milly..and bass wrote:
iszonyú jó kis party volt.minden fellépőnek grat.az emberek is normálisak voltak csak ez a rohadt meleg lelassított..

szal..igazábol sajnálom hogy bezár k2.sokan azzal jönnek hogy -"trágya a hely,kicsi,büdös,meleg és a biztik is parasztok de azért szerintem legalább a miénk volt.rengeteg k2-s party áll a hátunk mögött és bár sokszor majd beszartam a melegtöl,elcsusztam mert vizes lett a parketta meg szakadtam a rodhadó falakon,de nagyon nagyon sok jó emlékem is van.ez az uj club..ez a diesel..hááááát...nemtom mien lesz majd.merthát az tökre okés hogy jujj de szupi jó kis hangzás lesz meg tök csilli villi de nekem jobban bejön a rodhadó k2.ez kb..szerintem olyan,mint amikor megkérdezem az ismiktöl h studio(magyar therapy)vagy egy hangár(bécs).szinte mindenki a hangárra szavaz.mert az olyan kis ratyi..nah mindegy.az meg a másik h nemhiszem h tul nagy szeretettel fogadnak majd az eddigi "lakók".mert ugye hát mi is kilettünk h meleg bár lesz k2.nah..ezzel ők is igy vannak.meg a környék is fincsi.nah mindegy.remélem mindenki sok zseeer party elé néz és hogy beválik majd a csilli villi club diesel..

Elég rosszul vagy informálva:
- A K2 nem zár be
- A K2 1300 négyzetméter, tehát kicsinek nem mondható
- Ugyanolyan partyk lesznek, mint eddig voltak
- A DIESEL Club azért nyílik, mert volt egy lehetőségünk és
kihasználtuk. Itt a tánctér háromszor akkora, mint a K2-ben,
tehát ott lesznek a nagyobb partyk, hogy kényelmesen elférjetek.