Na csáó bassland crew,míjj öröm hogy végre tudok szólni hozzátok.
Egyik nap 1 haver kezembe nyomott egy fekete szórólapot mondván dnb lesz szeretett városunkban...mondom jólvan...ahh szokásos

Le is néztem októberben happydaybe,egy próbát megér a dolog.(+meg nem érdekel ha 2 ember őrjöng engem már nem fog senki megfékezni hogy végre dnbt hallhassak)Erre mit tapasztalok?Jó zenéket,a helyhez képest megfelelő színvonalat,jó technikát,és sok-sok embert!
Örültem is a fejemnek mondván hátha télleg beindul valami;főleg hogy az egyik bácsinak most direkt nem mondom meg a nevét,hápcsysss...hjajj...

szóval számot adtam neki,és beszámoltam arról hogy egy haverral már jó ideje szeretnénk partyt csinálni,csak sehogy sem jött össze...jójó okés mondta majd visszahív...hát azóta is hív
A lényeg tehát ami ien hosszúra sikeredett:szeretnénk 1 barátommal csatlakozni a crewhoz.Na persze nem beépülni,egy két buli erejéig csak.Magunkról:én főleg drumandbass stílusban,ebből is a keményebbik fajtát(technical itch,kryptic minds...180bpm+),barátom pedig breakbeat,progressive,és elektrohouseban utazik.Van két pio200as djlejátszója,jókis reloop hangfalai,meg egy behringer keverője,a típusát sajna nem tom pontosan...na mindegy.Körülbelül két éve zenélünk,sztem megállnánk a helyünket ha adnátok egy lehetőséget a közeljövőben.

Ha kell küldünk demócédét(amiről eredetileg is volt szó),hozunk hangfalakat,és kevés gázsival is beérjük

!(már ha kapunk:)
Szóval gondoljátok meg,számítunk rátok,contaktok lejebb,na hali!