i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:05, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3014 posts ]  Go to page Previous  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 151  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:22, 22-05-2008 
NinjaBreakz

MoM wrote:

borzaszto hoseg volt bent :evil:

én ilyen apróságokra nem emlékszem :D

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:09, 22-05-2008 
Dub Phase

MoM wrote:
borzaszto hoseg volt bent :evil:

smokingban4prez :wink:

facebook.com/dubphasebudapest
*** THE ONLY GOOD SYSTEM IS A SOUNDSYSTEM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:21, 22-05-2008 
partiarc

nem Palotai a nagyszam, hanem egy olyan rendezveny sorozaton ahol evekota ugyan az a felepitese az esteknek( mert errol szol maga a buli), ne legyen mar ejjel 1 utan felvezeto zene...
nagyon jo es nagyon kellemes volt amit jatszot Tayo, de nem a meg felelo idoben.
felvezetesnek tokeletes lett volna.egy full dubstep buliban akar meg fo feleponek is, de itt a rewindon nem.
lehetett erezni a kozonsegen, h amikor elkezd felporogni kicsit a zene elkezdenek orulni neki meg bulizni, de mikor ugyan ugy dubstepben folytatodik tovabb inkabb kimennek...
teny h nem szeretem a dubsteppet, de zeneileg kellemes csalodas volt a szett, csak idoben nem igy kellett volna lennie, es meg annyit inni se tudtam h ezt ne igy erezzem...(es meg a fejem is zsibad a piatol...)

ja es jovoheten Olly!!!!!!!!!!!!!

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:02, 22-05-2008 
souljah

jaj, ugyanez a nyavajgás volt martyn-nál
tessék nyomonkövetni a dj-k (pl tayo, martyn, stb) munkásságát és akkor lehet tudni, mit várhat az ember, gondolom a rewind szervezői sem meglepődve álltak ott, hanem tudták mit várhatnak és ezért hívták el
:béke:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:08, 22-05-2008 
Dub Phase

jah, szall sztem neeroltesd freqnastyt inoksz,ha tervezted, mer ott is csalodni fox =)

facebook.com/dubphasebudapest
*** THE ONLY GOOD SYSTEM IS A SOUNDSYSTEM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:18, 22-05-2008 
partiarc

vagy jol fel is lehet vezetni a "sztar"vendeget es akkor nem lesz "visszahuzas"
mondjuk en 3 eve felhagytam a rewinre jarassal, de gondolom ha nincs veretes, akkor mar baj van (meg ugy altalanossagban a magyar bulik 98%-ra igaz ez)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:40, 22-05-2008 
original nuttah

spinant wrote:
jaj, ugyanez a nyavajgás volt martyn-nál
tessék nyomonkövetni a dj-k (pl tayo, martyn, stb) munkásságát és akkor lehet tudni, mit várhat az ember, gondolom a rewind szervezői sem meglepődve álltak ott, hanem tudták mit várhatnak és ezért hívták el
:béke:

Nagyjából igazad van, de
A rewindra, sőt általában a partikra járók nagy többsége nem ilyen naprakész
Tayo neve hallatán a legtöbb ember biztos, h a breakbeatra asszociál
Én magam is csalódtam kicsit, mert ennél azért sokkal eklektikusabb szettet vártam tőle
És ezt nem csak azért mondom, mert nem vagyok egy dubstep fun
Az hogy kinek mi a felvezető és mi a központi rész, az pont olyan szubjektív, mint maga a zene, kinek a pap, kinek meg a schultz gizi
A rewind ma már ott tart, hogy nem a "húzónév" miatt lesz teltház, lehet bárki a vendég, garantált a tömeg, és ez így a forró nyár közeledtével, a Corvintetőn egyre aggasztóbb...
Mindentől függetlenül a tegnapi buli elég jóra sikeredett, köszi azoknak akik ebben segítettek :wink:
Tayo amúgy jó arc (kösz Roland a képekért)
Image
Az összes kép itt:

http://www.rewind.hu/galeria/thumbnails.php?album=188

(Az meg azért bebaxna, ha a pénteki mókában csak dubstep lenne, de azért ez nagyon nem valószínű) :lol:

Last edited by kavics on 19:45, 22-05-2008, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:44, 22-05-2008 
souljah

bla wrote:
vagy jol fel is lehet vezetni a "sztar"vendeget es akkor nem lesz "visszahuzas"
mondjuk en 3 eve felhagytam a rewinre jarassal, de gondolom ha nincs veretes, akkor mar baj van (meg ugy altalanossagban a magyar bulik 98%-ra igaz ez)

:(

kavics: igazad van neked is, de ha valaki nem naprakész akkor várható hogy zsákbamacskát kap, ha ennek ellenére elindul, akkor utána ne húzza a száját

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:14, 22-05-2008 
original nuttah

ez a dubstep egyszerüen SZAR!

bár ahogy vonaglott rá egy két ember, az okozott pár kellemes percet :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:26, 22-05-2008 
souljah

troublestarta wrote:
ez a dubstep egyszerüen SZAR!

te meg platform
attól még hogy neked nem tetszik, nem szar

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:07, 22-05-2008 
dnb.rulz.hu

Bár tényleg nem túl up to date-en érkeztünk Tayo-t illetően, kellemesen csalódtam. Azt hittem a szokásos breakbeat várható, de helyette egész kellemes - néha bűntető - seggrázós dubstep szettet hallottunk. Tökéletes volt arra, hogy beinduljon gyomrunkban az alkohol emésztése : D Ahogy megjött Papa, a buli egy hatalmas fordulatot vett és mindenki a plafonon táncolt :twisted: Megint nagyon meleg szettet rakott Zsolt, köszönet jár érte és Pedro meg bekaphatja a lekezelő dumájáért a végén, tény, hogy tényleg paréj volt a srác, aki ordibált Palotainak hogy mi van elment az áram meg hasonló finomakat, de azért túlzásokba se essünk. Mindenesetre a végén az a freestyle :thumbsup: :o Volt itt Justice Stress elmebeteg rmxtől kezdve a szokásos klasszikusokon keresztül minden. Rájöttem ,hogy részegen rewindon ha Palotai felrak valami Inga zenét, mindig sikoltozásba és őrületbe torkollik a buli :maki:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:24, 22-05-2008 
partiarc

szerintem nem nyomon kovetes kerdese az egesz.teny h ez a dubstep orulet kezdi megfertozni a vilagot, es a legtobb producer atvaltra(vagy csak beprobalja), de ez csak ideig oraig fog tartani.mint ahogy minden.

es ha elolvassatok megegyszer, h mit irtam akkor rajottok h nem azzal volt bajom h mit jatszott, hanem azzal h mikor.zeneileg, stilusilag nem illik bele a rewind strukturajaba abban az idopontban amikor jatszott. ha ezt varazslatos szettet 1kor befejezi, akkor ez egy teljes kurvajo buli lett volna.
jovoheten Olly ugyan ebben az idopotban olyan zeneket fog rakni, amitol az emberek gatyaja is le fog szakadni az ugrandozasban....es mindez tokeletesen rendbe is lesz ido leosztasban....es meglesz a bulinak az a szep ive amitol az emberek x ideje jarnak rewindra(egy olyan buli sorozatra ami alapveton tobb mufajra epul, es azok egymas utan valo jatszhatosagara).

es ez azt hiszem nem nyavajgas.

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:32, 22-05-2008 
droid

Inokszal teljesen egyetértek én is... ezért megyünk mi is ritkábban rewindra, mert nem lehet ráhangolódni, néha teljesen követhetetlenül váltják egymást a stílusok, mivel nincs az az íve a bulinak, amiről inoksz is beszél. Ha viszont breakbeat, vagy drumandbass dj a vendég teljesen megőrülés van, mert egybe van az egész.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:35, 22-05-2008 
partiarc

Ja amugy lehet azert faj nekem ennyire, mert en is nagyon reg nem voltam :D

Kavics: jo kis szetettet vettel, uh innentol nincs mas hatra mint elore!hajrahajra! :wink:

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:00, 22-05-2008 
souljah

akkor tán azt szűröm le, hogy nem kéne vendégeket hívni a rewindra, mert úgyis mindenki az arcönpörgés, hányjuk össze a helyet és palotaizsolt fétish híve?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:08, 22-05-2008 
poszthumusz

inoksz wrote:
szerintem nem nyomon kovetes kerdese az egesz.teny h ez a dubstep orulet kezdi megfertozni a vilagot, es a legtobb producer atvaltra(vagy csak beprobalja), de ez csak ideig oraig fog tartani.mint ahogy minden.

es ha elolvassatok megegyszer, h mit irtam akkor rajottok h nem azzal volt bajom h mit jatszott, hanem azzal h mikor.zeneileg, stilusilag nem illik bele a rewind strukturajaba abban az idopontban amikor jatszott. ha ezt varazslatos szettet 1kor befejezi, akkor ez egy teljes kurvajo buli lett volna.
jovoheten Olly ugyan ebben az idopotban olyan zeneket fog rakni, amitol az emberek gatyaja is le fog szakadni az ugrandozasban....es mindez tokeletesen rendbe is lesz ido leosztasban....es meglesz a bulinak az a szep ive amitol az emberek x ideje jarnak rewindra(egy olyan buli sorozatra ami alapveton tobb mufajra epul, es azok egymas utan valo jatszhatosagara).

es ez azt hiszem nem nyavajgas.

a hejesirásodban nincs ív

dupstep meg jó dolog, mindent szokni kő'

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:43, 22-05-2008 
partiarc

plastik wrote:
a hejesirásodban nincs ív

dupstep meg jó dolog, mindent szokni kő'

:lol:

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:51, 22-05-2008 
partiarc

spinant wrote:
akkor tán azt szűröm le, hogy nem kéne vendégeket hívni a rewindra, mert úgyis mindenki az arcönpörgés, hányjuk össze a helyet és palotaizsolt fétish híve?

nem :roll:

amugy nem ertem miert kell mindig valakinek osztania a Zsoltot, nem sok ember tett le annyit az asztalra mint o, de ha ezert nem is a koraert mindenkepp tisztelni kene.

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:58, 22-05-2008 
inoksz wrote:
amugy nem ertem miert kell mindig valakinek osztania a Zsoltot, nem sok ember tett le annyit az asztalra mint o, de ha ezert nem is a koraert mindenkepp tisztelni kene.

nem az Öreget osztotta, hanem a közönséget

Post subject:
PostPosted: 00:09, 23-05-2008 
dnb.rulz.hu

Szvsz ritka amikor tényleg vadbarmok feszengenek rewindon, de lehet nem járok eleget ahhoz hogy ezt szűrjem le. Úgy gondolom mostmár van minden fajta ember rewindon mindenféle zeneí stílussal felszerelkezve, de nem gondolom azt, hogy szarpacsirták lepték el a helyet, mert szó sincs erről. Egész normálisak voltak speciel tegnap a formulák :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3014 posts ]  Go to page Previous  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 151  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]