Köszi az infot Samulkow, valaki végre reagált a kínzó kérdésre.
Negatív: furcsállotam ez ajtóban ezt a Tech Itch dolgot, és nem örültem a dögszagnak sem.
A mosakodási lehetőség tényleg hiányzott, mert 2 óra után mart a saját izzadságom. :> Ásványvízben mosakodni kissé költséges.
A büfé nem tudom kinek a sara, akinek nem inge, ne vegye magára, de az hogy f2-kor már egyáltalán nem volt víz (és még f4-kor sem) az nagyon veszélyes.
Ennyi folyadékveszteséget nem lehet 2 deci gyümilével, energiaitallal vagy húgymeleg sörrel pótolni.
(talán hányás-akna sem lett volna annyi...) Egy büfét feltölteni készlettel az éjszaka közepén nem mission impossible. Szívesen kibattyogtam volna magam a benzinkútra vízért akár, ha kiengedtek volna, de karszalag sem akadt vagy 2 órán keresztül. Így nyeltem tovább a sós izzadtságot, és befogtam a számat. Nem azért mentem végül is, hogy mérgemben hörögjek.
Pozitív: zeneileg teljesen kielégültem, köszönöm mindenkinek, akit érint! CV bevallom nekem új volt, a zenék is mind, de így ütött igazán. Vagy 6 éve nem voltam dnb bulin, az is TS volt, Dylan + Tech Itch.
A helyszín perfekt, mást el sem tudnék jobban képzelni. Valamivel több vizuál elfért volna.
A strobi meg a füstgép alap, szerintem pont kevés volt, ekkora térbe kellett volna még 2 legalább.
Összességében az eredmény az, hogy ha másra nem is, Therapy Sessions-re járni fogok.
Legközelebb viszont komplett túlélőkészlettel jövök és 2 napi ivóvízzel. És ha a fogdmegek netán megpróbálják elvenni a bejáratnál, savat köpök rájuk és pokolra küldöm a lelküket. morrrr

már erről a képről megismerlek, és kötve hiszem hogy akár 3 éve partyzni jártál volna:SD:A:SAsa