.bergi wrote:
na ha mar a muveszurak ien egyertelmuen utalgatnak akkor hajra
egyedb nem tudom hol jart amikor ezt megcsinalta, vannak neki merfoldekkel atgondoltabb munkai. Valszeg erzi h egy bizonyos szinvonal fole itt nem kell mennie. Ocsinek igaza van a wim crouwelt idezo fontokkal de sztem az egy homogen feluleteten nem ennyi szinnel kombinalva, minimal kornyezetben kontrasztosan tud jol mutatni.
A hatoldal olvashatosaga kinek kinek a szemere van bizva azt erzem h vegre elfogadtak a frontot osszegyurom a hatuljat is gyorsan. [ ez altalaban igy megy ]
A masodik mint tusrajz tenyleg oke a nyakan sztem szep az arnyekolas de a rajz dinamikaja nekem nincs harmoniaban ezzel a froccsenessel. Ha mar froccsen akkor a mozdulat lehetett volna kicsit eroteljesebb.
A vonalvezetest erzem de nekem nagy az u"r. Vagy suritettem volna [ nagyobb betuk szinesebb a flekk nagyobb akarmi ] vagy minimalizaltam volna ha mar a tusrajzon jol kijon a monochrome es a minimalis szinek finom hasznalata. igy a ketto kozott nekem olyan mintha nem sikerult volna idore bejezni.
A hatoldalon ha froccsentett oda egyet a grafikus akkor a teglalap alapot sztem illo lenne eltuntetni ill elkenegetni a szeleit.
szorszalhasogatosdi ugyan de ezt keszitoknek valoban epito jelleggel igyekeztem mondani.
A legkozelebbi bulira viszont javaslom hogy inoksz fotoibol pici keszitsen egy harmadik szorot is mert bulinkent a ketto kurva keves majd bergi pedig ta'rja a nagykozonseg ele. Egyertelmu lesz legalabb a nyertes.