i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:48, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 528 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:52, 25-02-2007 
droid

mindstorm wrote:
voodoo people ment kb 3-szor

Én 2-szer hallottam, lehet lemaradtam egyikről, de az a 2 elég szépen át volt mixelve , főleg Maldinié teljesen másképp hangzott, mivel nem tudom hány számmal szólt együtt... Szerintem így abszolút nem volt gáz, bár már én is unom sokszor...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:33, 25-02-2007 
ujonc

Sorry, hogy most írok véleményt, de csak nemrég aktiválták a userem.

Hát-hát, én kevésbé élveztem a partyt, mint amennyire szerettem volna... Rengeteg gondom volt, mind a helyszínnel, a hangosítással, a pultosokkal és a tömeggel. Na menjünk sorjában.

EVENTSHALL. Másodjára voltam ott. Nagyon f@sza helyen van, hozzám közel :P De kb. ennyi a pozitívum. Na meg a minden négyzetméterre jutó 1 bizonsági őr :D

Belépve negyed 11-kor STATIK nyomja már a zenét. Kb. sehol senki, el lehetett veszni a helységben, akkora. :shock: "Hosszú" megfigyelő-tapasztalat eredménye, hogy a zenét a buli folyamán folyamatosan hangosítják. Sajnos számomra túlságosan is érezhetően. Nah, de ekkor még csak a monitor hangfalak szóltak egyenesen STATIK arcába:) Néha-néha megjelent a hangember és b@sztatott valamit a mixeren. Ilyenkor STATIKnak abba kellett hagynia a mixelést, és tétlenül nézni mit nyomogat a csávó:) Látszott rajta, hogy már rakná a következő lemezt, mert mindjárt vége a számnak, de még nem fér oda :)
Aztán nagy hangerő változás. Bekapcsolták a nagy hangfalakat 11 tájékán. De még azt se teljesen, mert egyenlőre még csak a jobb oldali szólt. Gondoltam idővel majd benyomják a balt is, biztos szép fokozatosan mindent. Tévedtem. Illetve csak abban, hogy majd belátható időn belül adják rá a kakaót másikra is:) De már ez a fél hangfal is gatyaszár remegtető hangot adott ki magából :wink:

Szóval, aki úgy gondolta, hogy középre állva a legjobb az audio/vizuális élmény, az erősen tévedett, legalábbis az audioban biztos és hajnali fél 3-ig tuti, ugyanis ekkor kapcsolt SP:MC, és szólt a hangembernek, hogy a fölötte lévő hangfal mintha NEM SZÓLNA(:!: :!: :!:). Hangemberünk kiáll, meghallgatja a meghallgathatatlant, fejéhez kap, aztán elrohan. :ah: Nem gondoltam volna, hogy pont az MC lesz az, aki észreveszi, hogy csak fél teljesítményen van a hangrendszer, pedig azthittem full süket. De mostmár tudom, hogy akkor legalább ketten voltunk, akik észlelték, hogy csak a jobb oldali hangfalak szóltak elől-hátul. :)
Tehát aki eddig középen nyomta, az valszeg mostanra a jobb fülére hall rosszabbúl :wink:
Egyébként aki hosszú távon bírja azt a hangerőt, ami ott volt, annak vagy eldugult a füle a fülzsírtól, vagy már úgyis mind1 a hallásának :) Normális ember ilyet nehezen bír ki következmények nélkül. (Aztán ezek kinek vállalhatóak, kinek nem...)
Szerintem kegyetlen volt a hangerő, szó szerint. És itt most a magas hangokra gondolok, a mélyet kb. újraélesztésre lehetett volna használni. Szóval a magas volt az ami nagyon bántó volt. És mintha hallottam volna némi recsegést is, ami szintén zavaró volt. Lehet csak az én füleim ilyen érzékenyek, de nehezen bírtam.
Én a füldugóra eszküszök. Hogyha már egy idő után bánt a hangerő, akkor beteszem. Ciki, nem ciki, de buli után legalább hallok is. És semmilyen hátrányban nem részesülök a zenéből. Mókás pl. az, amikor a tőlem 1m-re lévő csaj üvölt valamit a pasija a fülébe, de az csak rázza a fejét, hogy nem érti, én pedig tisztán és érthetően hallottam mit mondott :) Egy jó füldugó csodákra képes :wink:
Tényleg, mikor jön az divatba, hogy buli után jól halljunk? Meg úgy egyáltalán...

Más.
Najó, akkor igyunk valamit, gondoltam éjfél tájban. "Szia, egy 3/2-es VBK-t kérek szépen." "Bocsi, az nincs." -Miva'??? :evil: :evil: :evil: Hát ezt nem hiszem el. Mást sajnos nem igazán tudok legurítani a torkomon (a rövideken és koktélokon kívül), úgyhogy ez eléggé felb@szta az agyam. Üvöltöztem volna szívesen egy sort minden egyes pultossal, de asszem inkább csak a hangszálaim látták volna kárát, ők pedig a felét sem értették/hallották volna (nagyon jól kellett időzíteni a rendeléseket, hogy megértsék, pl. mikor valamilyen szünet volt a zenében, különben esélytelen).
Talán itt már a hangulatom is megpecsételődött. Ittam végül egy Cuba Librét 1400-ért. Egy üveg Törley pezsgő 2300 volt. A 0,33-as üveges Gösser sör pedig öccá'.

Aztán nos, ez nem 18+as buli volt??? Mi a rákot kerestek bent 15-16 éves csitrik és pasijaik, akik aztán végig összenőve közlekedtek és táncoltak az egész HALL-ban kézenfogva.

Szarul lehetett haladni a helység egyik végéből a másikba, mert a terem közepén a szélről benyúló bárpult egy szűk keresztmetszetett képzett a tömegnek, és ott nyomorgott össze mindenki.

Volt egy barom, aki az emeletről a félig teli (félig üres?) sörös műanyag pohárját dobta be a lent tomboló közönségbe. Nem lettem volna annak a helyében, aki a nyakába kapta.

Aztán kicsit lehangoló volt, mikor már az emberek éjfél tájban a fehér kanapékon horpasztottak. 4 óra felé pedig csak ilyenekkel volt tele minden pihenő. (Azért fehérek, mert hogyha lehányják őket, akkor könnyen ki lehessen hippózni?)

Ja aztán igen, menekülési lehetőség a helyből nincsen. Nincs olyan, hogy akkor most kimennék levegőzni. Ha egyszer bementél, akkor már bent is maradsz. Ha kimész, fizethetsz újból, hogy visszamehess. Azért ez nem jó móka...

Talán, ha jobban bebaszok, akkor jobban éreztem volna magam. Na de nehogymár, hogy csak a pia tudna segíteni, attól még ezek a gondok ugyan úgy meglettek volna, max csak nem tudtam volna őket fejben tartani :D
És akkor ebből kiindulva aki pedig nagyon bebaszott, az biztos nagyon jól érezte magát, de akkor ennyi erővel mehetett volna akárhova.

Születésnapi hangulatnak pedig nyomát sem láttam.

De azért természetesen voltak pillanatok, amik tetszettek: STATIK vs. CHRIS.SU amit most úgy kiemelnék.

Az első HÉV-vel hazahúztam. THX azért mindent.

U.i.: PIROS FELSŐS CSAJ! Én asszem láttalak, és tetszettél :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:42, 25-02-2007 
droid

"a mélyet kb. újraélesztésre lehetett volna használni"

xDDDDD

ez jo.

hat a tobbihez hozzaszolni csak annyit tudok ,h sajnos ilyen egy party...nem lehet minden tokeletes.

remelem therapy-n bar hol is lesz ki-be lehet majd maszkalni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:16, 25-02-2007 

nox1 wrote:

Aztán nos, ez nem 18+as buli volt??? Mi a rákot kerestek bent 15-16 éves csitrik és pasijaik, akik aztán végig összenőve közlekedtek és táncoltak az egész HALL-ban kézenfogva.
:P

hátha kicsit megnyugszol: nem 18+ volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:10, 25-02-2007 
souljah

nox1 wrote:
ttam végül egy Cuba Librét 1400-ért. Egy üveg Törley pezsgő 2300 volt. A 0,33-as üveges Gösser sör pedig öccá'.

az arakkal nem ertem mi a bajod..sor kb mindenhol annyiba kerul ,libre meg talan 1-2szazzal olcsobb mashol..es ahhoz kepest h studiorol van szo nem is volt draga

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:20, 25-02-2007 
original nuttah

senorita zes wrote:
nox1 wrote:
ttam végül egy Cuba Librét 1400-ért. Egy üveg Törley pezsgő 2300 volt. A 0,33-as üveges Gösser sör pedig öccá'.

sor kb mindenhol annyiba kerul

lehet annyiba kerül de fél lityót kapsz érte

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:21, 25-02-2007 
piper

nox1 wrote:
U.i.: PIROS FELSŐS CSAJ! Én asszem láttalak, és tetszettél :P

ebből szerelem lesz ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:28, 25-02-2007 
souljah

Marquez4 wrote:
senorita zes wrote:
nox1 wrote:

sor kb mindenhol annyiba kerul

lehet annyiba kerül de fél lityót kapsz érte

nem tudom te milyen helyekre gondolsz, de pl olofban es merlinben kb annyi egy .33as..
en igazabol orultem h csak annyi egy libre es nem tobb..
ne legyen mar mindig ez a legnagyobb para

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:20, 26-02-2007 
droid

nekem úgy rémlik, mintha féllitereset kaptam volna 500-ért :shock: de egyébk én a koktélom árából alkudtam,és megkaptam 1000ért 1 ari csajszitól :lol:
de osztom rez véleményét, ne legyen már ez a legnagyobb para, a buli tök jól sikerült (szerintem)... :wink:

+ A pultosokra max 4másodpercet vártam MINDIG és kiszolgáltak, tök arik voltak, a hangosítástól majd megsüketültem,stb stb.nekem semmi bajom nem volt a hellyel, eddig ezzel a hellyel vagyok a legelégedettebb, ahova dnb partyt szerveztek.

Amugy akinek a ruhatárral volt gondja, az nem volt ott 2-3éve szilveszterkor naphallban BSE, Storm és Lee-n(ha jól emléxem), amikor reggel 9ig guberásztuk kabátokat( 1 pulcsim azóta sincs meg, szürke, kötött killah babe, ha vki megtalálta...az volt a kedvenc pulcsim..)

Akinek a hangosítással volt gondja, az nem volt ott Dunaharasztiban a campingben Fiercen 1,5éve, amikor kb3-4től semmi hang nem volt csendháborítás miatt...és még sorolhatnám..de sztem nem kell... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:28, 26-02-2007 
souljah

SzuperBociii wrote:
Amugy akinek a ruhatárral volt gondja, az nem volt ott 2-3éve szilveszterkor

Akinek a hangosítással volt gondja, az nem volt ott Dunaharasztiban

:lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:17, 26-02-2007 
droid

""""""""""""És akkor ebből kiindulva aki pedig nagyon bebaszott, az biztos nagyon jól érezte magát, de akkor ennyi erővel mehetett volna akárhova.

Születésnapi hangulatnak pedig nyomát sem láttam."""""""

.........hát szerintem épp az a születésnapi hangulat, ami itt volt, az 5-6 évvel ezelőtti feltett lemezek a sok régi ismerős stb ... stb..
szerintem , aki már kicsit régebb óta ismeri a magyar party kultúrát, annak kész csoda, fejlődés, ami egészen a STUDIO ig vezetett az elmúlt 8 évben.
Annak idején a Daróci 1-3, party túra sorozatban ha jól emlékszem 1 budi volt, egy kézmosvóval!! beton/mészpor szarrá ment gyárépület bárpult meg egy kempingasztalon...
... complex detto, bár akkor mondjuk 2001 ben az volt A Megahely!! aki ott volt PL future cut 2001 NYE VAGY andy c első fellépésén....az se volt gyenge
szerintem az Events Hall atom jó hely, és szarrágás a sok kifogás!!!

a hang, meg a fülkárosodást meg ki nem szarja le? azér megy az ember oda ,hogy az üvöltő zenében feloldódjon és időtlen extázisban közösségi élmény éljen át, ki mesterséges segítséggel ki nem...ki füldugóval, ki nem.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:20, 27-02-2007 
ujonc

A mély kegyetlen volt :) ahogy Nox is mondta gatyaremegös, ujraélesztös :)

Hát a sör 500ért, igaz 3 deci, ittam már 700ért is de az legalább 5 dl volt :)

Mondjuk kulturált hely ez a Studio, csak sokan ugy vannak hogy nagy progi hely , és akkor dnb megy :) Mondjuk a hangtechnikus csokának egy kalappal, amit azota is kaphatott :)
Sebaj, Március 17. Therapy Session :)

"Baze , ez zúz!"
"Ne légy majom."

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:48, 27-02-2007 
droid

BassDrive wrote:
SzuperBociii wrote:
Amugy akinek a ruhatárral volt gondja, az nem volt ott 2-3éve szilveszterkor

Akinek a hangosítással volt gondja, az nem volt ott Dunaharasztiban

:lol: :lol:

Tán te jókedvvel mentél haza ezekről a bulikról?! mert én a legkevésbé sem :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:46, 27-02-2007 
ujonc

SIET wrote:
mindstorm wrote:
ez 1 ritka szar party volt.szülinapnak is gyenge....voodoo people ment kb 3-szor meg az eminemes szám sem oda illő volt.

...meg kicsit sokat flesheltél attól amit dobtál 8)

nem dobtam eleget mert még attól is elment a kedvem főleg friction setjétől. Amúgy szeretem a durva mélyet de amikor már nem lehet hallani tőle sem a közepet sem a magast nem hiszem hogy élvezhető a zenei összhatás.........

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:17, 27-02-2007 
Torespont Radio

mi volt a gond friction szettjevel?

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:26, 27-02-2007 
impulsecreator.hu

nem csavart meg/baszott oda elegge

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:38, 27-02-2007 
ujonc

m wrote:

Ja :) Bad companyre valahogy jobban daráltam :) Igaz ez volt kb 4. partym :) szoval :)

"Baze , ez zúz!"
"Ne légy majom."

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:34, 28-02-2007 
original nuttah

Nagy_Matessz wrote:
m wrote:

Ja :) Bad companyre valahogy jobban daráltam :) Igaz ez volt kb 4. partym :) szoval :)

szerintem megkaptuk a válszt :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:40, 28-02-2007 
kisfröccs

mindstorm wrote:
SIET wrote:
mindstorm wrote:
ez 1 ritka szar party volt.szülinapnak is gyenge....voodoo people ment kb 3-szor meg az eminemes szám sem oda illő volt.

...meg kicsit sokat flesheltél attól amit dobtál 8)

nem dobtam eleget mert még attól is elment a kedvem főleg friction setjétől. Amúgy szeretem a durva mélyet de amikor már nem lehet hallani tőle sem a közepet sem a magast nem hiszem hogy élvezhető a zenei összhatás.........

mennyi az eleg?

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:12, 05-03-2007 
piper

képek kis mennyiségben

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 528 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]