i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:05, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Summer Sessions Vol01, Balatonalmádi, Bunker, 2008. 06. 14.
PostPosted: 21:23, 07-06-2008 
ujonc

Image

Egy új nyári programon vehettek részt, ha 14.- én szombaton ellátogattok Balatonalmádiba a bunkerbe. Aki járt már itt annak nem kell elmesélni milyen a hangulata egy ilyen partynak. Célunk az, hogy nyáron is , 2 - 3 hetente szeretnénk hasonló megmozdulásokat szervezni.
Az estét thacount liveactje indítja egy kis minimallal és breakbeattel, őt Neurosys követi még a felvezetés részeként, breakkel és lazább dobütemekkel vezeti fel...
...az est fő vendégét: Mystification-t. Live actjét kőkemény technoid hangzás jellemzi, melyet húzós gitárriffekkel ötvöz, hogy a szétcsavart metált élvezők is kedvükre léggitározhassanak. Legújabb kiadványai többek között az ausztál Hardline gondozásában jelentek meg (HLINE020: Crackup/Let Me In), de a magyar Black Hoe Alimony is megjelenteti kiadványait.
Ezekután sem maradunk zene nélkül , jön Neurosys akitől ízelítőt kaphatunk milyen is szerinte a drum&bass sötét oldala, szettjében túlnyomórészt darkstep nóták csendülnek majd fel.
A partyt thacount zárja a tőle megszokott módon, szinte már követethetetlen ütemek, terror, tehát olyan zenék amikre reggel is meg lehet őrülni. :D

a belépés ingyenes, a helyszínen étel, ital kapható!

Útinfó:

Aki autóval jön mindenképp a szeméttelep felől tegye. A gyalogosok számára kijelölt út nagyon köves , itt ott egy bukkanó , tényleg nem ajánlom kivéve ha terepjáróval jössz :]

Gyalog úgy a legegyszerűbb ha Vörösberényben az utolsó megállóban leszállsz / Veszprém felől az első megálló / és elindulsz felfelé egészen addig amíg el nem jutsz a Glóbusz csárdáig ami az út baloldalán van. A csárdával szemben az út túloldalán vezet felfelé egy meredek szűk utca.

Mindkét útvonal elejétől egészen a bunkerig jelzéseket fogtok találni amit célszerű követni ... kb 40 - 50 méterenként , fatörzsön , sziklákon stb.

Image

Last edited by GabeszG on 15:01, 08-06-2008, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:19, 08-06-2008 
droid

...megyünk...megyünk...ottleszünk...kell egy kis pörgés a nyárra :twisted: :twisted: :twisted: ...

Profile  

Post subject: Re: Summer Sessions Vol01, Balatonalmádi, Bunker, 2008. 06.
PostPosted: 13:45, 08-06-2008 
syrup.hu

GabeszG wrote:
2 - 3 hetente szeretnénk hasonló megmozdulásokat szervezni.

Két hétre rá ugye azért csaknem ;)
https://forum.old.drumandbass.hu/viewtopic.php?t=2903

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:57, 08-06-2008 
souljah

nem kell félned szerintem :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:18, 08-06-2008 
minimalheadz

ha már a nevet lenyúltátok, akkor sztem nem árt, ha megjegyzi

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:31, 08-06-2008 
partiarc

milyen nevet?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:34, 08-06-2008 
souljah

isu wrote:
ha már a nevet lenyúltátok, akkor sztem nem árt, ha megjegyzi

egyrészt nem nyúltak semmit (a "helynek" ez a neve.)

másrészt mindent megbeszélünk Ákossal. nem is értem miért a feltételezés. :pessimist:

mondjuk hogy a "szervezõk" nevében szóltam :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:42, 08-06-2008 
minimalheadz

helynek ez a neve, mióta Ákos felvitte oda az első buliját, és ráakasztotta ezt a nevet.
de ha mutatsz róla egy földhivatali bejegyzest, akkor mea culpa

másrészt Ákossal azert elfelejtettek beszélni előtte, csak már miutan ki lett flyerezve.

úgyhogy ez nem csak feltételezés

nem mintha bármi közöm lenne hozzá, de Áki nyilvan nem fog ezert egy szót sem szolni, mert aranyember.

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:47, 08-06-2008 
partiarc

:jerry:

most találtok volna ki másik nevet?

am semmi közöm az egészhez nem is megyek, de ez....
a két buli közönsége egyelátalán nem fogja fedni egymást, felesleges sárdobálás

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:53, 08-06-2008 
souljah

isu wrote:
helynek ez a neve, mióta Ákos felvitte oda az elsõ buliját, és ráakasztotta ezt a nevet.

a helynek azért bunker a neve, mert van ott egy bunker. ez a buli a bunkerben lesz az általa(tok) szervezett openairrel szemben.
isu wrote:
de ha mutatsz róla egy földhivatali bejegyzest, akkor mea culpa

az laza lenne

isu wrote:
másrészt Ákossal azert elfelejtettek beszélni elõtte, csak már miutan ki lett flyerezve.

mindenképp el lett volna tolva ez a buli ütközés esetén :)
egyébiránt én tudtam róla, mert korábban küldte a flyert
nyilván szólok ha ütközés van

isu wrote:
Áki nyilvan nem fog ezert egy szót sem szolni, mert aranyember.

nuff said

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:55, 08-06-2008 
ujonc

Én is épp ezt akartam írni ... stui megelőzött.
Isu! Minden almádi ember így ismeri a helyet , hogy bunker. Lehet hogy az Ákos első bulija óta de szerintem ez teljesen lényegtelen.

Ákossal összeveszni pedig valóban nemfogunk mert a következő party már más helyszínen lesz ... ergo sárdobálásnak valóban semmi értelme nincs, inkább gyertek el ti is!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:36, 09-06-2008 
syrup.hu

Ez a név ügy... hát kikerülhetetlen, el kell hogy ismerjem ...
Az, hogy valóban 10 éve szervezek oda bált max erkölcsi prioritást jelenthet, ha más is szervez oda, hát szíve joga. Volt már pár más által szervezett buli a terepen, és sajnos az a tapasztalat, hogy színvonalával rontottak a "bunker általános jóhírén" ... amatőr szervezőgárdák, rendetlenség, rendőri bejelentések, hangpara, őrület nagy szemetelés, fákat döntöttek ki valami goások, az általunk összeszedett és egy Ifával kicipelt 20 kanapét felgyújtották... egyszóval természetes, hogy nem ugrok ki a bőrömből az örömtől, hogy egy jóelőre leszervezett, bejáratott, mondhatom legendás syrupos BUNKER megmozdulás előtt két héttel lesz egy dnb buli.

thacount csávó annak ellenére, hogy nem ő szervezi, teljesen korrektűl, elküldte a buli felhívást és telefonon fel is hívott, hogy még véletlenül sem akartok ütközni. [mondjuk a syrupos bunker dátumának és infójának napvilágra kerülése után, de erről ő nem tehet] ami engem zavart az annyi, amennyit előző postomban hozzászóltam , hogy azt hirdettétek, hogy két hét múlva is akartok egyet. ami ugye ütközne.

tehát egy szó mint száz, én nem fogom szétstresszelni magam ezen az egészen, VIGYÁZZATOK A HELYRE, A HANGRA! SZEDJÉTEK ÖSSZE A SZEMETET! ÉS LEGFŐKÉPPEN KERÜLJÉTEK EL AZT, HOGY BÁRKINEK IS BÖKJE A SZEMÉT A "BULIS" BUNKER, mert lehet, hogy ti lementek a következő bulitokkal a helyi bisztróba, de mi nagyon megszívjuk, ha végképp elbasszátok a bunker hírnevét :)

Értem?

béke.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:43, 09-06-2008 
original nuttah

.syr wrote:
fákat döntöttek ki valami goások

:lol:

http://budabeats.com
03.28. fogashaz
04.11. mika
04.12. nappali
04.26. fogaskert
04.30. gmk
05.01. fogashaz
05.17. volt music bar

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:38, 09-06-2008 
ujonc

.syr wrote:
Ez a név ügy... hát kikerülhetetlen, el kell hogy ismerjem ...
Az, hogy valóban 10 éve szervezek oda bált max erkölcsi prioritást jelenthet, ha más is szervez oda, hát szíve joga. Volt már pár más által szervezett buli a terepen, és sajnos az a tapasztalat, hogy színvonalával rontottak a "bunker általános jóhírén" ... amatőr szervezőgárdák, rendetlenség, rendőri bejelentések, hangpara, őrület nagy szemetelés, fákat döntöttek ki valami goások, az általunk összeszedett és egy Ifával kicipelt 20 kanapét felgyújtották... egyszóval természetes, hogy nem ugrok ki a bőrömből az örömtől, hogy egy jóelőre leszervezett, bejáratott, mondhatom legendás syrupos BUNKER megmozdulás előtt két héttel lesz egy dnb buli.

thacount csávó annak ellenére, hogy nem ő szervezi, teljesen korrektűl, elküldte a buli felhívást és telefonon fel is hívott, hogy még véletlenül sem akartok ütközni. [mondjuk a syrupos bunker dátumának és infójának napvilágra kerülése után, de erről ő nem tehet] ami engem zavart az annyi, amennyit előző postomban hozzászóltam , hogy azt hirdettétek, hogy két hét múlva is akartok egyet. ami ugye ütközne.

tehát egy szó mint száz, én nem fogom szétstresszelni magam ezen az egészen, VIGYÁZZATOK A HELYRE, A HANGRA! SZEDJÉTEK ÖSSZE A SZEMETET! ÉS LEGFŐKÉPPEN KERÜLJÉTEK EL AZT, HOGY BÁRKINEK IS BÖKJE A SZEMÉT A "BULIS" BUNKER, mert lehet, hogy ti lementek a következő bulitokkal a helyi bisztróba, de mi nagyon megszívjuk, ha végképp elbasszátok a bunker hírnevét :)

Értem?

béke.

Nem tervezzük elbaszni a bunker hírnevét, inkább azon vagyunk, hogy emeljünk rajta. Rengeteg melónk lesz amíg a belső helyeket normális állapotba hozzuk ... tervezzük heverők, kanapék felvitelét, kis festegetést odabenn ... buli után pedig a rendrakást egyértelműen. Mi sem szeretnénk balhét, nézeteltéréseket emiatt az egész miatt. Nem állatkodni megyünk fel, és nem is fadöntögető, rongáló állatok számára szervezzük a bulit. 28. án ha felmentek az se fog feltűnni hogy mi ott jártunk , max kevesebb munkátok lesz a helyel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:23, 09-06-2008 
original nuttah

azért legalább egy párat hagyjatok majd ott kanapékból, jól fog jönni nekem 28.án ha elfáradnék :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:36, 09-06-2008 
ujonc

:Csapos wrote:
azért legalább egy párat hagyjatok majd ott kanapékból, jól fog jönni nekem 28.án ha elfáradnék :D

Szerintem ottmarad mind ... másnap nem elég valószínű hogy ilyesmivel fogunk foglalkozni :agy:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:29, 14-06-2008 
ujonc

Este megyünk! Lesznek finomságok! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:18, 14-06-2008 
droid

...hmmm...nyaminyaminyami...kiváncsian várjuk... :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:45, 14-06-2008 
souljah

reggel halal lesz :D

este meg korai erkezes legyen, finom zenekkel inditunk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:13, 07-07-2008 
ujonc

Mikorlesz a következő bunker ? :) :o

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]