Juhospapa wrote:
--Disztroj-- wrote:
Juhospapa wrote:
Szóval nekem gyanús, hogy kiadták nekik, hogy akiből lehet szedjék/verjék ki a pénzt.
Ne túlozz, szerinted a Gerendainak a haverod, meg a ennek a csajnak a pénzére van szüksége? Ugyanmár
Nem, továbbá a többi látogató pénzére sincs szüksége gondolom. (Attól, hogy eddig ennyi esetről hallottunk, nem biztos hogy ennyi volt) Akkor szerinted csak saját szórakoztatásuk céljából kényszerítik jegyvásárlásra a távozókat az inkalosok? Gondolom akkor is nevetnél, ha hazafelé téged állna körül 4 szekrény, hogy csengess vagy "péppéverünk"
A mosoly a postom végén nem a barátod esetére értendő, csak azt jelzi, hogy viccesnek találom, hogy azt képzeled, Gerendai az asztalra csapott és kijelentette az inkalosoknak: "szopassatok szénné minden lógóst/nem lógóst aki benn van, és vetessetek velük napijegyet bármi áron"
Az inkal a tahók hadserege, szal az egy aranyos magánakciójuk volt, amit a haverod ellen követtek el...sztem azt várták hogy ne legyen pénze és akkor szépen meg is tudják verni
Quote:
Nem, továbbá a többi látogató pénzére sincs szüksége gondolom.
Sejtettem hogy ezt hozod ki a dologból, de akkor sem hinném, hogy ilyen esetekből annyi lenne, hogy a szervezők ezért az általad említett intézkedéseket eszközölnék. Ez nem olyan jövedelmező, hogy ezért megérje lejáratni magukat.
Többet nyernek, ha visszatér az az ember jövőre akár több napra...és mellesleg keresnek azok eleget a 7végi teltházzal, meg a 20 másik fesztivállal