°Piece° wrote:
sleyah wrote:
°Piece° wrote:
Hát nemakarok lehúzkodó kritikát írni,deee...
Én meglepődtem sokmindenen,pl emcé minek kellett?Nemkevésszer volt az az érzésem hogy jaj ember fogd már be...
A másik,hogy olyan hamar semmi előkészítés nélkül elkezdtetek csapatni,hogy igazából semmi hangulata nem volt az egésznek(és akkor már a dobhártyakiller hangerőt meg a folyamatos mixelési hibákat nem is akarom megemlíteni

)mindenezek mellett nem volt rossz,de én azért jobban vártam
azt láttam hogy ti azért jólérzitek magatokat

na peace
most jo volt vagy nem volt jo ennyi kritika mellett?

vagy nem volt rossz de jo se volt kierti en nem
Hát első party a nyári idő óta,meg néhány olyan zene ami tényleg ütött,de összeségében nemigazán(és ez nem csak az én véleményem volt)
3kor már senki nem volt
hadd reagaljak par dologra:
a vendegekkel kapcsolatban felelosseget soha nem tudunk vallani, ok hoztak a sajat MC-t, valoban nem volt tul jo, ez van, majd legkozelebb nem lesz; az hogy mixelesi hibak voltak a szettjukbe, pedig szinten olyan dolog, hogy az vesse rajuk (vagy rank) az elso kovet, akinek nem csuszik be olykor egy hiba
masodik bulink volt a helyen, meg voltunk elegedve, nemsokara feltoltom a kepeket, mindenki dontse el az alapjan, hogy milyen volt a hangulat
nagyon sajnalom, hogy neked es a "ez nem csak az én véleményem" embereknek nem tetszett, mi igyekeztunk 100%-ot kihozni a lehetosegekbol, am azt azert gondolom Te is tudod, hogy videki kisvarosokban korantsem olyan konnyu szervezni, masak az aranyok
en nagyon orultem a par mareknyi lelkes embernek, es ok is nekunk, mas nekem nem szamit