i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:44, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:08, 13-10-2007 
ujonc

Tényleg családias volt, de mit várjon az ember Pendulum előtt egy nappal :)
A bemelegítés teljesen jó volt a házigazdák részéről és Shadam szettje is nagyon tetszett nekem, külön köszönet a Planet Dust-ért ( )E|3( forever :slayer: )
Az 1:34-es busszal hazamentünk, ezért Mentalienről meg a levezetésről sajnos lemaradtunk.
Remélhetőleg 1 hónap mulva ugyanitt megint :yee:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:19, 13-10-2007 
moddnb wrote:
Hát elég kevesen voltak, viszont a hang az jó tényleg, meg a hely is színvonalas. De a végét(kb. 3-tól) nem kellett volna zúzással elbaszni, eléggé felbaszta az agyam, mert többnyire nagyon szar zenék voltak(vagy legalábbis nem a buli színvonalához illő) már bocss :roll: Addig viszont nagyon jó zenék mentek, gondolom shadamnak és mentaliennek köszönhetően :wink:

Hát tényleg kevesen voltak,majd köv hó remélem több ember lesz.
Lehet van igazság abban amit mondasz,de mi ezeket a zenéket képviseljük.Tovább vihettük volna azt a szálat amit mentáék toltak,de nem.Akár rakhattunk volna lightot is a végére de minek,úgy se jött volna be neked(mer ki a f..sz vagyok én alapon)Páran voltak akik pont az ellenkezőjét vallják,s "zúztak".Na meg ha neked nem jön be iciclétől a weak moments,akó menjél le ma este pendulumra ott megkapod amire vágysz...Lehet nem ebbe a topicba kéne "szar"-oznod,mert akinek az a színvonal hogy indulás elött beáll a pultal szembe felemeli a két kezét és mutogatja milyen hosszúak a középső ujjai az ......... :roll: már boCs.
Igazad lehet legközelebb figyelek a contrast-ra.Na meg ha lennének,s nem kéne 4kor lehúzni a bulit akkor normálisan le lehetne vezetni az estet .Következő bulira gyere 10 re mert akkor még nincs zúzás.....500huf :sokk: (ha lejössz?)Szívesen veszem a kritikákat,csak valahogy nem ilyen formába.
Továbbiakban szeretnénk megköszönni a részvételt,s a jó hangulatot a két vendégnek :thumbsup: ,a vizualosnak :ant: és a partyszervezőknek!big up!

Post subject:
PostPosted: 21:03, 13-10-2007 
souljah

mad_m wrote:
Lehet nem ebbe a topicba kéne "szar"-oznod,mert akinek az a színvonal hogy indulás elött beáll a pultal szembe felemeli a két kezét és mutogatja milyen hosszúak a középső ujjai

WEAK MOMENTS

: VILLA :

koszi mindenkinek aki eljott ;>

kar h ezt a mutogatos reszt nem lattam mert az biztos h eltorom az ujjad te kis geci

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:28, 14-10-2007 
droid

DoGFighT RULES!!!

koszi a bulit sracok! mar csak egy dolog hianyzik ahhoz hogy minden rendben legyen:

kozonseg!

mad_m mivolt mar azaz ing?

:lol:

sLsK: Gregsta

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:29, 14-10-2007 
droid

Hát nem tudom, nekem ez túl erős váltás volt, az ilyenektől szoktam kiakadni a legtöbbször, ez azért volt, meg hogy nem lehetett nagyon hova "menekülni"... Nekem egy buliban az egyik legfontosabb a zárás, és boccs ha túlreagáltam a dolgot(nem szokásom), de iszonyatosan szarul jött, teljesen elrontotta az addigi feelingem és az ilyet nehezen viselem(főleg ha nem számítok rá). Ha felvezetésnek ilyenek mennek akkor nem igazán érdekel de ha a buli végén van akkor nagyon rossz érzés. Amúgy meg nekem tök mindegy ki játszik, nem az számít nálam ki ő vagy hogy mennyire ismert, csak jól csinálja amit csinál.

Amúgy most visszahallgattam az icicle számot, szerintem sokkal jobb zenéi is vannak, ez tényleg nem áll annyira közel hozzám, de szerintem rosszabbak is voltak(bár jó zene is akadt, az elején inkább) na mindegy, szerintem értelmetlen folytatni az eszmecserét. Ettől függetlenül legközelebb lehet lenézünk, mert azért összeségében tetszik a hely meg a buli is, csak lehetnének kicsit többen, meg igazából nem veled volt bajom hanem számok tekintetében a zárással.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:42, 15-10-2007 
mad_m mivolt mar azaz ing?

:lol:[/quote]
Vans.....jó!?

Ja,elég hardcore volt a váltás(direkt volt :P ,nekem bejön ez styl...)

Post subject:
PostPosted: 17:12, 17-10-2007 
:lovag:Hát úgy néz ki ennyi volt....motorock,s az ott megrendezett bulik. :skull:

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours [ DST ]