csibehussy wrote:
ez az egész topik nevetséges. szerintem ne szervezzetek kedves szervezők, bulit, mert mielött megszületik az ötlet, elriasztjátok az embereket a primitív stílusotokkal. na akkor most ki a kakas a szemétdombon?
igazad van, de a primitívkedést nem mi (én) kezdtük el!
A szórólapról pedig: érdekes módon európa más városaiban nem kötnek bele a minimalista szórólapokba, nem csinálnak kivagyi kérdést a szórólap dizájnolásból, nem versenyeznek hogy ki tud trendibb, vagy éppen high-tech-ebb szórólapot vagy dizájnt kitalálni. Valszínüleg ez azért van mert máshol nem a majd én megmondom hogy hogy kell hozzáállás van, hanem a tartalom iránti érdeklődés, ill. eljutott az agyukig hogy nem a szórólap teszi a bulit. Én pl. nem értem hogy miért kell a mainstreemes rtl klubos csicsomát is megszégyenítő csillivilli szirszar szórólapokat készíteni underground rendezvényekhez!?, és magam részéről hányok is már az egésztől.
Egyébként temérdek ember jelezte személyesen külön megjegyezve hogy a szórólap milyen kurva jó, pont a minimalizmust kiemelve.
És a végén hozzátenném, hogy nem azért néz így ki mert ilyen béna a grafikus, hanem azért mert nekünk így tetszik! Ha nem tetszik azt is lehet jelezni, de addig ne várja el tőlem senki hogy szépen beszéljek vele, amíg ilyen ordenáréan undorító stílusban kritizálják a munkánkat, befektetett energriánkat, pénzünket, melyet ráadásul csupán a buli kedvéért tettünk. Bárki utána számolhat hogy ez a buli pont kurvára nem a pénztárca tömésről szól, örülünk ha 0-ra kijön, de ha véletlenül marad nekünk belőle pár forint, az fáj valakinek is???