fatilla wrote:
kuLi wrote:
snegiri wrote:
waki wrote:
gergo wrote:
Dyrtyho wrote:
nem úgy mint most,most viszont 12-13albuma is megvan (torrent)
szep inditas, udv a forumon

jaj...
ebbe a legszarabb belekotni 2008ban

na ez az menta, ne izelj mar, neked eddig minden zene amit hallottal eletedben eredetiben volt meg es a lostot is hivatalos dvd megjelenesek utan koveted
Nem akarom védeni gergőt, bár szívesen teszem :* , de itt arra hívta fel a tisztelt user figyelmet, hogy a nem a legszerencsésebb az ipcn rögtön az első postunkban a torrentezéssel kérkedni (mondjuk a sokadikban sem)
valahol igencsak nevetsegesnek hatnak ezek az oltaskiserletek...
gergo ugy ir mintha ez valami szentelt vizzel megontozott oldal lenne...szerintem itt mindenki toltott mar innen-onnan ami nem feltetlenul "hivatalos"
kuli pedig azt irja hogy az uj felhasznalo kerkedik a letoltesi forrasaval...jo volna tudni hogy ezt komolyan gondolod e, vagy azt hogy tudod e egeszen pontosan hogy mit jelent ez a kifejezes,mert a megjegyzesed alapjan ugy tunik hogy nem...ugyanis szerintem az hogy zaroljelben megjegyzi hogy honnan tolti le szerintem nem feltetlenul nevezheto kerkedesnek....es meg az is lehet hogy a Te felfogasodban ez kerkedesnek minosul...ezzel sem lenne semmi baj /es igazabol leszarom hogy ilyeneket irkaltok valakinek / , csak ezeknek a hozzaszolasoknak az ilyen szavak altal lesz egyfajta negativ eluk,ami elmergesiti a legkort /sok esetben/....
no mindegy hirtelen ezek a gondolatok rohantak meg...
pisz
Hadd érzékeltessem egy példával, miről beszélgettek:
Találkozol a haverjaiddal, kiszúrják az új cipődet, elmondod, hogy most ismerted meg ezt a márkát, de már mindent tudsz róla, ugyanis ellopattad az összes modellt magadnak. Persze nekik nincs, mert nincs rá ennyi pénzük és nem lopnak.
Erre fel te "oltáskísérletekről", "szentelt vízzel megöntözött oldalról" beszélsz. Erkölcsökről prédikálsz kezedben a szajréval? Nem arról van szó, hogy ki torrentezett meg ki nem, hanem arról, hogy aki még relámozza is ezt az attitűdöt, az a büdös életben nem vesz zenét, ellentétben azokkal, akiktől a népbíróság azt kérdezi, hogy: miért, te még sosem csináltad?
Bocs ha volt némi negatív él, ellentétben a te jézusi hozzászólásoddal.