Nekem globálisan tetszett a dolog, ígyértem:
- Isu-ból sajnos nem sokat hallottunk
- Clark nekem személy szerint csalódás volt - de mindenképpen igazat kell adnom azoknak, akik szerint a számokat külön vizsgálva mindegyik egy mestermunka - nem ő az első olyan producer, aki frenetikus zenéket csinál, de előadni nem mindig sikerül tökéletesen...
- Otto, 666 - papírforma, teljesen korrekt volt - a színpad meg konkréten színházzá alakult

(Pándi, talán legközelebb azért dobolhatnál kicsit többet

bár nem tudom mennyire kényelmes pelusban dobolni

)
- Mesterházy precíziós mixelése a végén szintén papírforma - nagyon jó volt
Köszi mindenkinek, [OFF]remélem Squarepusheren találkozunk ismét (én valójában a beteg "japánt" várom nagyon decemberben

de squarepu is biztos jó lesz (főleg ha tényleg nem csak az új albumról játszik, amivel nincs baj, csak nem Squarepusher))[/OFF]
[OFF]egyetlen rohadtnagy szívfájdalmam azért volt - kb. fél óránként jártam le a bejárathoz, ugyanis megkértem nagyon szépen a lányokat, hogy azt az plakátot rakják el nekem majd, és buli végén elvinném - mondták rendben van... láthatták, hogy mennyire kell, ha félóránként megnéztem hogy megvan e még... mikor mentünk el termésetesen nem volt meg (tényleg előtte öt perccel konstatáltam, hogy dejó még megvan) - kérdezem, hogy ugye nem adták oda valakinek... a csaj megvonta a vállát - "de" --- semmi, mégcsak egy "Bocs" sem csúszott ki a száján... namind1, ezen elég rendesen felbasztam magam...[/OFF]