krueger wrote:
felesleges ez a nagy felháborodás szerintem..
ha egy zenének remixet (bár inkább bootlegről beszélünk) készítenek, azzal pont az adott zene nagyságát ismerik el, és teszik halhatatlanná
nagyon jó lett szerintem, ami az eredetiben a legjobb azt megőrizte(kiállás), csak kapott alá egy modern, divatos elektrós dobot
buliban nagyon jól működik, palotai és ludmilla is rendszeresen játsza
Konflict - Messiah - Józsi Bácsi remix nincs meg valakinek?
- szerintem ami az eredetiben jó volt azt ba@&#k el finoman szólva nagyon. hasonlítsd össze a kettőt. igazából a "kiállás rész" is amit te felismertél enyhén butább verzióban jön vissza ebben az átiratban, és végül az adja a főtémát (hatalmas ötlet). az eredetinek a közelébe nem szagol ez a remix én úgy látom, és hát tudom ízlések és pofonok, de szerintem gusztustalan lett ezzel az elektróger erőlködéssel amit kihoztak belőle. egy most menő eladható divatmajomkodássá torzították el. én ezt gyalázásnak tartom. mondom amikor először hallottam bulin a kedvem elment, nem hogy ugráltam volna rá, mint egy ... az meg hogy ki játsza... Palotairól inkább semmit, Ludmilla meg tudtommal már elektro houset játszik nagyrészt, tehát ez tőle meg sem lepne. Valójában persze felesleges ezen így kiakadni, de hát gondoltam leírom a véleményem, mert engem nem hogy felbosszant, de egyenesen kiakaszt ez a gagyiság. nem hiszem különben, hogy egy remix által lesz hallhatatlan egy ilyen zene.
inkább meg kéne látni a benne rejlő egyedi szépséget. azt, hogy korokon is átível, (szerintem még mindig jó dolog lenne hallani az eredetit bulin) és nem futószalagon legyártani neki x db remixet. meg ezek már nagyrészt csak az eladásra mennek rá. talán ez a bootleg meg is fog jelenni majd és sokan be is fogják kajálni.
egészségükre!
léteznek persze jó bootlegek és régi zenék mondern remixei ettől függetlenül véleményem szerint is, de ez viccnek is rossz volt attól aki elkövette. követ rá! lehet az evol intent vagy akárki..
Pacman remix meg még nekem is emészthető. Talán egyszer majd Józsi Bácsi is remixeli...
- na a topic szétbontásának vége - azért jó buli volt remélem...
písz