i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:41, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 189 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:19, 01-04-2006 
original nuttah

Sikerült elég rendesen elcsúszni a mézespálinkák áltál,és kiborító volt hogy a színpad mögötti helységben voltak az ismerősők,ott ittunk és csak élethalálharc árán lehetett onnan eljutni a wc-ig az embernek mérlegelni kellett hogy megéri-e :lol: :lol:
Ez rányomta a bélyegét az estére,így hibáa tetszett nagyon Vadim és kis csapata a szar hang ellenére is,eljöttem a pitsába 2 után

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:26, 01-04-2006 
trance wave

Quote:
A műsor utolsó félórájában pedig Blu Rum tolt egy rövid, de annál zseniálisabb freestyle-t (Vadim adogatta a kezébe a találomra összeszedett cd-ket, lemezeket a stúdióból, és amit talált a borítókon, azt mind beleszőtte a mesébe).

nem volt merev a srác az biztos!:)
mindezt ülve az asztalnál térmikrofonba, mint egy békés vasárnapi-családi ebédnél, überflash!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:14, 01-04-2006 
original nuttah

képek?

Profile  

Post subject: Re: majdnem vicces
PostPosted: 20:11, 01-04-2006 

gunzpeter wrote:
Tegnap valaki kiverte a kezemből a fényképezőmet, és hiába hajoltam utána egyből egy laza lábrúgással valaki elcsúsztatta a tömegbe és soha többé nem került elő... tudom hogy a gépet maximum valami isteni csoda folytán kaphatnám vissza, dezért nem is emiatt írok. Volt rajta néhány fénykép Vadimmal közösen, amit nagyon szeretnék megkapni. aki bármit is tud róla privi, thx

amúgy Vadim + Yarah kurva jó volt, de aki a süsiben szervez ilyen bulikat annak semmennyi esze nincs (vagy lehetősége máshova szervezni) de itt NEM lehet elférni normálisan, és ez kurvára visszahat a buli minőségére! Ez nem az első eset, h ilyen heringfeeling van... szerintem ezetúl nagyon fogom bánni, de az ilyen bulikat ki fogom hagyni

gunz

Bááááázzzzzzzzzzzz! :wtf:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:54, 01-04-2006 
ujonc

Hello!

Valóban eztet 'elrontottuk'.....
Úgy szoktuk csinálni a limitet, hogy dj fellépő esetén 500-600 fő (ez dj függő), koncertek esetén 400 fő.
Ez a gykorlatban vissza is igazolódott, hogy helyénvaló, ti. koncert esetén mindenki be szeretne menni a koncertterembe, dj-k esetén megy a csajozás/fiúzás/italozás melléktevékenységként.
Nagyon jól is esett nekünk amikor a Hybrid fellépése után minden fórumon dicsérték a szervezést, azt, hogy tartottuk a limitet és egy jó kis buli kerekedett.
A mostani program úgy alakult, hogy eredetileg 'csak' Vadim jött volna dj-zni, ennek megfelelően belőttük az 600 fős limitet.
Később derült ki, hogy One Self lesz.
Sajnos ezt nem reagáltuk le, valóban 400 főt kellett volna csak beengedni.

Sajnáljuk és elnézést a kellemetlenségekért.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:02, 01-04-2006 
droid

nagyon jo buli volt csak voltak negativ tényezök mint pl hogy 2 cigit nyomtak el a kezemben vagy hogy az elöttem lévö gyerek a seggét hozzámdörgölte :? ilyeneket nem tudtam feldolgozni és ezért inkább kijöttem és ezáltal lemaradtam arrol amiért mentem :( a nagy tömeg elb*ssza a bulit ez a lényeg :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:08, 02-04-2006 

Süss fel Nap wrote:
Hello!

Úgy szoktuk csinálni a limitet, hogy dj fellépő esetén 500-600 fő (ez dj függő), koncertek esetén 400 fő.
Ez a gykorlatban vissza is igazolódott, hogy helyénvaló, ti. koncert esetén mindenki be szeretne menni a koncertterembe, dj-k esetén megy a csajozás/fiúzás/italozás melléktevékenységként.
Nagyon jól is esett nekünk amikor a Hybrid fellépése után minden fórumon dicsérték a szervezést, azt, hogy tartottuk a limitet és egy jó kis buli kerekedett.
A mostani program úgy alakult, hogy eredetileg 'csak' Vadim jött volna dj-zni, ennek megfelelően belőttük az 600 fős limitet.

Nem azért, de ez a topik március 4-én indult, akkor már úgy, hogy koncert lesz. 3 hét alatt senkinek nem jutott eszébe, hogy akkor kevesebb embert kéne beengedni? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:11, 02-04-2006 
pokemon

Keserédes szájíz...

Én nagy nehezen bírtam volna végig elől, de a barátnőm kétszer is rosszul lett a tömegben, így - szerintem és remélem a vége felé, a Blue Bird után - hazamentünk.
Sztem a produkció 150%-os volt:
Vadim gecijót alapozott, de mivel késtek, csak annyit nyomot egyedül, amennyi tényleg felhozó volt. Blu Rum 13 és Yarah Bravo pedig külön-külön is kurva profik, jó MC-k, mind2-en különlegesen jó orgánummal, amivel még játszanak is ráadásul, de így együtt mindent vivő kombó!
Ismétlem: a produkció ETALON volt!
De a Süsi annyira nem megfelelő hely volt, hogy az szót sem érdemel, a sok bunkó csürhe dettó (tisztelet a kivételnek).
Sajnálom, mert ez lehetett volna az év egyik legjobb bulija is a megfelelő helyszínen.

U.I.: Külön megemlíteném, hogy a Gimmeshot produkció mennyire összeszedett és jó volt!
Némi felvezető bakelitről, aztán szinte végig saját alapok laptopról, némi szkreccs, vokálként Sena és az óriásit fejlődött MC Columbo (respekt, man!) remek összjátéka. Nagyon kellemesen meglepetés volt a Gimmeshot-brigádtól!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:15, 02-04-2006 
original nuttah

Ez télleg lehetséges hogy sehol semmilyen oldalon egy darab kép nincsen fenn erről a buliról?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:24, 02-04-2006 
pulzar

hamarosan lesznek képek a pulzáron (hétfő délelőtt legkésőbb :) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:24, 02-04-2006 
original nuttah

galvatron wrote:
hamarosan lesznek képek a pulzáron (hétfő délelőtt legkésőbb :) )

Ok.Köszönöm a választ :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:40, 03-04-2006 
pulzar

képek itt:

:arrow:http://www.pulzar.hu/asdf/gallery2.php?gallery=060331_Dj_Vadim

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:22, 03-04-2006 
minimalheadz

Süss fel Nap wrote:
Hello!

jujj,ezt a kifogast inkabb jobb lett volna be sem irni...

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:43, 03-04-2006 
partiarc

isu wrote:
Süss fel Nap wrote:
Hello!

jujj,ezt a kifogast inkabb jobb lett volna be sem irni...

Ez azért is fura,mert elite force-on ugyanez volt, és még ki tudja hány alkalommal.
Ha mindenképp bucira akarja magát tömni a süsi,akkor én még a drágább jegybe is benne lennék,de kevesebb emberrel. Egyébként hosszútávon így meg csak veszít,mert senkinek sincs kedve a másik seggéhez dörgölődni.

http://www.elek-agh.hu/gazdikereso/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:50, 03-04-2006 
souljah

hát én nem emléxem milyen volt a buli, és nem azért mert részeg voltam, hanem mert az egész egy nagy küzdelem volt... próbáltunk suhaid előtt táncolni, akkor legalább hátúlról nem fog senki lökni, de ott is sz*rrátaposták az előttemállók a csizmámat, meg cigi, meg lökések... a színpadot tőle 5 méterre állva nem láttam, most fényképen néztem meg, hogy nézett ki pl. Yarah... de még a hangját is alig idézem elő, olyan távoli volt!

szóval mi is 30 perc küzdelem után ki a hátsó terembe és onnan már vissza se jöttem reggelig...

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:54, 03-04-2006 
allnightbreakz

snegiri wrote:
hát én nem emléxem milyen volt a buli, és nem azért mert részeg voltam, hanem mert az egész egy nagy küzdelem volt... próbáltunk suhaid előtt táncolni, akkor legalább hátúlról nem fog senki lökni, de ott is sz*rrátaposták az előttemállók a csizmámat, meg cigi, meg lökések... a színpadot tőle 5 méterre állva nem láttam, most fényképen néztem meg, hogy nézett ki pl. Yarah... de még a hangját is alig idézem elő, olyan távoli volt!

szóval mi is 30 perc küzdelem után ki a hátsó terembe és onnan már vissza se jöttem reggelig...

aki volt mar metal koncerten az tuti nem sirt vadimon :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:55, 03-04-2006 
droid

szerintem eleve ostobasag volt a bulit abba a verembe szervezni...
amugy meg aki valamennyire kepben van a budapesti partyeletet illetoen /leginkabb a szervezok,szorakozohelyek kiemelkedo vagy eppen verlazito "munkassagaikra" gondolok/ nem eshetett nehezere kitalalni ,hogy gozfurdoben es nedves testekben reszesul majd az est folyaman.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:00, 03-04-2006 
piper

laca wrote:
aki volt mar metal koncerten az tuti nem sirt vadimon :D

én voltam már, mégse élveztem annyira a dolgot. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:36, 05-04-2006 
ujonc

Kedves Isu!

Mi úgy érezzük, hogy jobb volt beírni....
És nem kifogás, hanem magyarázat akart lenni.

maradunk tisztelettel

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:44, 05-04-2006 
minimalheadz

Süss fel Nap wrote:

nekem csak ezzel van a bajom.nem aznap este derult ki, hogy lesz one self is nemde?
vegulis felesleges mar ezen ragodni, plane ugy, hogy ott sem voltam.Mindenesetre jobban kellene kezelni ezeket a dolgokat.

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 189 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]