valdi wrote:
Ch1ll wrote:
nagyon kemenyek arrafele az utcalanyok is, ha akarod ha nem megeroszakolnak : D jo, kicsit sarkítottam a tortenetet, de eleg ramenosek; mennek utnand es fogdosnak..
iratok, penz megvolt utana?
meg-meg, nem volt semmi baj, de egyszer majdnem rosszabbul jartunk. mikor a38-rol jottunk ki meg par honappal ezelott (azthiszem evil9 volt). haverom megallt uríteni egyet a híd labanal. (nem szép dolog tudom) es egy pillanat alatt ott termett 2 kedves brazil leanyzo akik szoba elegyedtek vele, míg en egy kicsit arrebb varakoztam. (meg rendesen matt reszegek voltunk hajnali 5 magassagaban : D) szoval így lerazta oket es ~fel perc mulva mondja, hogy eltunt bazzegh, nincs meg a telefonom.. evidens, hogy kik vittek el, meg lattam oket ahogy gyorslepesben mennek at a hídon. volt annyi lelekjelenletem, hogy utanukiramodtam (nem tudom, hogy voltam kepes futni : DDD) es a telefonom a magasba tartva kiabaltam, hogy hívom a zsarukat. eloszor elkezdtek futni, mondom kiraly.. aztan valszeg megijedtek, mert visszafordultak es mikor odaertek hozzam a kezembe nyomtak a telefont es tovabb szaladtak.
Ezt a tortenetet így FYI-be, sry az offert. De erre jobb ha fel vagytok keszulve.