i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:17, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: T.C. Pres.: Neurophunked 01 with IMPLEX 2008.01.18 Szeged
PostPosted: 14:12, 28-12-2007 
tisztelem a közönséget

Technoid Community Presents:

Neurophunked 01
IMPLEX (RU)(Utopia, Covert Operations, Fokuz Recordings)
2008.01.18, Szeged, Tisza Gyöngye

Image

1983 távlatában egy hatalmas cég titkos laborjában elkészítették az első önmagától fejlődő, autodidakta neuro kiborgot 1MPL-3X-et. Ezt a különleges 'csodalényt' 15 éven át gondosan elrejtették a nagyvilág és a kormány szeme elől, mialatt folyamatos kísérletezésnek vetették alá, újra és újra átdolgozták elméjét. 1999-ben megelégelte a sok kísérletezést, menekülésnek indult, elpusztította a készítőjét, lerombolta a labort ahol felnőtt, megölte a személyzetet majd átvette tervezője alakját és elszökött. 1MPL-3X arra lett tervezve, hogy közelről tanulmányozza a környezetét, megfigyelje, megtanulja, majd alkalmazkodjon a számára új dolgokhoz, így ismerkedett meg és vált a Drum and Bass hű elhivatottjává. Felcsatlakoztatta magát egy számítógépre és elkezdte neuro kiborg gondolatatit zenei formába ölteni az ő sajátos karakterisztikus stílusában. Az elkészült zenéket rendszeresen tesztelte az emberi fajon, folyamatosan fejlesztette hangzását, így teljesedett és alakult ki a tökéletes neuro kiborg, IMPLEX.

22:00 - 00:00 Flanker & Globe (Dubstep + Jungle)
00:00 - 01:30 Percy (Neurofunk)
01:30 - 03:00 IMPLEX (Neurofunk)
03:00 - 04:00 Natural (Technoid)
04:00 - 05:00 Kazay (Tech Step)

Neurophunked parti sorozat: A Neurophunked mixsorozat referencia rendezvénye. Minden NP parti vendége egy Technoid/Neurofunk dj/producer lesz. Ezek a rendezvények külön figyelemmel, extra italakciókkal és speciális vizuál- illetve hangtechikával készülnek.

Belépő:1000HUF

www.myspace.com/implex
www.myspace.com/technoidcommunity

Image

KIRILL KALASHNIKOV (IMPLEX,KA):

01.Mikor "találkoztál" először a Drum and Bass-el? Mi volt az első benyomásod?

12 évvel ezelőtt történt, az iskolában. Nem hittem a fülemnek, életem során a legnagyobb hatást ez az élmény gyakorolta rám.

02. Mesélj egy kicsit a kezdetekről, zeneszerkesztéssel vagy dj-zéssel kezdted?
Az elején még Fast Tracker 2-vel dolgoztam, főként oldschool jungle dolgokkal próbálkoztam, Örülök hogy senki sem hallotta azokat.. 8)

03. Mikor döntötted el, hogy zenék írásába kezdesz?
Akkor, amikor egy barátom megmutatta a Fast Tracker 2-t.

04. Miért lettél Implex? Mostanában gyakran látni KA néven, mi a különbség a két "személy" között?
Az Implex "Komplikáltat, bonyolultat" jelent. Nem szeretem az egyszerű dolgokat, úgy gondoltam, hogy ez a név jellemző rám és a zenéimre is. Ez a szó még jelentheti azt a kifejezést is hogy "könnyen elveszteni "valamit"". Bizonyos szituációkban könnyen elvesztem a 'fejem', tehát több szempontból is illik rám ez a név. KA csupán egy Dubstep álnév, semmi különleges.

05. Játszol valamilyen hangszeren?

Csak gitáron egy kicsit és persze lemezjátszón :D

06. Mondj valamit a keleti dnb szcénáról, a nyugati országok nem igazán tudják figyelemmel kísérni az ottani eseményeket.
Az Orosz szcéna rohamosan fejlődik, növekszik, tehetséges producerek vannak itt, mint pl. Electrosoul System, Subwave, Paul B, Dissident, Enei és én természetesen, hehe. Ezeket a neveket érdemes figyelemmel kísérni.

07. Érzel valami különbséget a keleti illetve a jól ismert nyugati szcéna között?

Igen, úgy gondolom más hangzás, de nem igazán tudom ezt szavakba önteni.

08. Más stílusokban is írsz zenéket?
Igen, persze mint említettem KA néven készülnek a dubstep zenék, de néha írok minimal house-t és electro-t is, bár igaz ezek maximum a 2%-át töltik ki a zeneírással töltött időmnek.

09. Megalapítottad az mp3 kiadódat. Mikor/Miért határoztad el magad?
1 éve próbálkoztam, de végül is idén sikerült teljesen létrehozni. Nem vagyok biztos a bakelit megjelenésekben, ez még kérdéses, mindenképpen független szeretnék maradni, saját bakelitnyomót pedig nem tervezek, így egy ideig megfelel a digitális formátum is. A kiadó neve a társadalomról alkotott véleményem miatt lett Utópia, úgy érzem soha nem lesz tökéletes sehol a világon, azért mert beteg és káros az egész. A label célja főként kísérleti és neurofunk zenék megjelentetése.

10. Mik a terveid a jövőre nézve?
Elmenni valahova az esős Szentpétervárról, találni egy jó munkát és körbeutazni a világot. Jelenleg ez.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:26, 28-12-2007 
ujonc

Utópia névben van vmi realitás, sokszor én is így gondolom ezt...

Szentpétervár meg ennyire rossz lenne, én azért elnéznék néha szétesni egy ottani bulin :)

Jó volt olvasni az interjút, gj

bulin meg alap ottlevés monkey business ('' )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:09, 18-01-2008 
én inkább boxolnék

nemsokára indul a party! :rave:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:57, 19-01-2008 
droid

Ha vki felébredt meséljen...

http://www.myspace.com/masaattila
http://www.flickr.com/photos/masatee

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:48, 19-01-2008 
én inkább boxolnék

jobb is lehetett wolna... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:56, 20-01-2008 
tisztelem a közönséget

Jó parti volt, a közönségek is tetszett, egyetlen probléma a gyér fűtésrendszer volt.

Implex nagyon jól érezte magát, sokat nevettünk, jó hangulat volt.

Készült videó, interjú stb stb. hamarosan készítünk egy összefoglalót.

EZ

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]