pici wrote:
fatilla wrote:
seiand wrote:
sikerült jó helyet találni elől ahol nem volt annyira vészes...jó volt zeneileg nagyon szerintem.viszont merlin kicsi egy bonobo bulihoz...
szerintem nem kicsi amennyiben a megfelelő embermennyiség kerül bebocsájtásra...amúgy a tegnapi szervezés valami botrányosra sikeredett..annak ellenére hogy karszalaggal azaz kifizetett belépőkkel rendelkeztünk nem akartak beengedni mondván hogy megtelt a hely....mások is hasonló cipőben jártak így hamar ordítozásba fulladt a biztonsági őrrel való kommunikáció,aminek eredményképpen rögvest bebocsátást nyertünk..zeneileg valami közepeset kaptam,amire számítottam...
az embermennyiség egyszerűen sok volt...nem értem miért nem lehet kevesebb jegyet eladni annak érdekében hogy mindenki jól érezze magát?????
Mert mindíg a pénz beszél...
Mindig rövid i. Olyannyira a pénz beszél, hogy a közeljövőben nem sűrűn lesz BTJ mert nem tudom/akarom finanszírozni. Ha a Bonobora ennyien kiváncsiak, de egy James Pantsről nem hiszi el a Bp-i közönség, hogy kurvajó és annyira aktuális h leviszi a fejed, nincs is sok motivációm bulikat szervezni.
A tegnapiról: bent teljesen normális embermennyiség volt, magam is közlekedtem eleget, de mások is ezt mondták.
az a pár ügyeskedő szerencsétlen pedig, aki azt gondolta, ha ő bejut és vesz még 9 jegyet a sorban 100 méterre álló haverjainak, az valamit elrontott. az vehet jegyet aki bent van. aki nincs bent, és valószínű, hogy nem is jut be a hely fizikai kotrlátai miatt, annak hiába veszel jegyet, mert úgysem fog bejutni. aki ezt nem érti meg, az megérdemli, h kifizessen magának 10 jegyet a bejutáshoz.
ezt aznap du. írtam:
Quote:
sajna nem tudsz másoknak jegyet venni, mert karszalag van amit fel is raknak nyomban. korai érkezés.
fatilla: hadd gratuláljak.