Volko wrote:
pamparam wrote:
Volko wrote:
én numek szettjének az utolsó 1/3-ára értem oda, szerintem odakúrt rendesen, büszke vagyok, hogy van egy ilyen álat honfitársam.
mysti szettjét hallgattam volna meg leginkább, de ahogy hallottam kb. 40percet az üres parkettnek zenélt ami felháborító [...]
nekik örültem, meg még annak, hogy audio nyomatta a focus on violence-t ami igazán kellemes húrokat penditett meg.
limewax unott fejét nézve és egysíkú szettjét hallgatva sírhatnékom támadt és hazamentem.
a hang az okádék volt.
counterstrike-ot nem is hallottam.
egy szó mint száz: KIBASZOTTNAGY RESPEKT A MAGYAROKNAK és szégyen, hogy nem róluk szólt az este!!!
béke
izé, nem kötekedésből, de hogyan hallottad, mit rakott audio, hogyha limewax hallatán hazamentél (aki audio előtt játszott)?

igazad van audioból még hallottam valamit.
de a fő ok, hogy hazamentem az az volt amit leirtam.
nagyon sokat romlott a terápiák minősége az utóbbi időben.
és az is gáz volt, hogy végig nem lehetett kimenni a buliról, plusz ezt ugy közölte velem egy kopasz, hogy tarkónlőttem volna szivesen.
tenyleg vandparaszt modon kozoltek es legszívesebben en is adtam volna nekik, habar nem vagyok az a muay thai harcos. direkt ugy mondta, hogy lenez, provokal, mert o a biztonsagior : D VICC.
csak egy telefont kellett volna megeresztenem es bent semmit nem hallottam - evidens -, ezert akartam kijjebb menni de nem tudtunk kozos nevezore jutni..
elhiszem, hogy minden masodik meno 14 eves fultagítos, gazmaszkos bohocgyerek kimegy a dombra vagy akarhova elszívni egy blantot meg az eldugott palackokat megkeresni.. es ki van a repaja a tortenettel, de konyorgom ez a munkaja.
hol engedhetne meg barki, hogy így beszeljen viselkedjen a munkahelyen. mondjuk biztos az sem veletlen, hogy ezt a szakmát választotta. altalanosítottam. volt mar szerencsem az ellenpeldahoz is, de ez tenyleg kritikan aluli volt.
pisz.