i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 07:12, 06-06-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2013. 03. 23. - Dub Systems - R33
PostPosted: 08:38, 23-02-2013 
droid

Image

Elektronikus zenei liveactek Közép-Európából, a dubtechnotól a dubstepig. Mindezt a Dub Phase Sound System teszi majd hallhatóvá és érezhetővé egy kellően tág akusztikai térben, megalkuvások nélkül. A hazai dubtechno szcéna megkerülhetetlen, külföldi kiadóknál is bizonyított producerei élőben szólalnak meg: Aura Fresh, Krisz Deak és Zoltan Solomon a techno pólusai felől jutnak vissza a dubhoz. Cseh vendégünk a perkusszív dubstep és technoid juke producer Side9000. Élvezetesen lüktető monotóniát és igazi dub szirénák hangjai közt felcsendülő atmoszférákat várhatunk.

A Creativeselector.hu kickstarter kampányból sikeresen előfinanszírozott rendezvény házigazdája Banyek lesz, aki bővített hangszerparkkal készül az eseményre: A 60 kilónyi analóg audio arzenál most először szólal meg élőben ekkora erejű sound systemen, dubtechno és dubstep improvizációkkal. A méltó vizuális aláfestésről és környezetről micro.D és a Kiégő Izzók gondoskodnak majd!

be: 500 Ft // (donoroknak ingyenes)
facebook event

Last edited by banyek on 11:28, 02-03-2013, edited 3 times in total.

Profile  

Post subject: Re: 2013. 03. 23. - Dub Systems - R33
PostPosted: 14:06, 24-02-2013 
droid

Cseh vendégünk, Side9000. Perkusszív.

Profile  

PostPosted: 09:32, 27-02-2013 
droid

Aura Fresh kolléga. Öreg dubtechno motoros először ekkora sound systemen.

Profile  

PostPosted: 13:18, 03-03-2013 
droid

aki adományozott, az fotóprintekkel is gazdagabb lesz az esemény után :banana:
(kép)

Profile  

PostPosted: 14:08, 03-03-2013 
droid

Krisz Deak & Zoltan Solomon - klasszikus dub setup digitális eszközökkel.

Image

Profile  

PostPosted: 15:22, 04-03-2013 
droid

A rendezvény hangját a folyamatosan bővülő DUB PHASE SOUND SYSTEM adja.
Háromutas hangrendszer, 4 db. superscooperrel (bass), 2 db. dupla hornnal ("kick"), és 2 db. Funktion One márkájú mid-top hangfallal kiegészülve, Funktion One erősítőkkel meghajtva.
Érezni fogjuk a zenét. (L)

Last edited by banyek on 13:30, 17-03-2013, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 11:52, 13-03-2013 
droid

Krisz és Zoli legutóbbi liveactje. Fantasztikus lezárás lesz.

Profile  

PostPosted: 10:30, 16-03-2013 
droid

a steppes fiúknak és lányoknak (élő) felvétel: http://banyek.bandcamp.com/track/semiconductor-step-2

Profile  

PostPosted: 04:00, 24-03-2013 
droid

Szomorúság és egyes pillanatokban felvillanó düh az amit érzek. Maximálisan pozitív hangulatban, optimistán - bizakodva indultam neki a rendezvénynek. Hogy na most, végre történik valami, és kezdetét veszi egy új dolog.

Ehelyett agyatlan, eszetlen és fékezhetetlen audiovizuális terrorba csapott át az este. Óriási köszönet ezért a sapkás úriembernek és a hosszú hajú úriembernek, azért, hogy ezt a remek estét - Aura Fresh kiváló játékát beleértve - okádék és minősíthetetlen szarkupaccá degradálták. Minden gratulációm a tietek srácok, remélem azóta a halláskárosultak körét gazdagítjátok.

Ja, hogy miért? Azért, mert füldugón keresztül is széttépte a hallójárataimat az a mértéktelen és túlhajtott - általam kedvelt - hangrendszer, amit egymást váltogatva tekertetek az egekbe, generálva ezzel egy torz és élvezhetetlen hangképet, és a hallásra teljes mértékben káros hangnyomást. Ezért nem lesz soha itthon semmiféle kultúra, mert az emberek zenét hallgatni mennek, nem torz sátáni zajt - legalábbis mi voltunk páran akik erre vágytak, és ezért távoztak inkább megkímélve magukat a további szenvedéstől és halláskárosulástól - megjegyzem újra, füldugóval.

Nagyon, nagyon büszkék voltatok, hogy tudtatok még tolni a rendszeren, hogy még szarabbul szóljon, láttam az önelégült vigyort a képeteken - és külön tetszett, hogy a system előtt ráztátok a fejeteket, ezzel is még közelebb kerülve a süketséghez, de legalább majd hallás híján eltávolodtok az ilyen dolgoktól, és talán olyanok kerülnek egyszer oda, akik ésszel és nem ész nélkül csinálják.

És természetesen jöhet a sav, hogy ha nem tetszik ne menjünk, meg jól szólt az - és társai. De mielőtt ezt bárki leírná gondolkodjon el egy kicsit.

(A leírtak Aura Fresh játéka alatti részre vonatkoznak, tovább sajnos nem bírtuk, remélni tudom csak, hogy ezek után hozzáértő kéz állította be a hangot.)

Profile  

PostPosted: 13:58, 31-03-2013 
droid

szintén ezt a kommentedet olvashattuk a facebook oldalon is, ahol (csodával határos módon) konstruktív vita alakult ki, amiben szó esett a szubjektív oldalról is (rendszer mássága a többi hangrendszerhez képest, pl sztereó kép hiánya), ill. az este folyamán többször is fellépő "művész felhanogsítja-torzul-mi lejjebb vesszük-és megint felhangosítja..." körökről is. https://www.facebook.com/events/348343751946042/permalink/369244659855951/

Profile  

PostPosted: 14:14, 31-03-2013 
droid

Nem igazán láttam értelmét újabb hozzászólás megfogalmazásának, így győzött a cmdc/v. Azt hiszem bocsánatos bűnt követtem el.

Bár érzek némi cinizmust a hozzászólásodban, de ez már lehet csak az én képzeletem szüleménye.

A legjobb az egészben, hogy VÉGRE egy valóban konstruktív beszélgetés alakult ki, ami inkább az észrevételek felsorolása volt. Megjegyezném, ez a legjobb ami törénhetett. Egy kárógot leszámítva, mindenki értelmesen, saját meglátásait és észrvételeit leírva tett hozzá a témához, ami felettébb örvendetes. Ha minden egyes rendezvény után - főleg új kezdeményesek esetén - ilyen pozitív és építő jellegű kommunikáció folyna, tökéletes események résztvevői lehetnénk.

Remélem nem csak az optimizmusom mondatja velem, hogy ez remélhetőleg valami új és jó kezdete lesz.

Amit viszont elfelejtettem, hogy köszönöm/köszönjük a törekvést!

Profile  

PostPosted: 21:13, 01-04-2013 
droid

Nem volt benne szándékolt cinizmus. Viszont sajnálom, hogy nem maradtál utána. Én 30%-al lejjebb kezdtem hangerőben, mint ahogy aura úr befejezte. utána is "őriztük" a gaint, de sajnos hiába mondtuk 5 percenként a művész uraknak, hogy "hangerő le, és akkor nem fog torzulni". Én másnap is elmondtam, hátha megtanulják. Valószínű ez lehet a beidegződés azután, hogy rossz hangcuccokkal zenél valaki szűk térben.

Nagyon lassan indult be ez a kezdeményezés és a fundraising, de talán jövőre még egyszer nekifutunk. Több hónap munkám volt vele nekem és még pár embernek, és sokszor majdnem összeomlott az egész... Végül összeállt. A rendezvény vége nullára kijött, ez azonban azt jelenti, hogy még egyszer össze kell gyűjtenünk azt, amit most kifizettünk.
Ez a kisebbik "baj".

Az R33-al nincs sajnos jó tapasztalatom ugyanakkor. Az áramon és a fedett helyen kívül szinte semmilyen infrastruktúrát nem adtak - folyamatosan küzdöttünk délutántól elhanyagolható segítséggel.
Felmerül a kérdés: akkor hol legyen?

A Mappában múltkor állítólag Jack Sparrow úr beállította a systemet, ott már nem dübög, nem zörget, nem sok, nem kevés, tehát jó. Meghalljuk áprilisban, remélem lejutok.
Igyekszünk. Meglátjuk.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]