odasidazenithforreal wrote:
peace
ez itt most volt az ultra szopatás. elképzelhetetlen dolog történt. itt volt nas. itt volt kelis. és egyik sem adta le a koncertjét. én még mindig nem tudom hogy mi a pontos igazság mert annyira sok súlyos dolog történt hogy azt se tudom hogy rakjam össze. az egész banda nagyon patkány stílusú férgekből áll. akik még lopnak is mintha azt hinnék otthon vannak.
lopnak csalnak, gecik és tiszteletlenek. ma két millót raktak el és tüntek el vele! wow, biztos hogy ez nem valami nas hasonmás bazmeg!?
na mindegy. a crazy stylez néhány tagja nem azért lépett le korán amit ez a kissé rosszindulatú barátunk írt, hanem azért mert a kempinski előtt ment a balhé. megpróbáltak meglógni a pénzzünkkel amit akkor adtunk nekik. minden és mindenki készen állt, és ők a hátsó ajtón titokban kezdtek el kissurrani cuccaikkal. még a hangtechnikus is elvitte magával a táskánkat és kurvára nem szólt hogy nem fog visszajönni. ok, a telefont nem veszik fel, az ajtókat nem nyitják ki, pedig bent vannak. az egyetlen értelmes ember a társaságban chris webber de ő tegnap érkezett varsóba úgyhogy nem tudott nagyon intézkedni mert a társaság körülötte olyan volt. nekem ez jött le. de mindenki más egy óriás egoista mocskos patkány. pedig kis napóleon gecik.
aztán miután tudattuk velük hogy nem fognak kijutni az országból kértek maguknak sok securitit mert ki már nem mertek jönni, miután annyi idő eltelt hogy be kellet mondani hogy sajnos elmarad. mindenki ott volt a crazy sytlez sec ott reprezentállt a kempinski előtt mire a rendőrök lezárták az egész hotelt. aztán meg a rendőrök előtt akartak verekedni de sajnos erre nem került sor.
nas volt az egyik kedvenc előadóm, mégha emberileg nem is volt soha százas nálam, de a szövegei, habár fenomenálisak, most már tudom hogy mind kamu. rohadt tiszteletlen nem tudom minek tartja magát fajta féreg. aki megjátsza hogy tud valamit. "actin like u tryin to get kick knowledge"
shut the fuck up. u stupid, lil arrogant ignorant ass bitch!
mi az összes belefektetett pénzt még azt is ami a helyszines jegyekből jött, buktuk.
szóval ez a crazy stylez szar szöveg most tényleg nem kéne. mi erőnkön felül mindent megtettünk, kifizettünk
leszerveztünk, megszereztünk, bla bla bla...
erről soha többet nem akarok beszélni. számomra még mindig felfoghatatlan. a kelis koncert is elmaradt.
ha talán beindul a crazy stylez rádió esetleg az ősztöl lehet valami folytatás, de most bazdmeg chillin like a fuckin villain.
peace out!