely pass that on, and hopefully reschedule Tech as I know we want him before he does eventually stop playing out perhaps. Anyways, sorry for the weird answer, I know, trust me I was like WTF myself that morning, so I'm only telling you honestly what I know, which I know sounds a bit insane LOL

The promoters (and myself) worked so hard for this date and we all had this all done in advance and organised and just sucks when this happens and it wasn't in any way their fault, (or really mine for that matter) and artists can just be hmmmm "artistic", I mean to be completely honest..we also try different venues and this and that and you know, sometimes it works, sometimes it doesn't, but as a team we have to keep moving and trying new things or you never know what does work or what will be better...the worst is just staying in same place forever and not progressing...so bear with us...sometimes we get it right, sometimes we need to tweak it again for next time..but it always comes from best intentions for the ravers/fans/clubgoers...

arrrrgh so yeah, thats the story morning glory..again I am so sorry that we only had one soldier but please stay with us and will make it up to you...you know the industry we're in, there's nothing else one can say except that artists are not known all the time for their reliability or sense LOL and can be just nuts or maybe its a very big personal or medical reason, I don't know, but will find out and update...in meantime bear with us and accept my personal apology anyways and on behalf of the crew and trust us, this is eve more an issue to us and we;re scrambling around to make it right, BP style ;)

cosi and I wish so much could have been there, I had my Balaton mini holiday planned for after and all my lovely hungarian friends to see ;) hopefully back in few months for part 2 ;)

much dark and dirty love xx

no worries, hungary always get the sickest lineups, other countries are always so jealous :D :P
it was a classic warehouse style party! epic! :bigglasses:

Profile  

PostPosted: 00:07, 14-07-2010 
ujonc

Vespin wrote:
Tim Eliot, pont annyira gyűlöllek, mint amennyire Current Value-t imádom...időhúzás, másfél órás hakniszett(1 hónapja UAF-on teljesen ugyanez volt), 10 perccel korábbi váltás... :pfft:

most csakazert mert te kinntvagy minden kulfoldi partyn is, es sokkal tobbet hallod eloben, meg nem kene igy leszolni, ugyanis megmentett egy majdnem total tokrement therapyt, es sztem egy olyan djtol es producertol, aki kb naponta lep fel, es van ezer dolga, nem varhato el h minden egyes bulijara uj mixeket rakjon ossze

Profile  

PostPosted: 01:15, 14-07-2010 
ujonc

send KITECH for us : ) he doesnt 've bookings . . .

Profile  

PostPosted: 10:52, 14-07-2010 
Zegression Beats

Fuzz wrote:
reduktor wrote:
cloudjunkie wrote:

jah akkor jó :D :bigglasses:

ritmusérzéket küldök postán hátha odaér addig.

Profile  

PostPosted: 01:45, 15-07-2010 
ujonc

karpotlaskent zsir lenne egy idoleast+receptor+dub elements party

Profile  

PostPosted: 02:55, 15-07-2010 
freak recordings

wow...seriously thank you guys for understanding, and really, that almost brought tears (blood red of course) to my eyes..I love the Therapy family...;)

yes you guys definitely have some of the sickest sickest line ups, and we really do like...we pride ourselves on that and work really hard and get little mini hard on's for the line ups or some of the people we get...and THIS EVENT ESPECIALLY, I was just so excited, and I was going to be there, and I got Tech Itch over from US finally, and all was going so well and smooth, and then like pow pow pow...fuckeries....so really we are at the moment fixing this and figuring out what to do, and now I even get a mail from Tech saying he is going to write his personal apology and fix it and take it seriously too....so bear with us as said, and so very very sorry and we will come back for the attack even better next one coming...promise that...

xx :twisted: :twisted:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 358 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]