i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:41, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 348 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:01, 30-11-2008 
impulsecreator.hu

ez az, sírjatok!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:06, 30-11-2008 
droid

L.A.S. wrote:
ez az, sírjatok!

Nem sírás volt, hanem vélemény kinyilvánítás.De apropó sírás, ez line up siralmas :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:11, 30-11-2008 
impulsecreator.hu

szerintem meg az a siralmas, hogy a sok hálátlan partizónak nem lehet elég fényesre nyalni a seggét. ez nem jó, az nem jó, amaz meg egyenesen szar. olyan sok a buli és a buliszervező, hogy jó dolgotokban azt se tudjátok, miképpen nyavajogjatok.

asszem norm leírta a lényeget. erre van a legnagyobb igény, ezért ez lesz. c4c - új album. vc - mindig igényes, folyamatosan megújuló repertoár, széleskörű szelekció. spor - lányok kedvence.

szerintem teljesen érthető, hogy miért nem likvid buli lesz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 30-11-2008 
ujonc

L.A.S. wrote:
szerintem meg az a siralmas, hogy a sok hálátlan partizónak nem lehet elég fényesre nyalni a seggét. ez nem jó, az nem jó, amaz meg egyenesen szar. olyan sok a buli és a buliszervező, hogy jó dolgotokban azt se tudjátok, miképpen nyavajogjatok.

asszem norm leírta a lényeget. erre van a legnagyobb igény, ezért ez lesz. c4c - új album. vc - mindig igényes, folyamatosan megújuló repertoár, széleskörű szelekció. spor - lányok kedvence.

szerintem teljesen érthető, hogy miért nem likvid buli lesz.

több terem kéne, mint a régebbi szilvesztereknél...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:19, 30-11-2008 
partiarc

azért a fényesre nyalt segg erős túlzás!! darabéz fronton igaz, amúgy nagyon nem. szilveszterre viszont tényleg fura lett volna egy liquid line up, a norm által leírtak miatt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:22, 30-11-2008 
impulsecreator.hu

stui wrote:
azért a fényesre nyalt segg erős túlzás!! darabéz fronton igaz, amúgy nagyon nem.

sajnos az igények szabják a partiszervezők lehetőségeinek kereteit. lásd pl a megboldugult diffdrum bulik látogatottságát.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:34, 30-11-2008 
partiarc

L.A.S. wrote:
stui wrote:
azért a fényesre nyalt segg erős túlzás!! darabéz fronton igaz, amúgy nagyon nem.

sajnos az igények szabják a partiszervezők lehetőségeinek kereteit. lásd pl a megboldugult diffdrum bulik látogatottságát.

ez rendben is van, de ettől még a tény tény marad. nincs minden igény kielégítve (oké nem lehet diffidrumot szervezni, mert nem éri meg, kész, ennyi. ezt meg is értjük) de akkor nem kell ez a kivan nyalva a seggünk duma, mert nem igaz! éppen ezért nem kellene rögtön támadni, ha vki nyavajog.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:36, 30-11-2008 
ujonc

http://www.sinosz.hu/pages/Default.aspx ... _menu=5181

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:50, 30-11-2008 
impulsecreator.hu

stui wrote:
L.A.S. wrote:
stui wrote:

ez rendben is van, de ettől még a tény tény marad. nincs minden igény kielégítve (oké nem lehet diffidrumot szervezni, mert nem éri meg, kész, ennyi. ezt meg is értjük) de akkor nem kell ez a kivan nyalva a seggünk duma, mert nem igaz! éppen ezért nem kellene rögtön támadni, ha vki nyavajog.

mondj mar egy szervezot, aki kepes minden igenyt kielegiteni
mindig is lesz olyan, akinek valami nem tetszik, szerencsere sem ez, es sem mas forum nem mervado e teren, szoval ettol fuggetlenul szerintem egy ilyen line-up mellett garantalt lesz a telthaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:58, 30-11-2008 
ujonc

gergo wrote:
stui wrote:
L.A.S. wrote:
stui wrote:

mondj mar egy szervezot, aki kepes minden igenyt kielegiteni
mindig is lesz olyan, akinek valami nem tetszik, szerencsere sem ez, es sem mas forum nem mervado e teren, szoval ettol fuggetlenul szerintem egy ilyen line-up mellett garantalt lesz a telthaz

pont a blz volt az, aki megprobalt mindig valtozatos bulikat csinalni vagy ugy,h minden honapban más stílusú fellépők voltak vagy ugy,h több terem volt, de vhogy mindig volt olyan buli amire szivesen mentem
ez mára nem nagyon igaz (kivéve természetesen nyáron, hála mokkás buliknak)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:06, 30-11-2008 
partiarc

nem kötekedésből, - de kiváncsi vagyok azért, kik lettek volna megfelelőbbek a kritizálók számára egy szilveszterre, figyelembe véve h az elég egyértelmű, h. ez a stílus dívik itthon, a többség erre indul be.

Ugyan nem vagyok partyszervező, nem értek hozzá, de egyrészt egyetértek azzal, amit LAS írt a likvid bulikkal kapcs,
másrészt meg azt sem árt figyelembe venni, hogy egyáltalán kit lehet elhozni szilveszterre mo-ra., netán a viszonyítás kedvéért körbenézni a környező országok - eddig ismert- szilveszteri felhozatalában.

(persze ha később kiderül, hogy mindenhol ennél sokkal jobb, überdurva fantasztikus őrületes lineup lesz akkor sry :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:07, 30-11-2008 
ujonc

pont a blz volt az, aki megprobalt mindig valtozatos bulikat csinalni vagy ugy,h minden honapban más stílusú fellépők voltak vagy ugy,h több terem volt, de vhogy mindig volt olyan buli amire szivesen mentem
ez mára nem nagyon igaz (kivéve természetesen nyáron, hála mokkás buliknak)[/quote]

.... mert az ingyen van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:11, 30-11-2008 
piper

A rinyat en csak azert nem ertem, mert bo ket hettel elotte lesz a Commix + Storm buli. Vagy azzal meg az a baj, hogy nem szilveszterkor lesz? :o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:12, 30-11-2008 
ujonc

newman wrote:

vajas wrote:

.... mert az ingyen van.

itt nem a belépőkről van szó,sügér...
te tudsz olvasni? költői kérdés...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:34, 30-11-2008 
droid

Itt észak kelet MO-n örülünk, ha havonta van egy színvonalas buli,a sok pesti meg azt se tudja melyik buliba menjen el, ilyen line-up - ról itt csak álmodni lehet, aki nem találja meg a számára megfelelő partyt az meg is érdemli.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:36, 30-11-2008 
NewCityBass

ugy latszik fikazni egyszerubb mint egyszer azt mondani koszonjuk, hogy van ez a lehetoseg (raadasul nem akkarmilyen fellepokkel.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:37, 30-11-2008 
ujonc

azta....minden évben, minden szilveszteres forumnál ezt kel olvasni..?? hogy milyen szar, miért épp őt/őket hívjátok..?? miért....??

Változatosabb fellépök....namármost ha Nektek Budapest elektronikus zenei élete nem eléggé változatos akkor veletek baj van...vissza olvasva a fórumot...ha nektek a Jóisten zenélne az sem lenne jó, mert mindenféle hülye kifogással jönnétek...

Egész évben igenis ki van nyalva a seggetek minden féle zenével..a legszarabb teknótól a világ egyik legnagyob-ha nem a legnagyobb- kisérleti elektronikai fellépőkig (lásd Autechre, S.pusher..és hosszú lenne a sor)

Ha mi vesszük a fáradságot vonatra, buszra szállni, és át utazni Mo.-ra egy C4C buliért, vagy mittom én mire, akkor Ti szerintem ne szarjatok, h.nem jó ez a szilveszteri buli...Igenis profi! és respect a szervezőknek!!!! csak megy a rinyálás, aztán a legnagyobb rinya-gépek majd az első sorba ixelnek, meg üvöltöznek...ejjj..

Szóval, bulizzatok egy nagyot, igyatok, érezzézek jól magatokat, és ne az legyen a legfontosabb, h.melyik dj-nek van több dub a lemez-cd-táskájában...szerintem nem erről szól a szilveszter...engedjétek el magatokat, és partyzzatok soksok ismerőssel, szép lányokkal..:P

peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:39, 30-11-2008 
impulsecreator.hu

vajas wrote:

igen, megprobalt, aztan elofordult 1-2 olyan extrem helyzet is, mikor csak par tucat ember gyult ossze ezeken a bulikon

te vasarra vinned a borodet sokadjara is ennek tudataban?
mert ha igen, akkor menj el egy agyturkaszhoz, vagy oszd meg velem, hogy honnan van vegtelen sok penzed :>

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:04, 30-11-2008 
original nuttah

nem akarok állástfoglalni a témában, viszont én sem értem hogy miért kell leugatni akinek nem tetszik a lineup, mindenkinek nem tetszhet, majd elmennek máshova bulizni...
Az hogy most erre pörögnek az emberek arról meg ismét nem blz tehet, ez van vagy megbarátkozol vele vagy otthon maradsz...
:roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:50, 30-11-2008 
droid

L.A.S. wrote:

Akkor ezentúl a blz rendezhetne discoshit partykat is, mert mostanában arra van a legnagyobb _igény_.

(nem)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 348 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]