i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:33, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1819 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 91  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10:01, 30-05-2003 
ujonc

http://www.hegyaljafestival.hu/program_multicafe.htm

nem akarok senkit paráztatni, de pár nappal ezelőtt még drs & seta volt a programban, ma meg már resident dj micra. most akkor mi van???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:27, 30-05-2003 
based on bass

Remélem csak durva szajtóhibáról van szó!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:03, 30-05-2003 
6. sebesség

ja, én is így láttam...Márk??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:48, 30-05-2003 

nos lehet hogy gyuri holnap nem tud jönni... szólt hogy szarul van, lehet hogy le fog betegedni. :(
én most másztam ki a megfázásból, 100% hogy megyek. (fél 10 körül érek szegedre)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:03, 31-05-2003 
son of nitrous

a Bosziszigeten mi varhato vki tudja?
help!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:37, 31-05-2003 
metalhead

Gzs ha az ami tavaly akkor az nagyon jo lesz :DD remelem ismet reszem lesz benne :DDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:29, 31-05-2003 
based on bass

- Gyuri gyógyuljon meg, mer az jó mindenkinek!
- A Bosziszigeten úgy tudom Fraser és tsai fognak muzsikálni úgy vélem trance- es dolgok felé orientálódva. Mi is tervezünk a tavalyihoz hasonló megmozdulást és arról Noel tuti, hogy tudni fog ;]
- Ma este aki jót akar az jöjjön a Nirvanába! ( remélhetőleg ) Speedy - Saliva - Coffy az <a href="http://www.globalnet2000.hu/endeffect">ENDEFFECT </a> keretében.
- És végül a Palotai.hu forrása szerint: 07/11 Szeged@<b>Tiszagyöngye</b>!!! Hová jut a világ....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:33, 31-05-2003 
metalhead

spawney :DDDDDD
remelem nem melozom akkor es hetvegen lesz :DDD
hozzank ma jon palotai
szeretem szeretem de mar ..... aaaaaaaaaghh :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:46, 31-05-2003 
ujonc

Kellemes napot mindenkinek, remélem este minél többen jönnek punnyadni egy jót...hálózsákot hozzatok, nekünk a tavalyi cöxponfeszten nagyon jól jött...:) no meg a kedvenc maciját se hagyja otthon senki...Sada is hozza az övét, igaz, már kicsit lepukkant és a hasa is lyukas:) csacsi öreg medve. No de most már elég a beszédből...N-defekt rulez, see ya there!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:22, 31-05-2003 
ujonc

Palotai:

06/06 Szeged, JATE Klub
06/14 Szeged, Sörfesztivál / w/ Paradox + DJ Trax
07/11 Szeged, Tiszagyöngye

Ennek mi értelme van? Kinek jó ez és miért, stb? :/

Herbie, háperszehogy see ya there! ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:39, 31-05-2003 
ujonc

Ide jutottunk...ennyi maradt meg az emberekben, az egész zenei irányzatból; elég szomorú.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:54, 31-05-2003 
metalhead

Sracok ha ez megnyugtat benneteket, nallunk a mai nap van palotai ebben a felevben mar sokadjara.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:16, 01-06-2003 
6. sebesség

hi!
szerintem nem ilyen gázos a helyzet, rajuk (c és p) úgy kell gondolni, mint a partykultúra nagyköveteire. Ha nem esik pont az ő dátumaikra egy másik buli igenis többen elmennek oda is (főleg a nem sokat próbált partyarcok=fiatalok), mert megtetszett nekik a dolog.
A másik: a partykult. nem arról szól (sztem), mint a disco, h minden számot ismersz a rádióból és ordítod a refrént a többi f-szal. De hogyan orientálódjon egy kevésbé informált ember, aki igazán nem is ért ehhez, nem tud dönteni? Nyilván arcra, hangulatra megy, így p és c jó, mert ismeri a nevüket, és a bulijaikon ált. igen sokan vannak, és meg vannak őrülve.
Ez elvisz egy másik problémához, ami sztem inkább oka ennek a jelenségnek: magyar ember tömegben szeret bulizni, ez győzi meg, h ez tényleg k jó.
És persze több ember, több potenciális szexpartner.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:29, 01-06-2003 
6. sebesség

(még nem íram olyan sokat, mint Noel folytatom:)

A c és p eset főleg a dj-knek frusztráló
(sztori: dj Crimson/F Dávid, szfvárról, a hatseb tiszteletbeli tagja/ is meghívta p-t a helyre, ahhol rezidens, ő játszott p előtt, az emberek gyülekeznek, de leginkább várakozni látszanak..., és mikor még Dávid utsó lemeze szól, DE az óriási p odaáll mellé, az emberek megvadulnak és extázisba esve ugrálnak egész addig, míg el nem hagyja a pultot)
asszem így kontrasztos igazán, h valóban ugyanazokat a számokat játsszuk, nem rosszabbul,mint ők és mégis...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:16, 01-06-2003 
metalhead

drs

en sem mondtam hogy azok az emberek akik a zeneert mennek oda=a discos arcokkal.
de.
1. en nem azert megyek partyra hogy nekapjak levegot izzadsagszagot erezzek mindenhonnan.
2.leginkabb a zene miatt megyek le kivancsi vagyok egy-egy dj-szetjere es ez lehet nagy nev , vagy kevesbe ismert.
3. herotom van amint mar irtam a divatemberekbol, ugyanis divatta valt lemenni p es c-re.
Na kb ennyit fuznek meg hozza. De amugy en szeretem a szegedi bulikat :) kulonosen ha csaladias a hangulat. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:26, 01-06-2003 
metalhead

most az a problrm, hogy soxor jon, vagy a helyszinek?

en orulok, hogy legalabb van valami porges...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:33, 01-06-2003 
tactile

Les nem ertem mi a problema te is tudod h mr Palotai az aki tenyleg sok embert kepes 1 rendezvenyre elcsalni miatta mennek el kurva sokan, ezer van oly sokszor.

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:50, 01-06-2003 
metalhead

Luca

en nem akarok beleszolni, mert nem vagyok szegedi, de ez nem csak errol szol mar bocsi.
auz az igazsag hogy megsem probalnak mast hivni, mert tudjak hogy lehet abba nem lenne penz, az teny hogy palotai sok embert megmozgat, de konyorgom egymas utan ennyiszer? en sem azt mondom hogy rossz, csak ez mar rohattul nem arrol szol aminek szolnia kene, ez mar arrol szol hogy a sok szetbombazott arci kislany es kisfiu, csak erre tud beindulni es ezert mennek el a buliba, vagy palotai vagy cadik.itt most a videki varosokrol beszelek. nekik mindig is nagyobb hangsulyt fektettek mint masoknak. az a mokas hogy divatlett mar palotaira menni vagy cadikra. es mielott esetlegesen leoltanal hogy en ezt rosszul latom, nem nem latom rosszul ugyanis en is mint szervezo vagyok jelen mas varosban, es latom hogy mi megy. egerben ugyanaz a helyzet mint szegeden , mintha egy tukrot raknank egymas ele. beleesetek a szegediek is abba a csapdaba hogy nem hivnak a nagy szervezok mast mert nem abban van a penz. es a sok kislany es kisfiu amint mar irtam nem is hajlando lemenni ha nem ok vannak. (tisztelet a kivetelnek.) felreertes vegett en nem bantom palotai zsoltot sem cadikot, hiszen en nagyon szeretem oket, de amikor minden honapban ugyanezt latom egerben akkor elgondolkodom azon hogy ennek az egesz nek mi az ertelme.
hangsulyozom nem sertesnek szantam semmit, en csupan megprobaltam azt a helyzetet tukrozni a szegedi topicba ami egerben szinten megy/ment.

spawney amugy lehet hogy lemegyek sorfesztre ugy nez ki penzem is lesz bar remelem nem melozok akkor :) es majd ha lemegyek lunatic-ot elkapom es halalra itatom sorrel hogy nem tudjon alkotni vagy jo masfel ket hobnapig :PPPP

bye

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:01, 01-06-2003 
tactile

noel > videken ez megy es ezt nem lehet megvaltoztatni..meg sem probalnak mast elhivni mert tudjak h nem lenne jo nekik
ennyi
igen palotai sok embert megmozgat meg ennyiszer is siman
nem foglak leoltalni mert tudom h szervezel te is ;

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:16, 01-06-2003 
metalhead

jo de neked ez nem monoton egy kicsit???
ennek nem errol kene szolnia.
miert nem hivjak pl_negrot?
bladerunnac csapatot?
airbag-et tobbszor?
jailhouse-t (midlow/erka)?
titanosokat?
chi-seket?
vagy mas varosbele tehetseges embereket.
azert mert ez nekik nem hozna tobb penzt, mar raallitottak a kozonseget egyre es nem is fogjak leszoktatni oket errol, az a nagy helyzet. es akkor hangsulyozom a sok divat embert aki csak erre tud porogni. lsd_eger
bladerunnaz jatszik. vannak szepszammal, de ha tilos palotai vagy cadik tomeg van es nemazert mert ok jobban kevernek vagy mert jobbakat jatszanak. sot... hanem mert a sok sznob dibvatembereke ere izgul. es ilyenkor terek vissza arra hogy ennek igy mi az ertelme. tudod nekem egerben mar herotom van a sok iylen embertol aki folyatja nyalat es izgul jobbra-balra es magyaraz nekem olyan sotet es huyle dolgokat hogy inkabb lelonem magam csak ne kene meghallgassam. ugral az ujj adidas melegitojebe meg cipojebe es uvolti hogy "istenkiraly". de ha nem ok vannak, akkor le se tolja a fejet inkabb egy honapig. erre adj nekem valaszt. es tudomasom szerint legutobb hasonlo volt pl a jate-ban is.(legutobb majdnem egy eve, bar lehet nincs annyi.) de ugy latom nem valtozott a helyzet nallatoksem ugy ahogy nallunk sem.
na mindegy en csakazert mereszeltem beirni, mert nekem ez mar nem jon be es szerintem jopar mas embernek sem, de mi kis halak vagyunk egy hatalmas oceanban, amit capak uralnak :))))) nemtehetunk semmit. hacsak.... nem azt hogy elvonatkoztatunk mindentol es a zene kedveert megyunk le nem azert mert ki jatszik. ennek errol kene szolnia szerintem. na mindegy. :) csao
fagylalteves on forum_off

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1819 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 91  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]